STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

keitayı mehmet topalı emre güngörü gönderip serveti barışı m.sarpı takmda tutan yönetimn elindeyz işimz çk zor

Mourinho 3 tane ön libero çıkarmazdı 2 maçta en kötü 4 puan aldırırdı. Lütfen Mourinho ile Rijkaard'ı karşılaştırmayın aynı siklette değiller.

ya rijkaard mı dedi ceyhun sallana sallana giderken yanındaboş boş koşun da gol olsun diye rijkaard mı dedi top neille çarpsın da gol olsun vs diyte...renktaş ardayı hakanı serveti görmüyor musunuz adamlar umursamıyor takımın altını asıl bunlar oyuyor...

İsim : Mahamadou Diarra

Kaynak: uA üyesi Emre balkaş

Tekrar ediyorum, bana gelen bir bilgidir. Sonra bana yüklenmesin kimse

Anlaşılmış mı diyor Adnan gelecekler arasında bu mu varmış zaten fbnin bugun açıklamaları da bunu destekliyor kaç ciğer varmış takımı toplayacak mı tek başına ne hallere düştük valla takımla dalga geçiyorum :D

Yazmıştım bir daha yazıyorum!!!

Bıktım bu Rijkaard'ı savunan kesimden! Yeter kardeşim Rijkaard'a ucu değmesin diye amma kıvırıyorsunuz. Yahu dünyanın her yerinde serbest vuruştan yenilen golün faturası hocayadır ama Rijkaard olunca hemen kalkan olun. Takım oynayamaz, taktik bir halta benzemez, sahadaki diziliş mahalle takımı gibi, değişiklikler laf olsun diye. Be mübarek suç benim mi!!! Evde otururken ben mi kurcalıyorum bu takımı? Lampard vereceğiz diyen mi olmıuş ona! Kim demiş ona full kalite adamlarla oynaycaksın diye? Hiçkimse numara yapmasın Rijkaard'da doların yeşilini görünce koştu geldi yeter ya! Rijkaar!da yönetiminde köküne kadar suçlu! Delirtmeyin insanı Bursa'da Lampard mı var, Sivas'ta Gerrard mı vardı? Allah'ınızı severseniz demogoji yapmayın başım ağrıdı ya. RİJKAARD SUÇLU bu kadar net. Her yerden sıyırttınız diyelim ki yine suçlu be adam senin istediklerini alamayacak bir takıma neden imza atıyorsun suçlusun bu durumda paraya baba dedin.

Tekrar yazıyorsun ama copy/paste yapıyorsun, ben onu yapmıyorum :)

1. Bugün duran toptan gol yemedik.

2. Ben duran toptan takım gol yiyor diye kovulan hoca duymadım.

3. Sivas ve Bursa elindeki kadroya göre birşeyler uydurup oynayan takımlar. Herhangi bir kadro ile bunu yapıp senelik başarılı olabilirsin ama sonraki senen şüpheli olur.

4. Rijkaard'ın gelme sebebi sezon sezon düşünüp nasıl olursa olsunşampiyon yapmak değil, takımı sistem takımı yapmak, ama yönetim onu düşünmüyorsa o ayrı bir hatadır. Rijkaard'ın oturtacağı sistem de 4-3-3 total futboldür, bundan vazgeçmesi söz konusu değildir. Adamı getirdiysen bunu yapması için getirdiğini kabullenmişsindir zaten. Bunu yapabilmesi için de ilk senelerinde istediği transferleri yapman gerekir.

5. Rijkaard'a kimse istediklerini almayacağız demez, dememiştir.

6. İlla Lampard'a gerek yok, 2 orta saha daha alınsa, ki Ledesma, Rosicky, Jenas, Misimovic gibi gayet olası örnekler yeterlidir mesela, birşeyler de değişir.

7. Rijkaard bugün bu kadroyu gayet sistematik ve olabilecek en iyi şekilde oynatmıştır. Oynanan futbol da o kadar kötü değildir. Bireysel beceriksizlik, saçmalamalar ve hatalarla beraber şanssızlık da sonucu belirlemiştir. "Oyunun yeteri kadar iyi olmaması" sonraki sebeptir. Ancak onun da sebebi oyuncuların kapasitesidir.

8. Takımı sen kurcalama mümkünse zaten.

Mourinho,Ferguson,Wenger vs. herpsi evden izlediler.

Ayrıca Neskees Floryadaydı.

o saydığın adamların zaten çok güçlü scout sistemleri war 7gün 24 saat oyuncu izliorlar kendileri gtmediyse bile illaki ekiplerinden biri gtmiştir ..neskensin floryada olduğnu bilmiodm olsa bile bu takımın hocası rijkaard

Süleyman Rodop : Transfer dönemini hiç transfer yapmadan bitirebilirmisiniz?

Mehmet Helvacı: Olabilir. Ama yapacağız

Adnan Baskan cikip sen konusacaksin sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yazmıştım bir daha yazıyorum!!!

Bıktım bu Rijkaard'ı savunan kesimden! Yeter kardeşim Rijkaard'a ucu değmesin diye amma kıvırıyorsunuz. Yahu dünyanın her yerinde serbest vuruştan yenilen golün faturası hocayadır ama Rijkaard olunca hemen kalkan olun. Takım oynayamaz, taktik bir halta benzemez, sahadaki diziliş mahalle takımı gibi, değişiklikler laf olsun diye. Be mübarek suç benim mi!!! Evde otururken ben mi kurcalıyorum bu takımı? Lampard vereceğiz diyen mi olmıuş ona! Kim demiş ona full kalite adamlarla oynaycaksın diye? Hiçkimse numara yapmasın Rijkaard'da doların yeşilini görünce koştu geldi yeter ya! Rijkaar!da yönetiminde köküne kadar suçlu! Delirtmeyin insanı Bursa'da Lampard mı var, Sivas'ta Gerrard mı vardı? Allah'ınızı severseniz demogoji yapmayın başım ağrıdı ya. RİJKAARD SUÇLU bu kadar net. Her yerden sıyırttınız diyelim ki yine suçlu be adam senin istediklerini alamayacak bir takıma neden imza atıyorsun suçlusun bu durumda paraya baba dedin.
Bunu diyoruz ne zamandır skor taraftarı oluyoruz arkadaş.

Tekrar yazıyorsun ama copy/paste yapıyorsun, ben onu yapmıyorum :)

1. Bugün duran toptan gol yemedik.

2. Ben duran toptan takım gol yiyor diye kovulan hoca duymadım.

3. Sivas ve Bursa elindeki kadroya göre birşeyler uydurup oynayan takımlar. Herhangi bir kadro ile bunu yapıp senelik başarılı olabilirsin ama sonraki senen şüpheli olur.

4. Rijkaard'ın gelme sebebi sezon sezon düşünüp nasıl olursa olsunşampiyon yapmak değil, takımı sistem takımı yapmak, ama yönetim onu düşünmüyorsa o ayrı bir hatadır. Rijkaard'ın oturtacağı sistem de 4-3-3 total futboldür, bundan vazgeçmesi söz konusu değildir. Adamı getirdiysen bunu yapması için getirdiğini kabullenmişsindir zaten. Bunu yapabilmesi için de ilk senelerinde istediği transferleri yapman gerekir.

5. Rijkaard'a kimse istediklerini almayacağız demez, dememiştir.

6. İlla Lampard'a gerek yok, 2 orta saha daha alınsa, ki Ledesma, Rosicky, Jenas, Misimovic gibi gayet olası örnekler yeterlidir mesela, birşeyler de değişir.

7. Rijkaard bugün bu kadroyu gayet sistematik ve olabilecek en iyi şekilde oynatmıştır. Oynanan futbol da o kadar kötü değildir. Bireysel beceriksizlik, saçmalamalar ve hatalarla beraber şanssızlık da sonucu belirlemiştir. "Oyunun yeteri kadar iyi olmaması" sonraki sebeptir. Ancak onun da sebebi oyuncuların kapasitesidir.

8. Takımı sen kurcalama mümkünse zaten.

+1905

rijkaardın gitmesi lazım yakışmıyor bu takım ona adamın hayatını bitirdik

Rıjkaard aradıgımız transferı bulamadık demıs arkadaslar...

Geri
Üst Alt