STSL 10/11 H:13 | Fenerbahçe 5-2 Bucaspor | 22 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:13 | Fenerbahçe 3-0 Bucaspor | 22 Kasım | İlk Yarı

ayrıca sabriyi gökhanla karşılaştırmak futbol katilliğidir kanımca :D

gökhan avrupada rahat en iyi 10-15 bek arasında şu anda

Sen Avrupa futbolu izlemiyorsun o zaman.Ben de futbol katiliyim Sabri Gökhan'dan iyi oyuncudur

kim nederse desin fenerbahçe takır takır futbolunu oynuyor. bence şampiyonluğun en büyük adayı, çünkü inanılmaz geniş bir kadro var.

oynamayan oyunculara bir bakın:

dia, emre, semih, caner, lugano

bunların hepsi bizde olsa banko ilk 11e girerler

Oynadıkları takım Buca, sen ben gitsek kafa kafaya oynarız şu takımla...

Ne alakasi var arkadas ?? Sanki dogru degil. Acin bakin FB'nin maclarinda nedense kaleciler hep sacma sapan hatalar yapiyorlar.

Bu yüzden son 5 yılda tek bir şampiyonluk var. Ayrıca 25-30 senedir Türkiye Kupaları yok. :asd:

Bırakın bu saçma sapan işleri yahu.

Gökhan gönül istikrar abidesi bir futbolcu'dur ve bu ülkenin yetiştirdiği gerek yeteneği, gerek mücadelesi, hırsı ile en iyi oyuncuların başında gelir.

Bunu bütün Türkiye kabul ediyorken o'nu gereksiz fanatizm'e kurban etmemek lazım. Fenerbahçe'yi sevmiyor olabilirsiniz ancak oyuncular ekmek parası için orada ve ter döküyorlar, kim iyiyse hakkını vermeliyiz. Sabri ile gökhan gönül'ü karşılaştırmak ise... :) ne diyim bilemedim. Beğenilmeyen oyuncular örneğin, servertler, sarp'lar hiç düşünüyor musunuz rahat uyuyabiliyorlar mı diye..? Bence düşünülmeli. O futbolcular takımlarına ISTENILDIKLERI için transfer oldular unutmayın. Zorla kendilerini oynattırmıyorlar. Oyna deniyor oynuyorlar.

Lütfen haketmeyeni eleştirdiğimiz gibi hakedenin de hakkını verelim. Gökhan gönül inşallah uzun yıllar istikrarlı bir şekilde başarılı olacak, takımına ve ülkemize katkı sağlayacak. Bu sırada genç oyuncuları sahada gördükçe çok mutlu oluyorum. Umarım Galatasaray'da zorluk derecesi düşük ya da uzun süreli kötü performans gösteren oyuncuları yerine genç takımdan oyuncular oynatır ve ülkemize kazandırır. Hatırlarsak geçmiş senelerde Galatasaray altyapısı pekçok oyuncu kazandırmıştı ligimize ama malesef anadolu takımlarına dağılıp gittiler. Umuyorum yeni yetişen isimler kendilerini gösterir ve yukarılara tırmanır.

Adnan Polat sağolsun; başarı yahut başarısızlıkları Fenerle ilişkilendiriyor.
Fener,e endeksli başarı vizyonu olan bir yönetimle bu durumda olmamız çokda anormal değil.Adnan polat,ın başarısı çıta,sının en üst noktası fener,le çekişmek avrupa hiç hesapda yok.Bir zamanlar fenerin vizyonuydu bu nerden nereye.Bu yönetim bu sene fener şampiyon olsa dahi benim açımdan umut vermiyor adamın vizyonu fener,i 1 adım geriden takip etmek yapabilecek bir şey yok.

Oynadıkları takım Buca, sen ben gitsek kafa kafaya oynarız şu takımla...

ben sadece bu maçı baz alarak konuşmuyorum. her hafta süper lig maçlarını takip ediyorum.

fenerbahçe günden güne hatalarını düzeltip her geçen gün biraz daha iyi oynuyor.

kadroları zaten kaliteli, şampiyon olmaları sürpriz olmaz

Bu yüzden son 5 yılda tek bir şampiyonluk var. Ayrıca 25-30 senedir Türkiye Kupaları yok. :asd:

Bırakın bu saçma sapan işleri yahu.

Gecen sene gördük son maca kadar nasil götürdüler isi(Murat, Ivesa, Serkan, .... ). Sonrada karsilarina adam gibi bir kaleci(Onur) cikti.

ben sadece bu maçı baz alarak konuşmuyorum. her hafta süper lig maçlarını takip ediyorum.

fenerbahçe günden güne hatalarını düzeltip her geçen gün biraz daha iyi oynuyor.

Deplasmandaki maçı haftaya kaybederler.Fazla geze gelme. İstikrarı yok adamların nasıl gelişerek oynuyorlar?

Gökhan Gönül yada Sabri ikisinide aynı kanada koyun aynı anda degil ama ikisinide chelsea,barcelona,real madrid gibi takımların sağ kanatlarına koyun, ikiside aynı performansı gösterir. Takım kalitesine bağlı onların performansı. Sabri en çok koşanı, gökhan bi sakatlandı hala nüksediyor... Vs. etkenleride unutmamak lazım...

fener üsteki sağlam takımların çoğunu yenenememiş. Geçen haftada sağlam gaziantepde döküldüler. Nasıl takip ediyorsun maçları ? Abartmayın oynadıkları buca takımı bankasya takımdan daha kötü durumda şuan.

Deplasmandaki maçı haftaya kaybederler.Fazla geze gelme. İstikrarı yok adamların nasıl gelişerek oynuyorlar?

şimdiden haftaya kaybedip kaybetmeyeceklerini tartışmak saçmalık olur. bekleyip görmek lazım, ben sadece şu ana kadar gördüklerimi söylüyorum.

ama bizden daha iyi oynadıkları kesin

Sen Avrupa futbolu izlemiyorsun o zaman.Ben de futbol katiliyim Sabri Gökhan'dan iyi oyuncudur

Gökhandan daha iyi 15 tane bek say bana sağ tarafda. Teknik direktör olsam elimde daniel alves ve gökhan olsa gökhanı koyarım sağ beke.

2.golde kaleci neyapmis öyle ya. Antremanda bile öyle topa cikilmaz. :o

Cevap: STSL 10/11 H:13 | Fenerbahçe 2-0 Bucaspor | 22 Kasım | İlk Yarı

Bir futbolcuyu klüpler milli takımda iyi oynasın diye mi alır kendi takımında iyi oynasın diye mi alır. Atıyorum bayer münihin niye umurunda olsun gökhan milli takımda iyi veya kötü, kendisine katkı verir mi ona bakar . Ayrıca kaliteli olupta milli takımlarda iyi oynayamayan bi dünya futbolcu var ya da vasat olup milli takımda döktüren. Milli takım senede 5-6 maç yapılan, üç gün önce toplanılıp maça çıkılan bir arena . Gökhanın önünde kendi stiline uygun birisi oldu mu zor maçlarda da gayet güzel oynuyor. Capele karşı da oynadı maloudaya karşı da derbilerin çoğunda da başarılı bit oyun ortaya koydu. İki sezondur sabriden daha fazla sakatlanmasına rağmen daha fazla maç oynuyor. Bu sezonki maçların en az yarısına yarı - sakat halde çıktı. Ona rağmen bu şekilde.

Sabride olympiacosa bordoya berline benficaya juventusa liverpoola çek cumhuriyetine almanyaya slovakyaya bosna herseke avusturyaya moldovaya yunanistana şampiyonluk maçındaki fenere sivasa şuna buna karşı iyi oynadı

G.gönül bu maçta asist yaptı diye süper orta açan biri oldu alla alla.Ligin en kötü orta açan oyuncularındandır hiç tartışmam bunu..Senelerdir gökhan gönül ligde bir sezonda 2-3 asist yapar bunlardan sadece biri ortayladır..Ama bu sene baya asisti oldu ama yinede orta bakımından şut bakımından uzun pas atma bakımından rezalet bir oyuncudur..

Sabrinin ortalarıyla atılan goller gökhanın ortayla atılan gollerin en az 2 katıdır artı şut olarak sabrinin şutları gökhandan 2 kat daha kalitedir.

Gökhan gönül tabiki daha iyidir ama gelip şut ve orta bakımından gökhanı övüp sabriye laf ediyorsanız komik olur..İkisinin ortalarını ve şutlarını kıyaslayın sabri öndedir.

+

Antu güzel bir örnek değil ama adamlar haftalardır okan mı oynasın veya gökhanın ortalarından bıktık şu bu derken avrupa takımlarının hepsinde oynar lafı da mantıklı değil...Gökhan gönül üst düzey oyuncu olamaz yok öyle bir şey..Tekniği geliştirirse orta açmayı öğrenirse şut atmayı öğrenirse uzun pası ters top atmayı öğrenirse işte o zaman her takımda oynar

Mesela bir tane örnek vereyim sabrinin almanyada oynanan maçta ardaya yaptığı sert ve kavisli ortayı gökhan gönül yapamaz hiçbir zaman

Gecen sene gördük son maca kadar nasil götürdüler isi(Murat, Ivesa, Serkan, .... ). Sonrada karsilarina adam gibi bir kaleci(Onur) cikti.

O kadar çok kaleci aldılarda Onur'u alamadılarmı? :asd:

Ya da Diyarbakırspor'un kalecisi Gökhan'la, Manisaspor'dan Bülent'i. :D

Komik bile değil bu yazdıkların.

Sabri ile Gökhan Gönül'ün, Alex ile Hagi dışında Türkiye'ye gelen herhan herhangi birinin kıyaslandığı yerde futbol konuşulmaz der çıkarım bu topicten. Alıntı yapmayın boşuna görmüycem...

Onlarin hepsi 3-4 sene önceydi. Bizim Hakan'da Torres'e karsi hatasiz oynadi. Servet Euro2008'de C.Ronaldo'yu sahadan sildi. Ben suandaki duruma bakarim. Gökhan milli forma altinda zerre kadar katki saglamiyor takima.

yahu senede kaç tane milli maç oynuyorsun da milli takımlarda kötü diyorsun. Bir oyuncunun kalitesi milli takımlardaki performansıyla mı ölçülür. Ronaldo kaç maç iyi oynadı portekiz milli takımıyla messi ne kazandırdı arjantine, rooney gerrard lampardlar avrupa şampiyonasına katılamadı. Milli takımda senede 5-6 maç oynarsın. 3 gün önce toplanırsın hazırlıklar son derece sınırlı uyum çok az . Milli takım apayrı bir arena oyuncunun kalitesini milli takımla özetlemek saçmalık . Klose almanyada sezon boyu 3 gol atıp dünya kupasında 5 gol attı şimdi gene kayıplarda podolski de aynı şekil. Gökhan ligde , derbilerde ve avrupa kupası maçlarında oldukça iyi oynuyor en azından takım ortalamasından iyi oynuyor.

O kadar çok kaleci aldılarda Onur'u alamadılarmı? :asd:

Ya da Diyarbakırspor'un kalecisi Gökhan'la, Manisaspor'dan Bülent'i. :D

Komik bile değil bu yazdıkların.

Gecen sene sampiyonluga giden yolda Ankaragücü - Fener macinda tesadüfen 3 tane hatali gol yiyen kaleci 2-3 ay sonra Fb'ye transfer oluyor. Cok ilginc demi.

Neyse seninle daha fazla tartismayacam bunu. Karsindaki kisiye hakaret etmeden tartisma yaparmiyorsun. Bide böyle kisileri mod yaparlar burda. :o

yahu senede kaç tane milli maç oynuyorsun da milli takımlarda kötü diyorsun. Bir oyuncunun kalitesi milli takımlardaki performansıyla mı ölçülür. Ronaldo kaç maç iyi oynadı portekiz milli takımıyla messi ne kazandırdı arjantine, rooney gerrard lampardlar avrupa şampiyonasına katılamadı. Milli takımda senede 5-6 maç oynarsın. 3 gün önce toplanırsın hazırlıklar son derece sınırlı uyum çok az . Milli takım apayrı bir arena oyuncunun kalitesini milli takımla özetlemek saçmalık . Klose almanyada sezon boyu 3 gol atıp dünya kupasında 5 gol attı şimdi gene kayıplarda podolski de aynı şekil. Gökhan ligde , derbilerde ve avrupa kupası maçlarında oldukça iyi oynuyor en azından takım ortalamasından iyi oynuyor.

+1905

Gökhan gönül dünya standardında bi oyuncu. O hırs muazzam. Şu an dünya piyasasında 7-8 milyon euro eder, buda bi sağ bek için çok iyi fiyattır.

Sabride olympiacosa bordoya berline benficaya juventusa liverpoola çek cumhuriyetine almanyaya slovakyaya bosna herseke avusturyaya moldovaya yunanistana şampiyonluk maçındaki fenere sivasa şuna buna karşı iyi oynadı

G.gönül bu maçta asist yaptı diye süper orta açan biri oldu alla alla.Ligin en kötü orta açan oyuncularındandır hiç tartışmam bunu..Senelerdir gökhan gönül ligde bir sezonda 2-3 asist yapar bunlardan sadece biri ortayladır..Ama bu sene baya asisti oldu ama yinede orta bakımından şut bakımından uzun pas atma bakımından rezalet bir oyuncudur..

Sabrinin ortalarıyla atılan goller gökhanın ortayla atılan gollerin en az 2 katıdır artı şut olarak sabrinin şutları gökhandan 2 kat daha kalitedir.

Gökhan gönül tabiki daha iyidir ama gelip şut ve orta bakımından gökhanı övüp sabriye laf ediyorsanız komik olur..İkisinin ortalarını ve şutlarını kıyaslayın sabri öndedir.

+

Antu güzel bir örnek değil ama adamlar haftalardır okan mı oynasın veya gökhanın ortalarından bıktık şu bu derken avrupa takımlarının hepsinde oynar lafı da mantıklı değil...Gökhan gönül üst düzey oyuncu olamaz yok öyle bir şey..Tekniği geliştirirse orta açmayı öğrenirse şut atmayı öğrenirse uzun pası ters top atmayı öğrenirse işte o zaman her takımda oynar

Mesela bir tane örnek vereyim sabrinin almanyada oynanan maçta ardaya yaptığı sert ve kavisli ortayı gökhan gönül yapamaz hiçbir zaman

Gerisini okuyamadım kusura bakma :D

Geri
Üst Alt