STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Arkadaslar en büyük hatamiz Insua'yi transfer edip kontenjanimizi doldurmak ciddiyim.

Tamam Insua cok iyi bir futbolcu görevini cok iyi yapiyor ve yapacakta ama Hakan Balta son haftalarda ne kadar kötüde olsa Süper Ligde Sol Beki koruyabilecek kapasitede bir oyuncu. Ama box to box oyuncu almak yerine hakkimizi böyle bir hatayla doldurduk.

Ikincisi 6+2+2 diye bir Kural var ucuza bul getir bir yerden bir iki Yabanci genc koy tribüne böyle durumlarda oynarlar iste böylece kalmayiz yine ucuz yerlilerimize!

Valla, su anki durumda her turlu sebep uretmek mumkun... Hic degilse Insua var sol tarafta. Olmasi iyidir. Ayrica kontenjani dordurduk mu ki biz?

Atakan Kenar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Doğru dedim. İnşallah bir 6 daha yeriz. İnşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh.

Bu serçeleri neden foruma alıyorsunuz. Alırsanız işte böyle olur. Haysiyetsiz herif.

Bu konuyu kitleyelim.

Saçma Sapan yorumlar var tartışmalar hakaretler var karşılıklı.

Anlamıyorum yenince başka oluyoruz yenilince bambaşka oluyoruz.

Efe,

millet bıktı artık. 1-0 yenilsek yine aynı şey olucak. Haksızlar mı sence ? Geçen sene ne yaptık, boş geçen bir yıl. İlerleme yok. 3 mağlubiyet, Avrupa'da yoksun. Takım uyumsuz ve sorunlu. Kağnı gibi futbol oynuyoruz. Ço ağırız gerçekten. Kötü futbolda eklenince millet kusuyor işte. Ben Temmuz'da dile getirdim. Bu takımdan ve Hocamızın sisteminden (oyuncular hatalı olduğu için!) cacık olmazzz !

Maçlarımızdan önce bunu alacaksın. Ne dert kalacak ne tasa...

2010-1-18~0KRT0CY22I~_xanax_a_dikkat.jpeg

ADNAN SEZGİn e o görevi veren POLAT değilmi. Bu transferleri yapması için Sezgine güvenen POLAT değilmi. KEİTAyı satan polat değilmi.

Onu da savunmuyorum ama ilk sezgin gitsin bi kere hatalardan çok adı kirletiyor sonra sırayla

antu lu duman kaşınma

Cana berbat,pino berbat,misi berbat,insua berbat rijkard iyimi babasının hatrına bir şey demiyorum bu hafta rijkarda.

Atakan Kenar

Denen üye hakkında gerekenin yapılmasını rica ediyorum modlardan. Galatasaray Efendisiymiş bide, bu kadar milletten küfür yedin mutlumusun için rahatmı

Başın arşa değdi mi =?

Sendin galiba, K.Köyde Fener'i yenemeyiz dediğimde bu mesajını sakladım, alıntı yapıcam demiştin. Bekliyorum o günü.. :)

hocam kusura bakma yaşını bilmiyorum ama bizim aktardan kınayı ben ısmarlarım :mad:

Evet gençler SARPta yok şimdi kimi asacaz bizzz

Atakan Kenar

Denen üye hakkında gerekenin yapılmasını rica ediyorum modlardan. Galatasaray Efendisiymiş bide, bu kadar milletten küfür yedin mutlumusun için rahatmı

Başın arşa değdi mi =?

Akılları başlarına gelsin diye istiyorum bunu ne var bunda? Zaten her sene yaşadığımız şey, niye suçluyum ben.

Atakan Kenar

Başın arşa değdi mi =?

Katılıyorum . fenerli biri gelse bişey yazmadan tepki alıyor bu adam içimizde böyle yorum atıyor dokunulmaz değildir herhalde.

Bu modlar neden bu kadar pasif kalıyor? Konuyu kilitleyin,herkes birbirine sataşmaya başladı.

Atakan Kenar

Başın arşa değdi mi =?
Efendiliği geçdim moderatörlük yapdı yakın zamanda.

Valla, su anki durumda her turlu sebep uretmek mumkun... Hic degilse Insua var sol tarafta. Olmasi iyidir. Ayrica kontenjani dordurduk mu ki biz?

Ilk 6 dan bahsediyorum. Insua oynayinca haliyle Orta sahada bir yerli görev yapiyor.

Geri
Üst Alt