STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

fenerli bir arkadaşımda maçı rüyasında görmüş : Yıkıldım Tolga maç 3-3 bitiyor , Galatasaray şampiyon oluyor. Maçın başında 2-0 öne geçiyorsunuz beraberliği sağlıyoruz ama yine yiyoruz maç 3-3 bitiyor.

Şu ana dek rüyalar bizim lehimize.Darısı da Cumartesi akşamına. :)

Hakan Balta'nın golü var.

1 gol bulduk mu bu iş biter. Ondan sonra toplu takım savunması yaparsak kaleye bile gelemezler. Sokarız Aydın'ı ondan sonra panayır yapar.

303315_10150826611814230_166630474229_9957469_1951642020_n.jpg

Ya ben o kupayı alacağım, yada o kupa beni!!!

Çok hoşuma gitti bu :)

muslera oynamaya gelmesi lazim. normal sezondaki performansi lazim bu maça, playofflarda oynadigi gibi oynarsa bu maç zor.

bir maçı ayarlasan böyle bir zamana denk getiremezsin hem şampiyonluk maçı hem fener maçı hemde deplasmanda.kendi sahamızda maç kazanamadık ama deplasmandada kaybetmedik.oturmuş bir takımımız var.fenerbahçe bize göre daha sıkıntılı bir süreçten geçti üstüne üstelik geriden gelmenin avantajıda onlarda.13 yıldır yenemiyoruz 43 maçtır evlerinde kaybetmiyorlar saysak bir sürü avantajları var adamların. insanın kafasından bir sürü taktik teknik geçiyor şöyle olsa böyle olsa diye bi sürü skor tahmini geçiriyoruz ama maç başlayıp düdük çalınca hepsi havaya uçuyor.kaybedersek bizim teknik ekibin ve yönetim biz normal sezonu şampiyon bitirdik falan filan diye konuşmasını bir taraftar olarak kabul etmem, oturup düşüneceksin nerde hata yaptık diye. ha kazanırsak yine otur düşün çünkü her defasında kazanan sen olmayacaksın, olayları bu noktaya gelmeden evvel çözmeyi bileceksin.galatasaray gibi bir takım için uzun zamandır ne avrupada bir başarımız ne lig ne türkiye kupamız var.Allah yardımcımız olsun

Öne geçtiğimiz anda oyuna Aydın girmeli. İster 10. dakka oldun ister 60. Öne geçersek Aydın girer slalom yapar.

sakin bir şekilde taraftardan etkilenmeden sakin futbol oynamalıyız o zaman saha avantajı onlara dezavantaj olacak bizde tv başında gülerek maç izleyeceğiz tabi her şeyden önemlisi maçı izleyen kimsenin bir sağlık problemi yaşamaması.

Tedirginim, ümitsizim niyeyse.:(

ben sporx'in ahtapot pes'ini bekliyorum :asd:

Bir spor sitesinde fatih terim inanılmaz hücum yapacak diye duydum. Aman fatih hoca 2-1 yenilmeyip 1-1 bitseydi ilk maç şimdi şampiyonduk. Çok emeğin var ama şampiyonluk giderse senin saçma ve takıntılı taktiklerin yüzünden gidecek. Riski seviyorsun ama bizde üzülmeyelim be hocam.

Öne geçtiğimiz anda oyuna Aydın girmeli. İster 10. dakka oldun ister 60. Öne geçersek Aydın girer slalom yapar.

Öne geçip Çift forveti bozduğumuz maçlarda hep puan kaybettik , bu yüzden çift forveti bozmamalıyız gerekirse Elmanderi orta sahaya çekeriz ama 2'li forvet bozmamalıyız

Aga yekta nerede ya. Hoca Sabri'yi oynatacağına Yekta'yı alsın sonradan

Bir spor sitesinde fatih terim inanılmaz hücum yapacak diye duydum. Aman fatih hoca 2-1 yenilmeyip 1-1 bitseydi ilk maç şimdi şampiyonduk. Çok emeğin var ama şampiyonluk giderse senin saçma ve takıntılı taktiklerin yüzünden gidecek. Riski seviyorsun ama bizde üzülmeyelim be hocam.

96 da trabzonspora yaptıkları taktiğin aynısı trabzona beraberlik yetiyordu durmadan saldırdı ve kaybettiler

başkan ünal aysal; şampiyon olursak kupayı kadıköyde kaldıracağız, diye bir haber geçti internet siteleri. ilk okuduğumda kızdım kazanamazsak bizimle iyi dalga geçerler maça daha çok hırslanırlar diye, sonra düşündüm fener yıllardır gerginlikten besleniyor bu seferde bizimkiler yapsın. doğrusu çoğumuzda ne kadar söyleyemesek te ümitsizlik var kendimizi hep temkinli tutmaya çalışıyoruz bu defada biz arsız olalım biraz belki bizede yarar:)

1 gol atarsak, cok büyük avantaj

2 gol atarsak, fenerin sampiyon olmasi cok ama coook zorlasir

3 gol atarsak, fenerin sampiyon olmasi hayal.

demek istedigim bir tane golcumuz olsa, yada skorer kanat topcusu olsa, cumartesi aksami fenerin sampiyon olmasi mumkun olmazdi.

1 gol atarsak, cok büyük avantaj

2 gol atarsak, fenerin sampiyon olmasi cok ama coook zorlasir

3 gol atarsak, fenerin sampiyon olmasi hayal.

demek istedigim bir tane golcumuz olsa, yada skorer kanat topcusu olsa, cumartesi aksami fenerin sampiyon olmasi mumkun olmazdi.

sıkmayın kendinizi ilk defa şans bize gülcek harika bir futbolla 3-0 alcağımıza cok inanyorum arena daki gibi girmemezlik olmıcak dağıtcas onları .

Geri
Üst Alt