STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | 2.Yarı

kusura bakma guluyorum, lutfen benim yazdigim butun yorumlari oku! Kapak olsun sana

Ben tam tersi hep savundum Rijkaardi hala da savunuyorum.. Ben burda Misimovic transfer edilince herkes gibi sevinmedim cunku, yonetim adam gibi transfer yapmadi. Rijkaard'a istedigi malzemeyi veremedi. Ne icip'te forumu takip ediyorsun anlamiyorum

360 derece dönmek diye buna derim ben. :D

Cevap: STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | Maç Sonucu

Hayatımda gördüğüm en rezil Galatasaray taraftar grubuydu. Hem de böyle bir günde! 90 dakika 5 de yesen veda böyle mi yapılır ?? Şimdi konuşun ayhanınızı servetinizi barışınızı kendi vicdanlarınızı temize çıkarın. Yazıklar olsun UlAn!

Veda macinda takim böyle haysiyetsiz oynarsa taraftar da stada böyle veda eder iste. Sasilacak bir durum yok. Tepki vermedikleri zaman da nasil taraftar bunlar diyorsunuz. Ayrica veda maci bugün degildi. Beypazari mi ne iste, onlarla veda ediyoruz Ali Sami Yen´e. Az bile yapiyor taraftar.

Cevap: STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | Maç Sonucu

maratonda milan macini anlatiyolar.. klip hazirlamislar unutulmaz maclarin.. agliycam lan...it herifler... sizin gibi odun futbolcularin ben.

Hayatımda gördüğüm en rezil Galatasaray taraftar grubuydu. Hem de böyle bir günde! 90 dakika 5 de yesen veda böyle mi yapılır ?? Şimdi konuşun ayhanınızı servetinizi barışınızı kendi vicdanlarınızı temize çıkarın. Yazıklar olsun UlAn!

Veda macinda takim böyle haysiyetsiz oynarsa taraftar da stada böyle veda eder iste. Sasilacak bir durum yok. Tepki vermedikleri zaman da nasil taraftar bunlar diyorsunuz. Ayrica veda maci bugün degildi. Beypazari mi ne iste, onlarla veda ediyoruz Ali Sami Yen´e. Az bile yapiyor taraftar.

Bravo Hagi! Gelecek yılın takımı çok umut verdi bize. Hagi'nin oyunu yaşaması, okuması mükemmel ötesiydi(!)

Telekom Arena yı görmeden Hagi ve Adnans. ler gitmeli yoksa yeni stadımızıda daha ilk sezonunda rakipler için kutlama alanı yapacaklar. Bu takım 4 tane transfer de yapsa telekom arenada da bu motivasyonsuzluk ve yeteneksizlikle çoğu maçını kaybedecek zaten. Sene sonunda alabileceğimiz maksimum puan 40 olur. Adnan Sezgininde Adnan Polatında......

Galatasaray ın bu günkü kadrosu AliSamiYen in büyüklüğüne yakışmıyor. Mustafa Denizli

Maraton u izleyin.Mustafa Hoca döktürüyor.Adam ağlayacak nerdeyse.

Galatasaray ın bu günkü kadrosu AliSamiYen in büyüklüğüne yakışmıyor. Mustafa Denizli

Maraton u izleyin.Mustafa Hoca döktürüyor.Adam ağlayacak nerdeyse.

Merhaba Sevgili Dostlarım ,

Sitemden uzun zamandır sizlere seslenemediğim için öncelikle özür dilemek istiyorum. Yoğun tempo içinde fırsat bulup görüşlerimi paylaşamadım. Bundan sonra daha sık yazacağımdan emin olabilirsiniz.

Bugün gazetede benimle ilgili çıkan bir haber bu yazıyı yazma gerekliliği doğurdu aslında. Sezon sonu sözleşmesi bitecek bir futbolcu olarak benimle ilgilenen kulüpler olabilir, menajerime teklif de gelebilir, bu normal. Ama benim herhangi bir takımla transfer görüşmesi yapmam ya da haber göndermem söz konusu bile olamaz.

Evet sezon sonu sözleşmem bitiyor, doğru. Ama benim için her zaman öncelik tabi ki kulübümde yani Galatasaray`da. Kaldı ki ben şu anda sadece futbola konsantre oldum ve sadece takımımın başarısını düşünüyorum. Kafamı transfer konularıyla meşgul etmiyorum ve yazılıp çizilenleri umursamıyorum aslında. Şu an en büyük dileğim sezon sonu yaşayacağımıza inandığım şampiyonlukta bir katkım olması. Transfer, zamanı geldiğinde düşünülecek bir konu. Önce şampiyonluk...

Barış Özbek

Ufuk: Kovanin da altinda bisey. Tarif edecek kelime bulamiyorum. Kova, bidon hersey olabilir

Gökhan Zan: Berbat..2 stoper sart.

Hakan Balta: Hayatimda gördügüm en ruhsuz futbolcu. Derhal kovulmali. Ne stoper olur ne bek, ne önlibero.

Caglar: En fazla yedek olur. Baska bisey olmaz

Aydin: Bos bir yetenek. Gercekten bos

Pino: Iyi oynadigi 1 macta da begenmiyordum, hala begenmiyorum. Galatasaray´in futbolcusu olamaz. Amatör

Mehmet Batdal: Tam olarak tarif etmek gerekirse: KAZMA

Ayhan: Kazmanin KRALI

Baris: Allah kus kadar bile beyin vermemis bu cocuga. Beyin de yok teknik de yok. Almanya 3. liginden oyuncu alirsan böyle olur iste.

Kewell: Bitmis diyorum, dinleyen yok.

Sitemden uzun zamandır sizlere seslenemediğim için öncelikle özür dilemek istiyorum. Yoğun tempo içinde fırsat bulup görüşlerimi paylaşamadım. Bundan sonra daha sık yazacağımdan emin olabilirsiniz.

Bugün gazetede benimle ilgili çıkan bir haber bu yazıyı yazma gerekliliği doğurdu aslında. Sezon sonu sözleşmesi bitecek bir futbolcu olarak benimle ilgilenen kulüpler olabilir, menajerime teklif de gelebilir, bu normal. Ama benim herhangi bir takımla transfer görüşmesi yapmam ya da haber göndermem söz konusu bile olamaz.

Evet sezon sonu sözleşmem bitiyor, doğru. Ama benim için her zaman öncelik tabi ki kulübümde yani Galatasaray`da. Kaldı ki ben şu anda sadece futbola konsantre oldum ve sadece takımımın başarısını düşünüyorum. Kafamı transfer konularıyla meşgul etmiyorum ve yazılıp çizilenleri umursamıyorum aslında. Şu an en büyük dileğim sezon sonu yaşayacağımıza inandığım şampiyonlukta bir katkım olması. Transfer, zamanı geldiğinde düşünülecek bir konu. Önce şampiyonluk...

Barış Özbek

Özet geç ... !!!

Barış Özbek

Bu da tam bomba ya.:D

Bugün bir gazetede yayınlanan ‘’Alemin Kralı Barış’’ başlıklı haberi hayretler içinde okumamın ardından açıklama yapmak gerekliliği ortaya çıktı.. Bu haberde belirtilen yenilginin ardından evime arkadaşlarımı topladığım ve sabaha kadar eğlendiğimiz iddiaları kesinlikle yalandır. Bu yalanın içinde bulunduğumuz sıkıntılı günlerde beni ve takım arkadaşlarımı yıpratmak amacıyla kasıtlı olarak yazıldığı çok açıktır.

Benim 3,5 senedir şerefimle taşıdığım ve taşımamaktan da gurur duyduğum Galatasaray formasına laf getirecek herhangi bir tavır ya da davranış içinde bulunmam mümkün değildir.

Kaldı ki bu sonuçlar herkesten çok beni ve takım arkadaşlarımı üzmüştür. Böyle bir sonuç üzerine evimde parti verip sabaha kadar eğlenecek bir karakter ya da yapıda olmadığımı beni tanıyan herkes çok net bilir.

O gün karşılaşma sonrası tesislerden ayrıldıktan sonra samimi olduğum birkaç arkadaşımla evime gittiğim doğrudur. Ancak evde arkadaşlarımla film izledikten sonra ertesi sabah da antrenmanımız olduğu için saat 12 civarı yatıp uyuduk.Bu haberde iddia edildiği gibi ne bir parti ne de alem yapıldı evimde. Bu haberi yazanların benim haftalardır tesiste kaldığımı ve yaptığım ekstra antrenmanları hiçbir zaman yazmamış olmaları da ayrıca düşündürücü ve manidardır.

Takımımızın kötü gittiği , arkadaşlarımın taraftarın tepkisine hedef olduğu , kötü gidişat için günah keçisi arandığı bugünlerde yapılan bu haberin beni de hedef göstermekten başka bir amaç gütmediğine hiç şüphe yoktur. Bugün yayınlanan bu haber ve bunun gibi başka haberler de çıkacaktır mutlaka. Taraftarlardan ricamız bizleri yıpratma amacı güden bu tür yalanlara itibar etmemeleridir.

Şunu açık ve net bir şekilde söyleyebilirim ki Galatasaray’ı karıştırarak bundan menfaat elde etmek isteyenler bu hedeflerine ulaşamayacaklardır. Takımımızın içinde bulunduğu bu durumun sorumlusu biziz , bu durumdan çıkaracak olan da yine biz olacağız.

Bu vesileyle herkesin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar , mutlu , sağlıklı bir bayram geçirmenizi dilerim.

Barış Özbek

Adnan Polat : Emenike'yi Alacağız !

Emenike : Tekrar BankAsyada Oynamak İstemiyorum :D

Alıntı.

Ne hallere düştük be.

Adnan Polat : Emenike'yi Alacağız !

Emenike : Tekrar BankAsyada Oynamak İstemiyorum

Alıntı.

Ne hallere düştük be.

Bu sene 2. defa bir maçta uyudum ya 1-0'ken uyuyakaldım uyandığımda 2-0 omuştu.. Ya ben yaşlanıyorum ki bu yaşta henüz erken ya da başka bir sıkıntı var..

Ufuk: Kovanin da altinda bisey. Tarif edecek kelime bulamiyorum. Kova, bidon hersey olabilir

Gökhan Zan: Berbat..2 stoper sart.

Hakan Balta: Hayatimda gördügüm en ruhsuz futbolcu. Derhal kovulmali. Ne stoper olur ne bek, ne önlibero.

Caglar: En fazla yedek olur. Baska bisey olmaz

Aydin: Bos bir yetenek. Gercekten bos

Pino: Iyi oynadigi 1 macta da begenmiyordum, hala begenmiyorum. Galatasaray´in futbolcusu olamaz. Amatör

Mehmet Batdal: Tam olarak tarif etmek gerekirse: KAZMA

Ayhan: Kazmanin KRALI

Baris: Allah kus kadar bile beyin vermemis bu cocuga. Beyin de yok teknik de yok. Almanya 3. liginden oyuncu alirsan böyle olur iste.

Kewell: Bitmis diyorum, dinleyen yok.

al benden de bu kadar.

bravo adnannnnnnnnnnnnn

Berliner Morgenpost : "Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim"

Maldini:"Kimse bana burda 25 bin kişinin olduğuna inandıramaz"

P.Nouma:"Bana hep Ali Sami Yen'den bahsettiler"

TF1 Fransiz Tv:" Paris Ali Sami Yen cehenneminden nasıl cıkacak"

Davids : (Juve macından sonra) :"Bizde böyle taraftar olsa hiçbir takım karşımızda duramaz"

Geri
Üst Alt