Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.234
- 12.978
- 2.658
Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu
neyi tartisiyorsunuz ki sans mis,
baska forumdada yazdim aynisini:
uefa kupasi alindiktan sonra son 11 senedir bazi kurumlar bu tarafin üstün gelmesini istedi ne yazik ki.
2 sendir degil bu ligin adaletsiz gidisi, uyanin artik !!!!!!!!!!!
ona ragmen yine sampiyon oldugumuz seneler oldu !!!
hangi maci dürüstce yönettiler, bir maci hatirliyorum 7 kisi kalmistik bülent kaptan bir bravo demsiyle sari kirmizi yemisti.
bugünkü maca bir bakin nijang ve gökhan gönül ve bir görüntüde özer hakemin burnunu isiripta koparacak nerdeyse, bir kafa atmasi kalmisti orda, resmen burnunun icine girdi, hicbirine sari kart yok? bizim oyuncular icin tepki vermek haram zaten, agzini bükene sari kart!
Artık yıl 2011, hiç gurur yapmaya gerek yok. Bundan sonra ki Galatasaray-Fenerbahçe maçlarını, Avrupa'dan gelecek bağımsız bir hakemin yönetmesi gerekiyor. Yoksa şuan bir analiz yapmaya kalksak, 2-3 günde yaparız ve son 10 Fenerbahçe maçının nasıl şike-şaibe-hakem hatalarıyla kaybedildiğini görürüz.
neyi tartisiyorsunuz ki sans mis,
baska forumdada yazdim aynisini:
uefa kupasi alindiktan sonra son 11 senedir bazi kurumlar bu tarafin üstün gelmesini istedi ne yazik ki.
2 sendir degil bu ligin adaletsiz gidisi, uyanin artik !!!!!!!!!!!
ona ragmen yine sampiyon oldugumuz seneler oldu !!!
hangi maci dürüstce yönettiler, bir maci hatirliyorum 7 kisi kalmistik bülent kaptan bir bravo demsiyle sari kirmizi yemisti.
bugünkü maca bir bakin nijang ve gökhan gönül ve bir görüntüde özer hakemin burnunu isiripta koparacak nerdeyse, bir kafa atmasi kalmisti orda, resmen burnunun icine girdi, hicbirine sari kart yok? bizim oyuncular icin tepki vermek haram zaten, agzini bükene sari kart!