Tekrar yazıyorsun ama copy/paste yapıyorsun, ben onu yapmıyorum
1. Bugün duran toptan gol yemedik.
2. Ben duran toptan takım gol yiyor diye kovulan hoca duymadım.
3. Sivas ve Bursa elindeki kadroya göre birşeyler uydurup oynayan takımlar. Herhangi bir kadro ile bunu yapıp senelik başarılı olabilirsin ama sonraki senen şüpheli olur.
4. Rijkaard'ın gelme sebebi sezon sezon düşünüp nasıl olursa olsunşampiyon yapmak değil, takımı sistem takımı yapmak, ama yönetim onu düşünmüyorsa o ayrı bir hatadır. Rijkaard'ın oturtacağı sistem de 4-3-3 total futboldür, bundan vazgeçmesi söz konusu değildir. Adamı getirdiysen bunu yapması için getirdiğini kabullenmişsindir zaten. Bunu yapabilmesi için de ilk senelerinde istediği transferleri yapman gerekir.
5. Rijkaard'a kimse istediklerini almayacağız demez, dememiştir.
6. İlla Lampard'a gerek yok, 2 orta saha daha alınsa, ki Ledesma, Rosicky, Jenas, Misimovic gibi gayet olası örnekler yeterlidir mesela, birşeyler de değişir.
7. Rijkaard bugün bu kadroyu gayet sistematik ve olabilecek en iyi şekilde oynatmıştır. Oynanan futbol da o kadar kötü değildir. Bireysel beceriksizlik, saçmalamalar ve hatalarla beraber şanssızlık da sonucu belirlemiştir. "Oyunun yeteri kadar iyi olmaması" sonraki sebeptir. Ancak onun da sebebi oyuncuların kapasitesidir.
8. Takımı sen kurcalama mümkünse zaten.