STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Eylül

Kaptan'ı melo'ya verin artık...:(

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

yuh ya yapmayın bir maçla asıp kesmek! nerde görülmüş

adamların yoneticileri baskanları hapiste takımları düşecek mi diye konusuluyor ,öl deseler ölecek şekildeler. bi de bizim taraftara bak .ne takımımıza sahip cıkarız nede iyi bir taraftar olabiliriz.

Başka birşey de söylemeye gerek yok!!!

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Eylül

terim yektayi oyuna almasini anlamadim.rierayi almaliydi bence

Baros + Sabri = 0

Fatih terime ders olsun... Sabri denen bir adamı bundan böyle 11 de başlatmasın. Yekta denen biri var.

Yeter... Tahammülüm yok herife.

Neyse herhalde hocada anlamıştır ortasahada Sabri yerine Yekta nın oynaması gerektiğini.

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 2. Yarı | 11 Eylül

Sana zorla cevap ver diyen mi oldu kardeş. Beğenmiyorsan git şikayet et. Bu kadar basit. Uğraşamıyorum bu tip yorumlarla kusura bakma...

Begenmedigim seyleri sikayet edecek kadar tahammülsüz degilim. Küstahligin da lüzumu yok.

Klasik lesh kadro çıkartma... 3senedir oyuncuları asıl mevkisi olmayan yerlerde oynatma çabası içinde olan teknik direktörler!!! offf skibbe off gerets... adamlar en azında oyuncuları yerlerinde oynatıyolardı!!!!

playoff var diye isyan ediyorduk, bakin ise yaricak bu sezon:)

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 1-0 Galatasaray | 2. Yarı | 11 Eylül

niye herkes barosa sallıyor adam mücadele etti pozisyona giremedik zaten allah aşkına eboue naptı kazım ne yaptı maçı nasıl izliyorsunuz anlamak mümkün degil birtek melo iyidi zaten

Baros ota boka penaltı istemesin faul istemesin yeter... Bir kere de düşmesin bu adam ya

podolski:o

hadi takimi yerdn yere vuralim.nede olsa yenildik.

Baros direk klubeye giderek trip atiyorsa Terim affetmez.

Saglık olsun ne yapalım.Herseyin sonu degil.Tabi,Ben de cok üzüldüm bütün Galatasaraylılar gibi,ama tekrardan şaha kalkacagımıza inanıyorum.Seri Aslantepede baslıyacak...

birde şu ilk maçtan kötülemeyin tribine giren taraftarlar yok mu şaka gibi yenilebiliriz fakat tek bir tehlikeli pozisyonumuz yoktu kaleyi bulan şutumuz yok adam akıllı geçen senesi bir hiç olan takımın ilk maçtan yenilse bile bir umut verir geleceğe yönelik bizim umudumuz sabri

saydırmayın hemen , sakin olun..

ama şuda bir gerçek ki yaratıcı oyuncu eksikliği var..hücumda çok etkisizdik

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 2. Yarı | 11 Eylül

Ya bÖyle oturduĞu yerden koca kalÇali koca gÖbeklİ futboldan anlamayanlarin ben demİŞtİm yaratici oyuncu yok ben demİŞtİm keİta kazimdan İyİ eboueyİ her yerde oynattiĞini İspatlamak İÇİn aldi.fatİh hoca futboldan anlamiyor zaten m.sarp olsa ne fark olacakti dİyenler.bugÜn kÖtÜydÜk evet.ÇÜnkÜ as oyuncumuz olan rİera yoktu.baros kÖtÜydÜ elmander yoktu.hemen lİg bİtmİŞ gİbİ yorumlar yapmayin.akliselİm olun bİraz.

ah ulan ahh bu sene bir daha mac izlemem futboldan sogudum yeminle.. bu ne bicim futboldur arkadas? :mad:

alsin yektayi basina calsin. ne haltima yariyor yekta ?? sabriyide orta sahaya almis ebouede bi orda bi orada zaten berbat oyuncu.. barosu cikartiyon 3 ön libero oynatiyon.. kazim-baros iki atak oyuncusuyla baslarsan olacagi budur. defansta yapamiyoruz halen 9 adama ragmen. 4-3-3 den vazgecilmeli.

Senin canın sağolsun Galatasaray'ım.

Geri
Üst Alt