STSL 10/11 H:13 | Fenerbahçe 5-2 Bucaspor | 22 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:13 | Fenerbahçe 2-0 Bucaspor | 22 Kasım | İlk Yarı

Son Almanya macini veriyim, o bile yeter. Sabri sol bek oynamasina ragmen sag bek oynayan Gökhan'dan cok daha iyi bir oyun sergiledi.

Ama Sabri kendi takımına gelince aynı istikrarı göstermiyor.

Bana Gökhan'nin milli forma altinda iyi oynadigi 1 mac söyle. Ben sana Sabri'nin bircok macini sayarim.

Bir futbolcuyu klüpler milli takımda iyi oynasın diye mi alır kendi takımında iyi oynasın diye mi alır. Atıyorum bayer münihin niye umurunda olsun gökhan milli takımda iyi veya kötü, kendisine katkı verir mi ona bakar . Ayrıca kaliteli olupta milli takımlarda iyi oynayamayan bi dünya futbolcu var ya da vasat olup milli takımda döktüren. Milli takım senede 5-6 maç yapılan, üç gün önce toplanılıp maça çıkılan bir arena . Gökhanın önünde kendi stiline uygun birisi oldu mu zor maçlarda da gayet güzel oynuyor. Capele karşı da oynadı maloudaya karşı da derbilerin çoğunda da başarılı bit oyun ortaya koydu. İki sezondur sabriden daha fazla sakatlanmasına rağmen daha fazla maç oynuyor. Bu sezonki maçların en az yarısına yarı - sakat halde çıktı. Ona rağmen bu şekilde.

Milli takımı soruyorum Necati.Lütfen Sabri Gökhan Gönülden iyidir demeyin.Orta açmaktan aciz daha ya.Koşmakla futbolcu olunuyorsa dünya adam bulunur.

Hersey ortada. Milli maclari az cok takip eden herkes Gökhan'nin bir ise yaramadigini görür. Ligte Buca ve baska dandik takimlara karsi sov yapiyor diye bu kadar abartmaya gerek yok.

siz gokhana salladikca herif yardiriyor:)

Bir futbolcuyu klüpler milli takımda iyi oynasın diye mi alır kendi takımında iyi oynasın diye mi alır. Atıyorum bayer münihin niye umurunda olsun gökhan milli takımda iyi veya kötü, kendisine katkı verir mi ona bakar . Ayrıca kaliteli olupta milli takımlarda iyi oynayamayan bi dünya futbolcu var ya da vasat olup milli takımda döktüren. Milli takım senede 5-6 maç yapılan, üç gün önce toplanılıp maça çıkılan bir arena . Gökhanın önünde kendi stiline uygun birisi oldu mu zor maçlarda da gayet güzel oynuyor. Capele karşı da oynadı maloudaya karşı da derbilerin çoğunda da başarılı bit oyun ortaya koydu. İki sezondur sabriden daha fazla sakatlanmasına rağmen daha fazla maç oynuyor. Bu sezonki maçların en az yarısına yarı - sakat halde çıktı. Ona rağmen bu şekilde.

Onlarin hepsi 3-4 sene önceydi. Bizim Hakan'da Torres'e karsi hatasiz oynadi. Servet Euro2008'de C.Ronaldo'yu sahadan sildi. Ben suandaki duruma bakarim. Gökhan milli forma altinda zerre kadar katki saglamiyor takima.

Cevap: STSL 10/11 H:13 | Fenerbahçe 3-0 Bucaspor | 22 Kasım | İlk Yarı

Sabri'yle Gökhan'ı mı tartışıyoruz neden ki..?

İkisi de çizgide gidip geliyor, ikisi de orta açmayı bilmiyor ( bu maçı saymıyorum bu defansa amatör ligden bi takım da gol atar) , ikisi de kademede orta seviye de, ikisi de özveriyle mücadele ediyor... Sadece Gökhan daha yakışıklı bizimkinden tek farkı :)

Bana göre Sabri = Gökhan

kim nederse desin fenerbahçe takır takır futbolunu oynuyor. bence şampiyonluğun en büyük adayı, çünkü inanılmaz geniş bir kadro var.

oynamayan oyunculara bir bakın:

dia, emre, semih, caner, lugano

bunların hepsi bizde olsa banko ilk 11e girerler

siz gokhana salladikca herif yardiriyor:)

Güçsüz rakibe karşı yardırsa ne olacak? :) Avrupa'da görüyoruz, ezberini bozuyorlar. Ezberden futbol oynanmaz, Avrupa futbolu buna müsaade etmez.

su bucada sag kanata oyunayan bir zenci oyunculari var kumasi cok iyi ....

Göz var nizam var.Fenerin avukatıda değilim.Ama Gökhan Sabriden 3 kat daha iyi topçu.Şimdi size deselerki hangisini seçersiniz diye harbiden Sabriyimi seçersiniz ,yapmayın arkadaşlar.Neyse sıktı bu mukayesede.

Ya bu gökhan 5 maç kötü oynuyor yanındaki adama pas atamıyor açtığı her orta rakibe çarpıp taça gidiyor şut çekemiyor ve geliyor herhangi bir maçta orta yapıyor ve avrupada oynarmış süpermiş.Ne süperi ya bahsetttiğiniz gökhan gönülün yığınla berbat özelliği var.

Uzun pas atma özelliği olmayan orta açamayan şut özelliği olmayan ve teknik olmayan biri nasıl avrupa takımların hepsinde sırıtmadan oynar ?

Antu delirdi bu adamın ortalarına yaptığı pas hatalarına her hafta

Milli takımı falan geçtim gökhan gönül geçen sene ve bu sene performans açısından kötüdür 2-3 maçta 2-3 orta yapıp gol oldu diye süper olmuyor

Bucayı yenmeyeni dövüyorlar zaten.

ayrıca sabriyi gökhanla karşılaştırmak futbol katilliğidir kanımca :D

gökhan avrupada rahat en iyi 10-15 bek arasında şu anda

Güçsüz rakibe karşı yardırsa ne olacak? :) Avrupa'da görüyoruz, ezberini bozuyorlar. Ezberden futbol oynanmaz, Avrupa futbolu buna müsaade etmez.

2 side serkanin tirnagi olamaz bence sag bek pozisyonunda

ama sag acik olarak yada ortanin sagi olarak en iyi sabridir bence

[video=youtube;W1jXpthNnWk]https://www.youtube.com/watch?v=W1jXpthNnWk[/video]

Gökhan yüzünden dünya kupasina gidemedik. Medyada kimse bunu gündeme getirmedi ama bu seyler bir Galatasaray'li oyuncu yüzünden olsaydi ne olurdu sizce ??

Bucaspora maç başlamadan önce 4 gol avans vereceksin maç 5 de bitse yenilir. Bu kadar kötü bir takım olamaz. Tamam fener oynuyor ama Bucada o kadar kötü ki.

Geri
Üst Alt