STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

maçın en kötü oyuncuları balta,stancu ve yekta idi,hagi 2.yarı ya ayhan-yekta,pino stancu değişikliği ile başlasaydı fenerden bukadar baskı yemezdik.

Skibbe'ye gosterilmedi bu sabir...

Feldkamp'ada gosterilmedi...

Hele Riijkaard'a ona hiç gösterilmedi...

Riijkaard kalsaydı bu kadar sırıtılmazdı... Maçtan önce yenilirsek eşşeğim dicem demiştim birde yazık.

sadece maç üzerinden yorum yapıcam.. tüm sezonun faturasını yönetime-giden teknik adamlara ve futbolcular kesilmesi doğrudur amaaaa dünkiiii maçtaaa kiiii akıldan yoksunn futbolcu değişikleriii-hakemlerin çok fazla fenerli yandaşı davranmaları-birkaç futbolcumuz oyunu...

dün ki maç için sadece;

1- burdan hagi yi destekleyenler veya benle bu yüzden münakaşaya girenler buyrunnn hagi size başınıza çalınnnn...

futbolcu kadrosu yetersizmişşşş bırakın ya , gaziantap-ankaragücü-fenerbahce maçlarında takım önde ve yaptığı abukça değişiklikler takımın yenilmesine neden oldu.. pino yu niye oynatmıyor bu rezil romen hocaaa?????

2-hakemlerin bazı kararlar yanlıydı bunu herkes gördü....

3- kewell-arda ne bekliyoruzki adamlar koşmak için atacakları halleri yokkk..

gidecekler:

yönetim,teknik beceriksiz hagi,kewell,arda,h.balta,m.sarp,barış,ayhan,zapata,aykut,serkan kurtuluş,aydın,ınusa,baross

gelecekler

ünal aysal,fatih terim,selçuk inan,hamit altıntop,drogba,kalou,bilgia,kallström,sezer öztürk,mehmet ekici,volkan şen,tawio,stoper-serdar kesimal,cenk tosun,sol bek, kaleci ,kaleci, sağ bek, sağ bek

bana bundan sonra galatasaray futbol takımının bir maçını izlemem, yorum dahi yapmam maçla ilgili. kümeye düsmezlerr diyemiyorum bu gidişle 3 maç daha kaybederlerse potaya girerlerr..

o kadar kolaydı gönderip almak manavdan domates mi alıosun :S

Söyleyecek fazla birşey yok.

Başta Hagi olmak üzere tüm futbolcular'ın(Culio ve Neill hariç) aldığı para burunlarından gelsin:mad:

POLAT için ise şunu söylemek istiyorum;Umarım bugün GALATASARAY'ın içinde olduğu durum en yakın zamanda bütün aile şirketlerinin de başına gelir:mad:

yeni malatya bile mücadele edip yendi bu ezikleri. düşünün bi yeni malatya kalitesinde bile değil bizim futbolcular.

Skibbe'ye gosterilmedi bu sabir...

Feldkamp'ada gosterilmedi...

Hele Riijkaard'a ona hiç gösterilmedi...

Riijkaard kalsaydı bu kadar sırıtılmazdı... Maçtan önce yenilirsek eşşeğim dicem demiştim birde yazık.

Güzel tespitler fakat Skibbeyi arıyacağımızı hiç tahmin etmezdim hakkaten.

Of Of. vallahi billahi hagiyide sonunda taraftarın önüne atmayı başardılar. Hagiden bu denli gıcık alacağımı hiç sanmazdım.

bunca zamandır manavdan domates aldıgımız ıcın bu haldeyız

Bazı yerlerde haklısında;

Şimdi Quaresme Guti Almeida Domates'mi Keita,Elano Dos Santos Misimovic Domates Salçası-mı takım olabilmek önemli olan takım olabilmek.

Başkan transferin kralını yaptı geçen sene 3. olduk kaliteli yabancılardan önce kaliteli yerliler lazım. Mesela Selçuk İnan Gibi Serdar Taşçı gibi Hamit Gibi böyle adamların yanına monte etmek lazım kaliteli yabancıları kewell'in yanında ayhan arkasında balta oynadıktan sonra kewell'de bir yere kadar komple yepyeni takım lazım

Bazı yerlerde haklısında;

Şimdi Quaresme Guti Almeida Domates'mi Keita,Elano Dos Santos Misimovic Domates Salçası-mı takım olabilmek önemli olan takım olabilmek.

Başkan transferin kralını yaptı geçen sene 3. olduk kaliteli yabancılardan önce kaliteli yerliler lazım. Mesela Selçuk İnan Gibi Serdar Taşçı gibi Hamit Gibi böyle adamların yanına monte etmek lazım kaliteli yabancıları kewell'in yanında ayhan arkasında balta oynadıktan sonra kewell'de bir yere kadar komple yepyeni takım lazım

gecen sene kurulan kadroda dengesız orta sahasız bi kadroydu

gecen sene kurulan kadroda dengesız orta sahasız bi kadroydu

Bunu söylüyorum bende + kalecide yoktu. 40 metreden gol yiyen 2 maçta bir acaip goller yiyen bi kaleciyle o kadar oluyordu malesef.Şu Linderoth sakat olmasaydıda alem ortasaha görücekti ama var bi gudubetlik gelen selamın aleyküm sakatlanıyor hepte kilit adamlar. ne olur yani şu hakan balta sakatlansa. tövbe tövbe.

fener en kötü oynadığı maçı bile kazandı... şampiyon olurlar bence. yanlış anlaşılmasın sadece fikrimi söylüyorum.

fener şampiyon olurda biz bundan sonra 1 maç bile kazanabilirmiyiz acaba? şimdiden 13 yenilgimiz var ve daha 9 maç var. 5 deplasman. içeridede ts ve kayseri var. bence en az 5 yenilgi daha rahat alırız. Bir 50 yıl daha bu rekoru kimse kıramaz heralde.

Ben kesin yenebileceğimiz 2 maç biliyorum ..Biri evimizde Kasımpaşa diğeride Konyaspor...Gerisinde yenilirsek şaşırmam..

[video=youtube;kco51icR3MI]https://www.youtube.com/watch?v=kco51icR3MI&feature=related[/video]

kazım gol attıya 1 sene dha kurtardı kendini ona yanarım :o

yekta ve arda haric hepsi gidebilir...

hagi aldirdigi balonlarin da parasini versin ve yanina alip gitsin lütfen...!!!

o bu değilde şu semihe nasıl kafa vurduyor izliyorum izliyorum anlayamıyorum

Geri
Üst Alt