STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | Maç Sonucu

Rıdvan; İnsua forvete katkı yapmıyor dedi.Enteresan!

Bireysel olarak baktığımızda Mustafa, Ayhan ve Ali dışında herkes iyi oynadı ama takım kötüydü. :o

Ayrıca Sarp gene golünü atıyordu en azından o karar yanlış olsada Sarp'ı kurtaramadı.Bu yönden bakalım :D yoksa gene gol attı çabaladı vesaire denecekti.

karşımızda acayip iyi oynayan ve çok iyi pas yapan bir antep vardı ama ne olursa olsun ilk yarı kewell'ın 1 şutu var o da dakika 39...

ikinci yarı toparlandık ama tolunay kafkas bu kadar korkak çıkmasaydı maça çok farklı olabilirdi...

ali turan ve msarp bu takımın topçusu değildir... kimse kandırmasın kendisini...

Rıdvan'ı iplemeyin Insua gayet iyiydi.

Yalçın saha dışında gayet efendi bir adam gibi duruyor. Maç sonu konuşmasında çok olgunda. penaltıya da kesinlikle penaltı dedi. Pozisyonun içindeydi zaten.

karşımızda acayip iyi oynayan ve çok iyi pas yapan bir antep vardı ama ne olursa olsun ilk yarı kewell'ın 1 şutu var o da dakika 39...

ikinci yarı toparlandık ama tolunay kafkas bu kadar korkak çıkmasaydı maça çok farklı olabilirdi...

ali turan ve msarp bu takımın topçusu değildir... kimse kandırmasın kendisini...

Biraz güzel oynadığımız 45-60 arası dağıttık Antep'i. Onlarda birşey yok. Orta sahamız felaketti.

habertürk muhaberi cakarla iddaya girmis (saat), "en az 2 gol" olur demis cakarda "olmaz" demis, iddayi cakar kazanmis.

bende diyorum bu muhabir neden salliyor Galatasaraya.

Cana disardan bile el kol hareketleri yapiyordu, kendi kendine takimi yönlendiriyordu :D Onu oynatmayan Rijkaard´a da yaziklar olsun. Artik koruyacak bisey kalmadi. Kimse bana kontenjan montenjan demesin. Kimi kesiyorsan kes ama en zayif bölgeni hala degistirmiyorsan ben senden hesap sorarim arkadas. Bu böyle devam etmeyecek.

Defansif anlamda nasıldık ben izlemedim maçıda takımın kötü olması sadece gol yollarındamıydı yani?

Defansif anlamda nasıldık ben izlemedim maçıda takımın kötü olması sadece gol yollarındamıydı yani?

Maçın en iyi adamı Neill idi.Bir dolu pozisyon kesti.Onun dışında Servet,Sarp,Ayhan felaket her zamanki gibi.

Geri
Üst Alt