STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Podolski ve Keita olsaydı keşke. Çok zor değildi.

Bu transfer sezonunda kaçırdığımız kaliteli oyuncuların haddi hesabı yok. Atila Turan, Gökhan Töre, Ömer Toprak, Gabriel Obertan. Hepsi bize cok katkı sağlayabilecek oyunculardı. Ve hepsi de 3 milyon€'yu geçmeyen bonservis ile gittiler.

Bütün suç taraftarın . Keita , Drogba vs. inlettiler ortalığı . Yurt dışından gelen en kötü adamın alt yapısı , bizim en yetenekli yerlimizden kat ve kat daha üstündür . Bu ülke yerli oyuncu üretemiyor . Çıkartacak hoca yok , alt yapı yok ,futbol bilgisi yok . Mesele 3-5 değil , basacaksın parasını alacaksın Serdar Taşçı yı , Mehmet Ekici yi , Gökhan Töre yi , Hasan Ali yi , Ersan ı yaslanacaksın arkana . Ne kadar yabancı alırsan al , yerliler aldıklarına ayak uyduramıyor , beceremiyor . Sabri daha nereye ne zaman pas atacağını bilmiyor , o kadar vahim bir futbol ülkesiyiz .

elmander ilaç olurmu

Sabri bi sonraki maçta ilk 11 ve orta sahada başlarsa maçı izlemem

Çakılı forvet hocam Elmander . O adama top getireceksin atacak . İzlediğin takımda pozisyon yaratabilecek bir adam gördün mü ofansta .

Sercan'la beraber olduklarında olabilir, onun dışında kanatlardan Eboue ve Riera ile beslenmesi lazım. Bence elimizdekilerin en iyisi, en azından topu 1 sn sonra kaybetmiyor.

Devre arası Baros'un yerine bir forvet ve ofansif orta saha şart.

yaratıcı anlamda oyuncu kaybettik daha onların yeri bile dolmadı ki onlar varkende eksikti bu konuda.

1. arda

2. iyi bir kewell

3. keita tarzı yardıran

4. pino bile arandı

5. hiç yoktan öne oynayan culio

Bugün şunu gördük:

Sabri ve Kazım'ın bu takıma en katkılı oldukları yer taç çizgisin tribüne bakan tarafı.

Onun haricinde aslında pek bir lafım yok.

Muslera iyiydi, kızmamak lazım. Stoperler iyiydi. Çağlar kötüydü, ama zaten Hakan geldikten sonra ilk 11e giremez. Melo çok hoşuma gitti. Selçuk güven verdi - biraz daha kendine güvenirse takımın lideri olur.

Baros beni hayal kırıklığına uğrattı, anladığım kadarıyla Fatih Terim'in dominant karakteriyle bir sorunu var. İnşallah ben yanılıyorumdur.

Sercan umut verdi, Yekta aynı şekilde. Eboue bir ara kendi bile nerede oynayacağını şaşırdı herhalde. Kaleci hariç her bölgede oynadı bugün. O yüzden vasattı ama potansiyelini gösterdi.

Uzun lafın kısası: İlk 20 dakika fena değildi. Sonrasında sahadan silindik. Belki abartıyorumdur, ama ben bu yenilgiyi tamamiyle Sabri ve Kazım'ın performansına bağlıyorum. Ne zaman top geldiyse öldürdüler. Ne zaman ani atağa çıktıysak, kontra atak olarak kalemize geri geldi bu ikili sayesinde.

Anlamıyorum bu Sabri sevgisini kardeşim. Bir sezon iyi oynadı Rijkaard döneminde Keita'nın arkasında. Ondan sonra banko takımın en kötüsü.

Öncelikle son cümlenden başlayıp yazayım bende.Sabri iyi niyetli,çalışkan ve bu takıma koyacağım ilk adamlardandır derdim.hala da çalışkan ve iyi niyetli derim.Ancak bir futbolcuda öncelikle akıl olmalıdır.Sabri'nin beynini bir serçeye koysak denge kaybından düşer kuşçağız.Bu kadar dengesiz ve tutarsız oynayan birini daha görmedim arkadaşım yahu.Şut vurması gereken yerde pas verir,pas vermesi gereken yerde (hala daha niye yaptığını anlayamadığım) kendi etrafında yanında kimse olmamasına rağmen bir tur atar ve geri pas verir.Bugün net anladım artık bu takımın hiçbir mevkisinde bu adam oynayamaz.Selçuk gerçekten çok yetenekli bir futbolcu.Akıllı ve pozitif oyun düşünürü.Ancak Trabzonspor'da oynamadığını ve bugün sayısız başarısız attığı defans arkasına havadan toplarını biraz daha düşünmelidir.Trabzonspor'a karşı defans önde kuruluyordu ve boş alan kalıyordu.Ancak bize karşı hemen hemen her takım defans bloğunu 18 üzerinde kurar.Dolayısyla defansı geçen her top kalecide son buluyor.Bunun dışında zaten bildiğimiz Selçuk.Topu yöneten,akıllı kaliteli futbolcu.Muslera şansız gol yedi pek önemsememek lazım.En çok ışığı ben Sercan'dan aldım bugün.Çok istekli çok arzuluydu.11'e girmesi pek uzun sürmez kanımca.Kazım sıradan bir futbolcu zaten pek yorum yapmaya gerek yok.Sen Terim olarak ondan yaratıcı ol dersen armut gibi kalırsın öyle.Melo ayağına bu kadar hakimken biraz daha önde oynamalı diye düşünüyorum.Çok beğeniyorum ancak kırmızıyı hakem es geçti.Bence bugün Terim çok hata yaptı.Riera'yı neden oyuna almadı.Hazır değil ise neden kadroya aldı.Ayrıca maçın 3. dakikasında maçın yarı sahada oynanacağı aşikâr iken neden Sabri'yi kanada alıp Kazım'ı yanına çekmedi Baros'un.Daha 5. dakikada bunu yapabilirdi.İlk 3 dakikada Belediyespor senin üstüne gelmeyeceğini,defans bloğunu boşuna o kadar geride kurma yüklen üzerime dediğini ben anlamıştım.Şimdi stratejisi bu derseniz bende şöyle derim.İBB İbrahim Akın olmadan geçen senelerde hep tutan bu stratejisini başarması pek mümkün değildir.Bu sene düşme adaylarımdandır.Tek fark yaratacak oyuncusu bence Webo'dur.

hemen baros gübnahkar olmamalı... eğer hemen keserse barosu bidaha verim alamayızç.

Sercan'la beraber olduklarında olabilir, onun dışında kanatlardan Eboue ve Riera ile beslenmesi lazım. Bence elimizdekilerin en iyisi, en azından topu 1 sn sonra kaybetmiyor.

Tabi ki Baros a tercih ederim Elmander i . Sercan la birlikte oynamaları imkansız bence . Diarra gibi adamımız olsa hiç düşünmem Sercan - Elmander koyarım sahaya fakat Selçuk la , Melo ilerde pozisyon üretemiyor . Özellikle Selçuk çok fazla markaj altında kalıyor . Bugün özellikle dikkat ettiyseniz , Cihan Haspolatlı bizim kazma cihan Selçuk un 1 dk yanından ayrılmadı . Hoca sol tarafa yakın oynatarak çok hata yapıyor . Sorumluluğu Melo aldığı dakikalarda takım tehlikeli olmaya başladı fakat ayak uyduracak oyuncu sıkıntısı çekiyoruz .

Baros hakkında söylediklerin yeni birşeyler değil hocam . Geçen sezondan beri bu takım , bana forvet alın diye bas bas bağırıyor . Ben Baros un oynadığı hiçbir maçta ayakta kalabildiğini görmedim . Liverpool maçında şansı yaver gitti attı . Lukunku bile Galatasaray a gelmesine sebep olan maçta hat trick yaptı , futbol bu kadar tesadüfü bir oyun . Baros bu maçlık değil 1 sezondur aynı performansta.

Bu performansta hiç olmadı hocam.Bu kadar aciz hiç olmamıştı.Terim motive eder,yolunu bulur diyordum ama UMUTSUZ VAKA'mış resmen.

Çakılı forvet hocam Elmander . O adama top getireceksin atacak . İzlediğin takımda pozisyon yaratabilecek bir adam gördün mü ofansta .

Elmander bugün Baros'un yakaladığı toplardan en az 1 tanesini gol yapardı.Ayrıca Toulouse'de izlediğim Elmander dripling atabilen bir oyuncuydu.Tank almış gibi yorum yapmayalım arkadaşlar.

Tabi ki Baros a tercih ederim Elmander i . Sercan la birlikte oynamaları imkansız bence . Diarra gibi adamımız olsa hiç düşünmem Sercan - Elmander koyarım sahaya fakat Selçuk la , Melo ilerde pozisyon üretemiyor . Özellikle Selçuk çok fazla markaj altında kalıyor . Bugün özellikle dikkat ettiyseniz , Cihan Haspolatlı bizim kazma cihan Selçuk un 1 dk yanından ayrılmadı . Hoca sol tarafa yakın oynatarak çok hata yapıyor . Sorumluluğu Melo aldığı dakikalarda takım tehlikeli olmaya başladı fakat ayak uyduracak oyuncu sıkıntısı çekiyoruz .

Kanat organizasyonları gelişirse Riera----------------Eboue şeklinde o zaman top daha çok kenarda kalacağı için Selçuk'a daha fazla alan kalabilir. İstediği topları da alırsa güzel atak organizasyonları izleriz Maestro İnan'dan))

Hiç boşuna fantazilere girilmesin, devre arasında ne pahasına olursa olsun Hamit alınsın ve orta sahaya monte edilsin. En önemli öncelik bu. Takım Hamit' le birlikte 4-4-2' ye alıştırılsın ve herkes yerinde oynasın, ikinci olarak da Baros ya da Elmander ile yollar ayrılsın ve ileride top tutabilen, saklayabilen, sırtı dönük de oynayabilen Nonda tarzı bir adam alınsın, Gyan olabilir bu da, ya da bir başkası bulunabilir, bence öyle çok saha sağlam bir takım oluruz.

Muslera

Eboue Ujfalusi Servet H.Balta

Hamit Selçuk Melo Riera

Sercan Gyan gibi.

Ah bir de Arda gitmemiş olsaydı Rieraya kullanmış olduğumuz yabancı kontenjanını da sol beke kullanırdık.

hemen baros gübnahkar olmamalı... eğer hemen keserse barosu bidaha verim alamayızç.

Transferin son gününde zor bela takımda tutulduğu yüksek seste söylendi.Gitmek istediğini yüksek sesle söylediği konuşuluyor.Rus takımlarına transfer olur bence devre arasında.Oraya gidince soğuk olmasından dolayı adeleleri sertleşir ve bizde yapamadığı o ayakta kalmayı bence orda gerçekleştirir.

Bu performansta hiç olmadı hocam.Bu kadar aciz hiç olmamıştı.Terim motive eder,yolunu bulur diyordum ama UMUTSUZ VAKA'mış resmen.

Ben hep öyle izledim hocam Baros u . Fizik olarak dikkat edersen diri bir görünüme bile sahip değil sakatlıktan çıktığından beri . Kaslarında inanılmaz bir problem var . Ayrıca hocam Fatih Hoca teknik direktör , rehabilite merkezinde çalışan bir insan değil ki . Balotelli tarzında bir adamdan bahsediyor olsak haklısın hocam derim fakat malzeme çok kötü . Ben sakatlandığından beri gönderilmesinden yanaydım hala da öyleyim . Mümkünse gönderilsin bu adam artık ne koşabiliyor , ne şut atabiliyor ne de ayakta durabiliyor .

Geri
Üst Alt