STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu

Atakan'ın yaptığı hareketin cezası 1 gün mü yani.

Bravo yönetim sizide alkışlıyorum.

Cana'yı kaybettık (herseyi diyebilirsiniz ne yaptıda diyebilirsiniz ama 2 macla elestıremezsınız)

Neill'ı kaybettık sandım ama sakatmıs oda kasıgından 2 hafta falan oynamaz

3 puan kaybettık

Servet'in kadro dısı oldugu bır macta yenılerek Rijkaard ve Galatasaray dusmanlarını sevındırdık (cok koz gectı ellerıne)

Boyle bır haftada F.Rnin babasının kaybettıgı bır gunde boyle bır yenılgıyle RUH'suz olduklarını kanıtladılar

Hakeme yuklenen bı gıtsın çay demlesin.Kız gibi her mağlubıyetten sonra hakeme bahane bulmayın.Bi< maç aldıgımızdada hakem yardım edıyor o zaman.Takıma bakın siz.Acizler ordusu gibiyiz.Rıdvan Dilmen cok dogru soyledı.Bu takımın sampıyon olacagına ınanan varmı dedı.Ben fanatık bır Galatasaraylıyım ama samımı soyluyorum sınırden degıl gerçek gorusum bu takım fbden fark yer lıgıde ılk 3te zor bıtırır.

Rusyada votka ucuz galiba

Niye bırakalım? Adam resmen beddua ediyor yenilelim diye bırakın diyorsun? Takımın tartışalacak bir yanı dahi yok.

Şikayet et bölümünü diye bir şey var oraya yaz. Ki bence Atakan orada başka bir anlamda söylüyor. Takımın yarattığı siniri, stresi çocuktan çıkarmayın.

atakan maçın önüne geçti :D

Macin Özeti: Hem Cana'yi kaybettik, hem de Maci.

Takımda disiplin yok bişey yok. Takım dedim ama hala bir takım olamadık.

Angutlar, size sesleniyorum. 17 kere şampiyon olup 19 kere kutlıyan sizsiniz. Gidin kendinizle dalga geçin, ben şu an denizlispor-***** maçını tebessümle izliyorum youtubedan.

Hadi timsah yürüyüşü :D

Rijkaard konusunda taaa yazın başında, ligden önce, Avrupa'dan elenmeden fikirlerimi söyledim. Bu takım bu hoca ve yönetim kombinasyonu hiçbir şekilde başarılı olamaz. Rijkaard başta olmak üzere, enaz 7 oyuncu ile yollar ayrılmalı. Yazık oluyor takıma.

Atakan'ın yaptığı hareketin cezası 1 gün mü yani.

Bravo yönetim sizide alkışlıyorum.

Hakareti görmedim ben, raporlarsan ilgileniririz.

6-0 olayındaki provakasyon için mesaj yazmaya devam etmesin diye 1 gün verdim.

Karabük 13 puanla 3. cü:o:o:o

Angutlar, size sesleniyorum. 17 kere şampiyon olup 19 kere kutlıyan sizsiniz. Gidin kendinizle dalga geçin, ben şu an denizlispor-***** maçını tebessümle izliyorum youtubedan.

Hadi timsah yürüyüşü :D

bu kadar düstük demek...?

vlcsnap2010100121h08m03.jpg

vlcsnap2010100121h08m10.jpg

Rijkaard!!! DEF - OL !! Kısaca güle güle.

Sayende şu takımda ne bir sistem ne bir oyun ne 3 pas ne birşey var.

Sana hocalık sertifikasını veren adam onu güzlece dürsün..

Hala burada seni övecekler olacaktır.

Baban da ölmüş git geri gelme ya.

Sen nasıl bir hocasın. Servet dere arası Neill senin ne oılduğun sana söylediler.

Oynattığın oyuna dediler.

Takım da seni sallayan mı var? orta yapın diyosun şut atıyorlar.

Pas veremeyen özürlü bir Gs

Skorun 7-8 olması gerekirdi. !!

Yazık Karabük az attı. 5-6 yeseydik Def - olur giderdin.

Böyle Galatasaray a Adnan Polata yazıklar olsun. Rezil ettiniz koskoca GS yi.

9. Hafta İlahi güçler bile yardım et Fener Bu GS de en az 5-8 arası fark atar. Hiçbiriniz Kulüpte kalamasınız!!

Bu takımın kurtuluşu Rijkaard'ın yollanmasıdır.Şu anki durumda kimi getirirsek getirelim Rijkaard'tan iyi olacağı kesin.

Düşenin dostu olmaz demişler. Servet-Hakem-Cana-musimoviç hepsi etken oldu bu yenilgiye. Ama en kötüsü gidişat hiç iyi değil. Sadece futbolcular çok kalitesiz demekle işin içinden sıyrılmak doğru değil. Maçın istatistiklerine bakın. Karabük bizden toplamda 5 km fazla koşmuş. Bu takım bu fizik kondüsyonla her maç yerlerde sürünür normal olarak. Ayrıca Pino-Aydın-Alituran ile falan başarı gelmez. Bunlar ancak iyi bir takımda 14. futbolcu olarak düşünülebilir. Musimoviç ve Cana hayal kırıklığı yarattılar.

Hakareti görmedim ben, raporlarsan ilgileniririz.

6-0 olayındaki provakasyon için mesaj yazmaya devam etmesin diye 1 gün verdim.

ben raporladim, gormediniz galiba herkese 1 hafta ceza veriyorsunuz arkadas 1 gun.. cok komik..

Cana'yı kaybettık (herseyi diyebilirsiniz ne yaptıda diyebilirsiniz ama 2 macla elestıremezsınız)

Neill'ı kaybettık sandım ama sakatmıs oda kasıgından 2 hafta falan oynamaz

3 puan kaybettık

Servet'in kadro dısı oldugu bır macta yenılerek Rijkaard ve Galatasaray dusmanlarını sevındırdık (cok koz gectı ellerıne)

Boyle bır haftada F.Rnin babasının kaybettıgı bır gunde boyle bır yenılgıyle RUH'suz olduklarını kanıtladılar

2-3 maçı yok. Yaptığı pas hataları ve katkısızlığı burdan Arnavutluk'a yol olur. Şu oyuncu koruma hevesinden vazgeçilsin artık. Cana yanlış ve manasız bir transferdir. Ben 2 hafta önce yine sorguladım bu durumu. Pas yapamayan adamın ne işi var Rijkaard'ın sisteminde. Marsilya'da Sunderlan'de ne yaptığı beni ilgilendirmez. Ne kadro aynı kadro, ne lig aynı lig ne de "hedefler" aynı. Bu takımın oyuncusu değildir.

Geri
Üst Alt