sadece maç üzerinden yorum yapıcam.. tüm sezonun faturasını yönetime-giden teknik adamlara ve futbolcular kesilmesi doğrudur amaaaa dünkiiii maçtaaa kiiii akıldan yoksunn futbolcu değişikleriii-hakemlerin çok fazla fenerli yandaşı davranmaları-birkaç futbolcumuz oyunu...
dün ki maç için sadece;
1- burdan hagi yi destekleyenler veya benle bu yüzden münakaşaya girenler buyrunnn hagi size başınıza çalınnnn...
futbolcu kadrosu yetersizmişşşş bırakın ya , gaziantap-ankaragücü-fenerbahce maçlarında takım önde ve yaptığı abukça değişiklikler takımın yenilmesine neden oldu.. pino yu niye oynatmıyor bu rezil romen hocaaa?????
2-hakemlerin bazı kararlar yanlıydı bunu herkes gördü....
3- kewell-arda ne bekliyoruzki adamlar koşmak için atacakları halleri yokkk..
gidecekler:
yönetim,teknik beceriksiz hagi,kewell,arda,h.balta,m.sarp,barış,ayhan,zapata,aykut,serkan kurtuluş,aydın,ınusa,baross
gelecekler
ünal aysal,fatih terim,selçuk inan,hamit altıntop,drogba,kalou,bilgia,kallström,sezer öztürk,mehmet ekici,volkan şen,tawio,stoper-serdar kesimal,cenk tosun,sol bek, kaleci ,kaleci, sağ bek, sağ bek
bana bundan sonra galatasaray futbol takımının bir maçını izlemem, yorum dahi yapmam maçla ilgili. kümeye düsmezlerr diyemiyorum bu gidişle 3 maç daha kaybederlerse potaya girerlerr..