STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | Maç Sonucu

fft11_mf1179198.Jpeg

Nasıl takılmıyor Baroş Kewell Misi Neill İnsua (Elano veya Pino)

Dedim ya Mustafa çıkıp Cana girerse Kewell çıkıp Aydın girmeli ancak öyle

Bu sefer de Elano oyunda kalır

3.değişiklik diyorum elano zaten çıkmıştı cana girmeliydi

Arkadaslar, biraz sakin lütfen!

Bırakın oyunu moyunu bu haftalarda kör topal da olsa 3 puanı almak lazım bir şekilde.. 2. devredeki o 15 dakika umudumuz olsun!

bikere rahat bi mac izleyemiyecekmiyizya neyse 3 puan iyidir

ALi Turan'dan sağ bek olmaz beyler unutun.

Ufuk

Sabri - Neill - Servet - İnsua

Cana - Barış

Pino - Misimoviç - Arda

Baros

Servet Türkiye için yeteri kadar iyi bir defans. Sabri - İnsua'da da sorun yok. Neill de bu ligin üzeri bir oyuncu. Cana oynasın şu takımda, gerekirse ondan başka yabancı oynamasın ama oynasın ! Bu taraftar BAM'ı istemiyor, Barış bile zorla oynuyor ! Pino - Arda'nın kalitesi tartışılmaz, Misi de ritmini yakalayacaktır. Baros da ileride gerekeni yaparsa iyi bir takım oluruz.

Şu takımı görmek istiyorum, gerisi faso fiso...

Kusura bakma da biz bu kadroyu ancak rüyamızda görürüz.Rijkardda bu Ayhan-Mustafa Sarp takıntısı varken onlardan birinin kadroda olmaması mucize olur

Yahu dünyanın her büyük kulübü bu tarz şeyler yaparken (zaman geçirme vs) neden biz yapınca "olur mu rezillik kötü böööh" deniliyor?

F. Rijkaard "top tutmayı öğrenmemiz lazım, zaman geçirmeyi bilmiyoruz" diyince "Belgrad'a zaman mı geçirilir rezillik!" diyordu.

Şunu kimse düşünemiyor, bugün Belgrad'a karşı top tutamayan, zaman geçiremeyen, yarın öbürsügün örneğin "Totteham"a karşı nasıl bunu yapabilir?

Yapılsın bunlar. Çok normal ve iyi.

Geçen sene de yapıldı bunlar.Çok normal ve iyi diye mi her öne geçtiğimiz maçta acı çektik,kendi sahamızda ligin en zayıf takımlarına dahi tamamen teslim olmuş şekilde oynadık? Tabii ki her takım zaman geçirir ama tamamen geri çekilmez, bundan önce Galatasaray'ın başarılı olduğu senelerde büyük maçlar dışında böyle şeyler yaptığını ben pek hatırlamıyorum nedense.

Bir kere Cana, Barışla başlasak artık.

Ugur'u satanlar düsünsün. Sabri sakatlandigi zaman ki Allah korusun, o bölgede ( sagbek ) oynayacak birini söyler misiniz?

Rijkaardla biz cok cekeriz daha bu ligde bu adamı savunanlara inanamıyorum

Ufuk

Sabri - Neill - Servet - İnsua

Cana - Barış

Pino - Misimoviç - Arda

Baros

Servet Türkiye için yeteri kadar iyi bir defans. Sabri - İnsua'da da sorun yok. Neill de bu ligin üzeri bir oyuncu. Cana oynasın şu takımda, gerekirse ondan başka yabancı oynamasın ama oynasın ! Bu taraftar BAM'ı istemiyor, Barış bile zorla oynuyor ! Pino - Arda'nın kalitesi tartışılmaz, Misi de ritmini yakalayacaktır. Baros da ileride gerekeni yaparsa iyi bir takım oluruz.

Şu takımı görmek istiyorum, gerisi faso fiso...

+1905

Arda düzelmeli haftaya kontejyandaki eksik olan parça tamamlanıyor takıma Cana giriyor böylece.

----------Cana-------Baris--------

--------------Misimovic-----------

Yoksa degil 5. anca 10. oluruz. Sadece futbolcularimiz diye Ayhan ve Sarp´a sövmemek icin kendimi zor tutuyorum. Artik dayancak gücüm ve sabrim kalmadi. Ayhan´a saniye tahammülüm yok hatta.

Cana'nın yanına en azından aurelio veya murat ceylan'dan birini alsaydık yine iş yapardık! Manisa'lı Nizamettin bile iş yapardı...

Geri
Üst Alt