STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | Maç Sonucu

Oyuncular onun icin oynamiyorsa onun icin TD degil oyuncular gider. Avrupa'da futbolcunun adina bakmadan artistlik yapani kadro disi birakiyorlar. Yani, cozum Rijkaard icin oynayacak oyuncular alinmaliydi. Ayrica adamlar kazma, Rijkaard icin degil, Maurinho ve Ferguson bile gelse oynayamazlar.

TD gider oyuncular degil, ornekleri cok. Futbolu ve mantik kurallarini degistirmeye calismayin. 30 kisilik bir ekipte bir adam ne yaptigini bilmiyorsa ve digerleri bunun farkindaysa o adam gider. Ha kalanlar icinde yetersiz olanlar vardir ama basarisizlikta ekibin basindaki sorumlu tutulur.

Cevap: STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | Maç Sonucu

Adamlar açıkça söylüyorlar sürünerekte olsa Aslantepeye gitmeden bırakmayız diyor.Takım sonuncuda olsa yeni stada Başkan olarak çıkmadan bırakmazlar.Belki muhalefette bu yüzden pek ses çıkarmıyor.Bu takıma kimler alınmalıdan önce kimler gitmeli diye konuşmalıyız.10 DAN FAZLA FUTBOLCU VARKİ BUNLAR GİTMEDİKÇE TAKIMDA HUZUR SAĞLANAMDIKÇA KİM GELSE NAFİLE.

İşleri bu duruma getiren yönetim ama kendimi Polat'ın yerine koyuyorum bundan sonrası için çözüm ne bilemiyorum.

Bundan sonrası Adnanların becerebileceği bir çözüm değil istifa etmeleri gerekiyor. Kaldı ki dünyanın hiçbiyerinde Adnan Sezgin gibi lise midir ilkokul terk midir ne bir adama milyon dolarlık şirketin genel müdürlüğü verilmez. Saçmalık

Rezil futbolcular topluluğu ve yönetim:mad:

G.birliği 90 dakika boyunca 3 faul mü yapmış

Oyuncular mücadele etti, kimse ruhsuzluk falan demesin. Takımda yetenekli oyuncu sayısı az, yetenekli olanlar da yarım yamalak. Bir tek Arda var, o da oyuna girince takımı nasıl etkilediğini hep birlikte gördük. Bize 3-5 yetenekli oyuncu lazım değil, bize 18 yetenekli oyuncu lazım.

Servetin sakatlığına bile inanmıyorum.Adam tepki görmemek için oynamıyor diye tahmin ediyorum.Kendini hasıraltı yapıyor belkide.

Keşke stadı seneye açsak.

Galatasaray sadece futboldan ibaret degil arkadaslar. Ayip ediyorsunuz.

:D

Futbolcular ne kadar isterlerse istesin kaliteleri bu kadar. Son zamanlarda takımda kalmak için çok çok büyük çaba sergilemek isteseler bile bunu yapamıyorlar. Çünkü onlarda biliyor, bu takıma yakışmadıklarını..

AYHAN Akman cenabeti bu takımdan gitmedikçe bu takımdan hayır gelmez...............................1000 kere bunu yazdım buraya...

Futbolcuların bence suçu yok arkadaş , Nerde boşta adam , sakatmış , problemliymiş , Süper Ligde hiç oynamamış bile olsa farketmez toplar getirirsen , Rakiplerin 10 milyon Eurolara yıldızlar alıp getirirken sen gidip Bank Asya futbolcularını transfer edersen sonuç haliyle bu olur. Sonra Ayhan , Sarp günah keçisi olur çıkar.

[video=youtube;yWdXG6en9jg]https://www.youtube.com/watch?v=yWdXG6en9jg[/video]

Futbolcuların bence suçu yok arkadaş , Nerde boşta adam , sakatmış , problemliymiş , Süper Ligde hiç oynamamış bile olsa farketmez toplar getirirsen , Rakiplerin 10 milyon Eurolara yıldızlar alıp getirirken sen gidip Bank Asya futbolcularını transfer edersen sonuç haliyle bu olur. Sonra Ayhan , Sarp günah keçesi olur çıkar.

keçesi? :)

TT Arena bu sene açılmasın...

Aa yeter be. Rijkaard-ahmet-hagi-hakan bu ne ya. Herkes suçlu arkadaş. Bende suçluyum, sende. Ona buna bok atıp duruyorsunuz. Rijkaard'ı da gördük konuşturmayın adamı şimdi. Oyuncular kötü mü evet . Yönetim ise felaket. Taraftar, aciz. İsim konuşup hala birbirinize giriyorsunuz. İyi ve sağlam kadro ile Rijkaard'ı da gördük, Skibbe'yi de. Varsa şikayetin çık söyle, para için susuyor herkes. Rijkaard'ın açıklaması da var ben istedim diyor x-y oyuncularını. Biri çıkıyor hainlervar diyor biri tutturmuş BAM-Bamya. Kötü oyuncular işte. Yönetimi tartışın anlarım. Hagi'de hatalı diyenler var. Tamam hatalı ise, yanındakielrde hatalı o zaman. Musa oynasın diyorlar, bazılarıda çıkıp Musa'dan cacık olmaz diyor.

1 yıl önce Ufuk'ta Ufuk diyenlere bende söyledim .Ama çıkıp bunu bahane etmiyorum. Gol yersin ama atarsın . Atamıyorsan kalecin tek suçlu olamaz. Uufuk yetersiz, Neill'de kötü. Sezon başıdnan beri, DK'dan beri kötü. Kewell keza öyle. Baroş bir var bir yok. Bu adamlarda gitmeli bunu herkes görmeli artık. Gitmemesi gereken 2-3 oyuncu varsa onları biribirmizle tartışmayalım. Zaten sorunun boyutu artık ileri noktalara geldi. Gerçekten yeter artık.

Bundan sonra sadece basketbol maçlarını seyredeceğim, bugün de Aliağa Petkim maçını seyrettim, inanılmaz keyifliydi, gerçekten aslan gibi adına yakışır bir takımımız var, futbol takımına biraz mücadele dersi versinler.

Gokhan Zan disinda kızıp isyan eden yoktu, sanki yenilmek istiyolar. cok tuhaf, Ben izlerken kafayi yiyorum onlarda tık yok, Hep boyle olacaksa kumeye duselim raziyim

Bu yönetimle ,bu hocayla,bu rezil ötesi takımla,bu kadar.......game over...MİSİ REİS,NEİL, GİDİN BU TAKIMDAN KENDİNİZİ KURTARIN..

Geri
Üst Alt