Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.302
- 8.871
- 2.518
Cevap: STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | Maç Sonucu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl takılmıyor Baroş Kewell Misi Neill İnsua (Elano veya Pino)
Dedim ya Mustafa çıkıp Cana girerse Kewell çıkıp Aydın girmeli ancak öyle
Bu sefer de Elano oyunda kalır
Ufuk
Sabri - Neill - Servet - İnsua
Cana - Barış
Pino - Misimoviç - Arda
Baros
Servet Türkiye için yeteri kadar iyi bir defans. Sabri - İnsua'da da sorun yok. Neill de bu ligin üzeri bir oyuncu. Cana oynasın şu takımda, gerekirse ondan başka yabancı oynamasın ama oynasın ! Bu taraftar BAM'ı istemiyor, Barış bile zorla oynuyor ! Pino - Arda'nın kalitesi tartışılmaz, Misi de ritmini yakalayacaktır. Baros da ileride gerekeni yaparsa iyi bir takım oluruz.
Şu takımı görmek istiyorum, gerisi faso fiso...
Yahu dünyanın her büyük kulübü bu tarz şeyler yaparken (zaman geçirme vs) neden biz yapınca "olur mu rezillik kötü böööh" deniliyor?
F. Rijkaard "top tutmayı öğrenmemiz lazım, zaman geçirmeyi bilmiyoruz" diyince "Belgrad'a zaman mı geçirilir rezillik!" diyordu.
Şunu kimse düşünemiyor, bugün Belgrad'a karşı top tutamayan, zaman geçiremeyen, yarın öbürsügün örneğin "Totteham"a karşı nasıl bunu yapabilir?
Yapılsın bunlar. Çok normal ve iyi.
ALi Turan'dan sağ bek olmaz beyler unutun.
Kusura bakma da biz bu kadroyu ancak rüyamızda görürüz.Rijkardda bu Ayhan-Mustafa Sarp takıntısı varken onlardan birinin kadroda olmaması mucize olur
Ufuk
Sabri - Neill - Servet - İnsua
Cana - Barış
Pino - Misimoviç - Arda
Baros
Servet Türkiye için yeteri kadar iyi bir defans. Sabri - İnsua'da da sorun yok. Neill de bu ligin üzeri bir oyuncu. Cana oynasın şu takımda, gerekirse ondan başka yabancı oynamasın ama oynasın ! Bu taraftar BAM'ı istemiyor, Barış bile zorla oynuyor ! Pino - Arda'nın kalitesi tartışılmaz, Misi de ritmini yakalayacaktır. Baros da ileride gerekeni yaparsa iyi bir takım oluruz.
Şu takımı görmek istiyorum, gerisi faso fiso...
erman alkollü
Arda düzelmeli haftaya kontejyandaki eksik olan parça tamamlanıyor takıma Cana giriyor böylece.