STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Şampiyonlugu kazanırız veya kaybederiz ama fatih terim futbolcular ve yönetim hakkındaki olumlu görüşlerim asla değişmez. geçen sene takım nerdeyse küme düşücekti sezon öncesi Galatasaray kendine 2-3 yıl gelemez diyorlardı ama şu anda herkes bu ligin en iyi takımı Galatasaraydır diyor. bu takımın bu sezon gösterdiği performans takdir edilmesi gerekiyor pazar akşamı şampiyonlugu kaybetsek bile floryaya akın etmeliyiz bu takımı sonuna kadar desteklemeliyiz.

Ve bunu vasat sayılabilecek bir kadro(Birkaç mevki hariç) ve bütçe ile yaptı.Orta saha,defans hattı ve kaleci dışında açık konuşursak,ahım şahım bir kadromuz yok.

Şimdiden heyecanlıyım o yüzden alamayacağız bu maçı. Ne zaman bir maça hiç heyecanlanmasam, maçı dahi son anda izlemeye karar versem kazanırız ama bu kadar heyecanlandığımda kaybederiz. Hayırlısı artık ne diyelim bu saatten sonra.

Oldu, oyuncularda Mustafa Celik heyecanlandi mi diye dunden beri soruyorlardi.

Şimdiden heyecanlıyım o yüzden alamayacağız bu maçı. Ne zaman bir maça hiç heyecanlanmasam, maçı dahi son anda izlemeye karar versem kazanırız ama bu kadar heyecanlandığımda kaybederiz. Hayırlısı artık ne diyelim bu saatten sonra.

Hey Allah'ım! :Z3:

Ve bunu vasat sayılabilecek bir kadro(Birkaç mevki hariç) ve bütçe ile yaptı.Orta saha,defans hattı ve kaleci dışında açık konuşursak,ahım şahım bir kadromuz yok.

kadromuz çok geniş değil bjk ve fenerin kadrosu bizden daha iyi. bu kadar kısa sürede ahım şahım kadromuz olmamasına ragmen çok iyi bir takım olduk bu sayede ligin en iyi oynayan takımıyız. seneye takımı çok fazla bozmuyacak şekilde 3-4 tane çok iyi nokta transferler yaptıkmı bu takım şampiyonlar liginde başarılı olur.

Şampiyonluk maçı ve bir fene-vbahçe derbisi olmasından dolayı heyecanlanman çok mu anormal :)

Fatih Hoca'yı arayaacağım birazdan maça çıkmasın takım.:) Mustafa Çelik heyecanlanmış diyeceğim:)

Suandaki en olumlu ve umut verici gelisme hocanin yedek klubesinde olacak olmasi cok iyi oldu bu, futbolcularin hocayi orada gorup hissetmesi ile orada olmayisi cok etki ederdi

Burası hariç her yerde Fenerbahçe kazanıp şampiyon olacak diyorum sanal reel her ortamda.

Timsaha yattım bekliyorum.Canınızı yakacağım :asd:

son 45 saat 32 dakika beyler :o

Maçı seyretmeyeceğim çok büyük ihtimalle.Totem yapıp saat 21'de açacağım televizyonu.İnşaallah güzel bir sürpriz olur.Yoksa bu maçın stresini kaldıramayacağım...

bende evdekilerle anlaşmış bulunmaktayım.. Saat 18:00 civarında yatağıma girip uyuyacağım , eğer şampiyon olursak 21:00'da beni uyandıracaklar.. Eğer olamazsak sabaha kadar uyuyacağım :asd:

Şu maç başlasın, bitsin kurtulalım.

bende izlemicem,ya biz bu haldeyken futbolcularımız cikip bi de oynayacaklar,hic kolay diil isleri,Allah yardımcıları olsun,güc kuvvet versin

bende izlemicem,ya biz bu haldeyken futbolcularımız cikip bi de oynayacaklar,hic kolay diil isleri,Allah yardımcıları olsun,güc kuvvet versin

Aksine, bizim oyuncular cok rahat cikacaklar maca. Asil tedirgin olanlar 3 macta ezilenler.

Bu maç 2-2 biterse yüz yılın komedisi olur. İyi eğleniriz.

ulan hakan balta'nın golünü her izlediğimde kanım donuyor, tüylerim diken diken oluyor, bir üşüme-titreme geliyor

Beşiktaş deplasmanından önceki gece ben de rüyamda gördüm kazandığımızı, ondan önce hiçbir maçı rüyamda gördüğümü hatırlamıyorum.

FB maçını önceki gün gördüm, skor yoktu ama "Elmander 'in gol atacağını biliyordum" dediğimi ve maçın sonunda mutlu olduğumu hatırlıyorum.

Dünden beri rahatım. :) Ama ben de maçı izlemeyeceğim.

Tek düşündüğüm saat 21.00 'de skoru ilk nereden öğreneceğime karar vermek. Forum, Twitter, TV, tanıdık biri vs vs...

sonunda iyiler mutlaka kazanır...

herkse toteme yuklensın durumda bende tarla ekecegım eyupe gıdıp kurban kesecegım

Geri
Üst Alt