- 25 Kasım 2008
- 15.645
- 218
- 1.558
Cevap: STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | Maç Sonucu
Rıdvan; İnsua forvete katkı yapmıyor dedi.Enteresan!
Rıdvan; İnsua forvete katkı yapmıyor dedi.Enteresan!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakayım dedim ben de çok bariz alkollü adam![]()
Cana'nın yanına en azından aurelio veya murat ceylan'dan birini alsaydık yine iş yapardık! Manisa'lı Nizamettin bile iş yapardı...
Ugur'u satanlar düsünsün. Sabri sakatlandigi zaman ki Allah korusun, o bölgede ( sagbek ) oynayacak birini söyler misiniz?
Rıdvan; İnsua forvete katkı yapmıyor dedi.Enteresan
Rıdvan; İnsua forvete katkı yapmıyor dedi.Enteresan
Evet arda ve cana çok şey farkettiridi bugün olsalardı en azından biraz daha derli toplu oynardık.Arda düzelmeli haftaya kontejyandaki eksik olan parça tamamlanıyor takıma Cana giriyor böylece.
karşımızda acayip iyi oynayan ve çok iyi pas yapan bir antep vardı ama ne olursa olsun ilk yarı kewell'ın 1 şutu var o da dakika 39...
ikinci yarı toparlandık ama tolunay kafkas bu kadar korkak çıkmasaydı maça çok farklı olabilirdi...
ali turan ve msarp bu takımın topçusu değildir... kimse kandırmasın kendisini...
Rıdvan'ı iplemeyin Insua gayet iyiydi.
Barca,dan xavi ve iniestayı çıkarıp ayhan ve sarpı koy nasıl oynar barca senceBireysel olarak baktığımızda Mustafa, Ayhan ve Ali dışında herkes iyi oynadı ama takım kötüydü.![]()
Defansif anlamda nasıldık ben izlemedim maçıda takımın kötü olması sadece gol yollarındamıydı yani?