STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Bu gece ilk defa bir fenerbahçe maçında kıran kırana savaştığımızı gördüm. Yıllardır bunu hep diyoruz, bizim takım ne zaman böyle oynayacak diye. Fenerin 10 senedir bize üstünlüğünün bana göre en önemli sebebi daha çok savaşmasıydı. Bu sefer bzimkilerde rakbe tekme tokat girince noldu gördük. Hele Cana'nın emreyi biçtiği pozisyonda neredeyse zevkin doruklarına çıktım. Harikaydınız Neil-Cana

artık burda yenilcez fark yicez diye yönetime sallayanlar noldu? hagi fark getirdi bunuda gördük adnan polat elinden geleni yapıyo yinede sportif başarısı eksik.insanlar hemen bitiriyolar başkanları bekleyin görün hagi daha ne işler yapacak elano benim adamım pino bomba cana da süper oynadı ben artık bizi kimsenin tutamıcağı inancındayım

Yenilseydik sende bunları söylemeyecektin ama.Ayrıca yenseydikte aynı.Yönetim sportif açıdan "0"

artık burda yenilcez fark yicez diye yönetime sallayanlar noldu? hagi fark getirdi bunuda gördük adnan polat elinden geleni yapıyo yinede sportif başarısı eksik.insanlar hemen bitiriyolar başkanları bekleyin görün hagi daha ne işler yapacak elano benim adamım pino bomba cana da süper oynadı ben artık bizi kimsenin tutamıcağı inancındayım

Öfff. Tamam şampiyon Adnan Polat tamam.

Aşın bir şeyleri artık ya!

abi şimdi 2. devredeki aslantepe maçı için ''koyacağız 10 atacağız'' demez ve yine çıkıp böyle adam gibi oynarsak ardalı baroslu temiz bir 3-0 la dalgamızı geçeriz.

5eel9d.jpg

Yeni takim otobüsümüz.

Bu umut verici futbolumuzu istikrara dönüştürmeliyiz.

Gerek burada gerekse arkadaşlarımla konuşurken bu maçın kuvvetle berabere ve alt biteceğini kazanırsa da Galatasarayın 1-0 kazanacağını dile getirmiştim.

Beklediğim gibi bir maç oldu. Netice olarak bazı şeyler bu ülke de çabuk unutuluyor ve bir anda medya bombardımanı ile insanlar yönlendirilmeye başlanıyor.

Fenerbahçe'nin istim üzerinde olduğu meselesinin masal olduğu aşikar. Fenerbahçe'nin yaptığı seri hayatın normal akışına uygun bir seriydi. Bu sezon Paşayı yenmeyeni dövüyorlar. Gençlere 3 atmayanı da stattandan kovuyorlar. Konya'nın durumu da malum.

Fenerbahçe'nin abartılmış olduğu ve medya gazının bir anda arkalarına verilmiş olduğu gerçeği ortada. Kendilerine denk rakipler veyahut mücade eden takımlar karşısında Fenerbahçe hangi maçı kazandı ?

Hangi maçta başarılı oldu ? Trabzon'a mağlup oldular. Kendi evlerinde kendilerini derbi kralı ilan ederken Beşiktaş'la ve bizle berabere kaldılar. Mücadeleci Kayseri önünde kaybettiler. Young Boys ve Paok'u saymıyorum bile.

Fenerbahçe şu anda ligin kötülerine karşı coşan bir futbol mantalitesine sahip. Biraz koşan, mücadele eden takı gördümü ortadan kayboluveriyor. Bugün de öyle oldu.

Bir ara Dia'mı Pino mu diye tartışmalar oluyordu. Dia dia sesleriyle inliyordu her yer. Bugün Dia diye bir futbolcu gördünüz mü saha da ?

Fenerbahçe'de fark yaratabilecek şu da bizim takım da olsaydı diyebileceğiniz tek adam Niang o da Baros olsa zaten gerek yok der arkanızı dönersiniz.

Koskoca 90 dakika adam gibi bir tek pozisyon bulabildiler. Galatsaraysa maçın ilk yarısını resmen domine etti. Maçı beraber izlediğimiz Fenerli arkadaşlarımın son 10 dakikadaki yüz halleri ise görülmeye değerdi.

Beraberliğe hiç bir Galatasaraylı sevinmez ama mücadeleden büyük keyif aldım. Beraberlik bu maç için Galatasaray için değil Fenerbahçe için iyi sonuç olmuştur.

Ve Fenerbahçelilerin beraberliğe sevindiler geyiklerini bir tarafa bırakıp kendi sahalarında neden bu kadar silik top oynadıkları üzerine kafa yormaları gerekir.

Fenerbahçe koşan mücadele eden her takım karşısında aciz duruma düşecektir. Haftaya Bursa maçında da işleri kolay olmayacak.Siklet yükseldimi Fener ortadan kaybolmaya devam edecek. Sivası arada yakalar 5'ler ondan fazlasını beklememek lazım.

Ligin ikinci yarısı için de kolay bir fikstürleri yok. Ve bana göre Fenerbahçe bu ligi Galatasarayın altında bitirir. Zaman bize herşeyi gösterecek.

Ve şu konuyu da unutmamak lazım. Bazı futbolcular nasıl oldu da bir anda sahaya mücadeleci futbol koydular. Bu adamların önceki hoca dönemi asla unutulmamalı eğer unutursak belirli bir zaman dilimi sonrasına Hagi'yi de bu adamlar yakar. Elbette kast ettiğim adamlar Elano, Misimoviç ya da Cana değil. Servet, Sabri, Hakan Balta ve türevleri. Ben bu adamların önceki dönem yaptıklarını kendi adıma asla unutmayacağım.

Elano, Misimoviç ve Cana zamanla daha da iyi olacaklar. Esasen iyi yabancılarımız var ve zamanla bu yabancılar 90 dakikalık mücadele gücüne erişince bu takımı izlemek keyif olacak. Tabi şu çetecilerle ilgili gözü kulağı dört açmak lazım.

Maraton'a göre macin yildizi: PINO

Arkadaşlar bunun gerçekten üzerinde durmalıyız ki maç değerlendirmemi daha sonra yapmayı düşünerek daha önemli bir konuyu söylemek istiyorum..

ANONSÇU SKANDALI..

Geçtiğimiz yıl Trabzonspor maçının son dakikalarında anonçluları aracılığı ile marş çalan ve tezahürat yapan Fener bu sefer derbide aynı şeyi 2 defa tekrarladı..

Eğer ceza caydırıcı olmazsa da devam edecektir..

TFF görev başına diyorum. Bu tür haksız rekabet sağlayan faktörler ortadan kalkmalı..

YARDIMA IHTIYACIM VAR

fbli arkadas bunu yollamis "Kanka beraberliğe sevincek kadar acizsniz iste :D"

ne yazabilirim cevap için?
Takımın nerdeyse tüm as oyuncuların yok kadroda yedeklere bakınca oyuna etki edecek adam hiç yok fener tam kadro 10 yılın verdiği bir baskı var üzerimizde.Bu beraberlikden daha çok belki fener-Gs maçlarındaki şans olayınının kırılma noktası olabilir.Ayrıca şampiyonlukda çekişirsek önceki 10 yılda olduğu gibi ikili averaj avantajınız olmayacak büyük ihtimalle çünkü aslantepeden çıkamayacaksınız.

Evet aga ya.Kahroldum.

tmmm artık öğrendimmmmm oleyyyyyy oleyyyyyyy

hadi arkadaşlar 1 2 3 cimbombom cimbombom layyyy layyyyylayyy layyyyyyyyyyyyyyyyyy cimbombom laylaylaylaylayyyyyyyyyyyyyy layyyyyyyyyyycimbombom

sarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı.....: F50:: F50:: F50:: Gs:: Gs:: Omg:: Omg:

3lü Sabri videosu linkini atar mısınız?

Geri
Üst Alt