Tanju Aksan
Sarı Üye
- 5 Nisan 2010
- 541
- 0
- 1.126
Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu
Podolski ve Keita olsaydı keşke. Çok zor değildi.
Podolski ve Keita olsaydı keşke. Çok zor değildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim OCak ayına kadar sercan baroş elmanderleyiz dedi.. OCaktan sonra ?
Bu transfer sezonunda kaçırdığımız kaliteli oyuncuların haddi hesabı yok. Atila Turan, Gökhan Töre, Ömer Toprak, Gabriel Obertan. Hepsi bize cok katkı sağlayabilecek oyunculardı. Ve hepsi de 3 milyon€'yu geçmeyen bonservis ile gittiler.
yuh be yediyi gole bak hala başının tacı
elmander ilaç olurmu
elmander ilaç olurmu
Çakılı forvet hocam Elmander . O adama top getireceksin atacak . İzlediğin takımda pozisyon yaratabilecek bir adam gördün mü ofansta .
Bugün şunu gördük:
Sabri ve Kazım'ın bu takıma en katkılı oldukları yer taç çizgisin tribüne bakan tarafı.
Onun haricinde aslında pek bir lafım yok.
Muslera iyiydi, kızmamak lazım. Stoperler iyiydi. Çağlar kötüydü, ama zaten Hakan geldikten sonra ilk 11e giremez. Melo çok hoşuma gitti. Selçuk güven verdi - biraz daha kendine güvenirse takımın lideri olur.
Baros beni hayal kırıklığına uğrattı, anladığım kadarıyla Fatih Terim'in dominant karakteriyle bir sorunu var. İnşallah ben yanılıyorumdur.
Sercan umut verdi, Yekta aynı şekilde. Eboue bir ara kendi bile nerede oynayacağını şaşırdı herhalde. Kaleci hariç her bölgede oynadı bugün. O yüzden vasattı ama potansiyelini gösterdi.
Uzun lafın kısası: İlk 20 dakika fena değildi. Sonrasında sahadan silindik. Belki abartıyorumdur, ama ben bu yenilgiyi tamamiyle Sabri ve Kazım'ın performansına bağlıyorum. Ne zaman top geldiyse öldürdüler. Ne zaman ani atağa çıktıysak, kontra atak olarak kalemize geri geldi bu ikili sayesinde.
Anlamıyorum bu Sabri sevgisini kardeşim. Bir sezon iyi oynadı Rijkaard döneminde Keita'nın arkasında. Ondan sonra banko takımın en kötüsü.
Sercan'la beraber olduklarında olabilir, onun dışında kanatlardan Eboue ve Riera ile beslenmesi lazım. Bence elimizdekilerin en iyisi, en azından topu 1 sn sonra kaybetmiyor.
Baros hakkında söylediklerin yeni birşeyler değil hocam . Geçen sezondan beri bu takım , bana forvet alın diye bas bas bağırıyor . Ben Baros un oynadığı hiçbir maçta ayakta kalabildiğini görmedim . Liverpool maçında şansı yaver gitti attı . Lukunku bile Galatasaray a gelmesine sebep olan maçta hat trick yaptı , futbol bu kadar tesadüfü bir oyun . Baros bu maçlık değil 1 sezondur aynı performansta.
Çakılı forvet hocam Elmander . O adama top getireceksin atacak . İzlediğin takımda pozisyon yaratabilecek bir adam gördün mü ofansta .
Tabi ki Baros a tercih ederim Elmander i . Sercan la birlikte oynamaları imkansız bence . Diarra gibi adamımız olsa hiç düşünmem Sercan - Elmander koyarım sahaya fakat Selçuk la , Melo ilerde pozisyon üretemiyor . Özellikle Selçuk çok fazla markaj altında kalıyor . Bugün özellikle dikkat ettiyseniz , Cihan Haspolatlı bizim kazma cihan Selçuk un 1 dk yanından ayrılmadı . Hoca sol tarafa yakın oynatarak çok hata yapıyor . Sorumluluğu Melo aldığı dakikalarda takım tehlikeli olmaya başladı fakat ayak uyduracak oyuncu sıkıntısı çekiyoruz .
hemen baros gübnahkar olmamalı... eğer hemen keserse barosu bidaha verim alamayızç.
Bu performansta hiç olmadı hocam.Bu kadar aciz hiç olmamıştı.Terim motive eder,yolunu bulur diyordum ama UMUTSUZ VAKA'mış resmen.