STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Hasagic'in bir tane bile kurtardığı top yok.

ilk maç daha ilk maç fatih terime sallamaya başladılar inanılır gibi değil gerçekten de .

cok bisey beklemiyoruz. herkes kendi mevkisinde oynasin, takim kendi kendiligine isler zaten. kalite kadrosu iyi, sadece maceraya, dünyayi yeniden yaratmaya gerek yok!

maçı seven yenilgiye katlanır...(gülü seven dikenine katlanır)

sinirimden gülüyorum ya :D arkadaş çok belliydi hazırlık maçlarından takım pozisyona giremiyor!milan baros ölmüş ağlayanı yok bi de direk soyunma odasına gitmedi mi delirtti beni...yaratıcı bir ortasaha oyuncusu olsaydı baros oynardı belki ama bu durumda devre arasında yollattırır kendini.kazım-sabri ayrı dert zaten hiç girmiyorum sabri sağ bek oynayacaksa hadi neyse deriz de orta sahada gerçekten olmuyor.eboue'yi ise sokmadığı mevki kalmadı adam sağ bek kardeşim en kötü sağ iç oynat sağ açık oynat olmadı ama solda olmadı gerçekten..melo-selçuk vasattı zaten servet gökhan çok ağır kalıyor defansta ujfalusi'nin oynaması lazım zan'ın yerine muslera ise ilk gol dışında:Diyiydi umarım düzelir her şey zamanla ne diyelim artık lig uzun bir maraton bize destek vermek sahadakilere görevini yapmak düşer...

[video]https://s1.directupload.net/images/110911/lquv9wm9.swf[/video]

Şimdi gördüm hareketi... Hakkaten acaip bir hareket... profosyonel bir futbolcuya yakışmayan bir hareket. Bu sefer kaçmış gözden herhalde ama böyle yaparsa küt diye atarlar.

Kim ne derse desin.

Yenilginin tek mimarı var oda FATİH TERİM.

Burun büyüklüğü yapıp forvet almazsan.İlk maçta görüldüğü gibi Elmander sakattı.

Sabriyi oynatırsan olacağı budur.

Dakika 80'ende Engini Forvet olarak oynatan adamın futbol anlayışından şüphe ederim.

engini forvet yapmadı, ilginçsin ha, sercan forvete engin sercan yerine sola geçti...

İnşallah olmaz ama....

Bu Sene Fatih Hoca başarısız olursa Kazım-Gökhan-Servet Sevdası yüzünden olacak....

Ligib sonuna demir atsak sevdalarından asla vazgeçmez fatih hoca...

Bence ikinci yarıya başlarken Sabriyi çıkarıp Sercan'ı alsa çift forvete dönüp sonuca gidebilirdik

Bu takıma bi oyun kurucu, bi de üst düzey forvet lazım o kadar. Kazım yerine alternatif de olabilir, ama kontenjan.

Sabrinin yerine yerli bir orta saha Yiğit Gökoğlan'ı isterim ama Yiğit İncedemir ve Alper Potuk'da kabul edilebilir ama daha defansifler..

Bir Forvet Yabancı

başka oyuncu istemem ;)

:(

Kim ne derse desin.

Yenilginin tek mimarı var oda FATİH TERİM.

Burun büyüklüğü yapıp forvet almazsan.İlk maçta görüldüğü gibi Elmander sakattı.

Sabriyi oynatırsan olacağı budur.

Dakika 80'ende Engini Forvet olarak oynatan adamın futbol anlayışından şüphe ederim.

FT'ye parayı verdiler ama o istemedi değil mi ? Adam bağırdı o kadar. Olur böyle şeyler. Herkes çok erken konuşuyor. Sizleri 96 yılına davet ediyorum.

FT Baros'a bakalmı ne yapacak.Artislik yapıyor.

yenilgiye hiç üzülmüyorum belediye bizden daha iyi oynadı ve kazandı.Ama artık baros'un her pozisyon da kendini atmaya çalışmasına, neredeyse lehine aleyhine çalınan her düdüğe el kol çekmesine sinir oluyorum.

e her zaman böyleydi baros

Artık Galatasaray takımları değil taraftarı anlayışı hak ediyor.

Renkdas cok haklısın,2 senedir Takımımız o kadar canımızı sıktı,Bizi o kadar cok üzdüki sabırsız olmamız ondan da kaynaklamıyor ve biryere kadar haklı olunuyor.Ama öyle yorumlar okuyorum ki,Yok Baros topcu degil,Sabriyi mahalle takımına almam,Fatih hoca birsey bilmiyor v.b.

İnan bana bunları okumak zaten bozuk olan moralimi dahada bozuyor...

Sonuç olarak 1.5 puan kaybettik.

Yeni BAM : Baros+Ayhan+Muslera...:)

Kanatsız futbol anlayışını icat ettik

sağ kanatta kazımdan hiçbir şey beklemiyorum. iyi oynadığı maç kaç sendir en fazla 5 tir belki o sayı bile fazladır dolayısıyla sağ kanattan atak , ota vs beklemiyorum.

sol kanat dersek zaten kimse yok eboue yi oynatıyoruz mecburiyetten(!). Riera var ne yapacak belli değil.

şimdi orta sahanın göbeğinde iyi adamlarımız var selçuk ve melo ayaklarına hakim ama kanatlar olmayınca gol atamayacağımız aşikar. kanatlardan oynamadan futbol nasıl oynanır bunu çözmeye çalışıyoruz sonumuz hayrolsun.

Alin size yere gore sigdiramadiginiz baros

go to russia baros

Bu maçın en büyük hayal kırıklığı açık ara Fatih Terimdir. Kendisi Sabri'yi, bütün hazırlık maçlarında inanılmaz kötü oynamasına rağmen, yine orta sahada oynatarak geçmişte birçok kez rezil olmasına yol açan anlamsız takıntılı davranışlarının devam edeceğinin işaretini vermiştir. Bu da Galatasarayımızın geleceği açısından büyük bir hayal kırıklığıdır. Onun dışında gözlemlerim:

1. Sabri orta sahada oynamaz, oynatan futboldan zerre anlamıyordur.

2. Real Madrid maçına, aman fark yemeyelim diye çıkaracağım 11 ile İBB karşısına çıkmak, korkaklıktır, vizyonsuzluktur.

3. Fatih Terim Eboue'ye haddinden fazla anlam yüklemiş, herşeyi yapmasını bekliyor.

4. Yekta ve Sercan bu maçın en iyileriydi.

5. Muslera hayal kırıklığı ile başladı, ilk golde topu sektirmesi acemilikti.

Bu takımın onbiri

Muslera

Sabri Ujfalusi Gökhan Eboue

Yekta Melo Selçuk

Kazım Sercan Riera

olur. 4-1-4-1 değil, 4-3-3 oynayan ve birlikte hücum ve savunma yapan bir takım kimliğine bürünmemiz lazım.

Çok kötü bir başlangıç yaptık, hayırlısı.

Geri
Üst Alt