STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Fatih hocanın dün yaptığı basın toplantısındaki tespiti doğruydu. Galatasaray'ın daha coşkulu oynaması lazım. Hücuma çıktığımızda 2-3 oyuncuyla atak yapıyoruz. Böyle gol bulmamız zor zaten.

Renkdasım simdi zaman genclerin zamanı degil,Cünki bu takımız basarısız olma lüksü kalmadı.Ama ileride kesinlikle yeni Ardalar cıkacaktır:)

alın sıze baskı ışte arkdaşlar baskıyı bız yaratıyoruz deyımım bu yuzden sankı bu sene başarılı olamyınca sonuç vahım karşdeım şunu kabu let bence fatıh hocanın elınde sıhırlı degnek yok yenı bır takım kuruluyor yenı bır sıstem denenıyor oyuncular bırbırnı tanımaya çalışıyor bıraz daha beklenmelı bence bu sene başarısız bıle olsak beklemlyız fatıh hoca emınınm o ıstedıgı takımı yaratacaktır ama gerkesız baskı yaratıyoruz hocada buna dahıl gerek yok böyle laflara yenı bı takım oluyoruz herley yoluna gırıcekk allahın ıznıyle çalışan herzamn hakkını alır birgun 4 yıl boşuna ust uste şampıyon olunmadı ezıkler gıbı şikelerle maç satın alınmadı uefa ve super kupa alındı şuankı hocamızla beraber bıraz daha sabır sukunuett bence

Fatih hocanın dün yaptığı basın toplantısındaki tespiti doğruydu. Galatasaray'ın daha coşkulu oynaması lazım. Hücuma çıktığımızda 2-3 oyuncuyla atak yapıyoruz. Böyle gol bulmamız zor zaten.

Sabri,Servet,Gökhan ve Çağlara ver coşkuyu ver coşkuyu bakalım ne oluyor :)

İbretlik bir laf tebrik ederim:DBu lafı, samimi söylüyorum,Forumun girisine koymak lazım:D

Teşekür ederim ilk anda onu dedim yakınlarıma:D yediği gol öncesi ve sonrası yaptığı kurtarışlar da bunu kanıtlıyo zaten..

haklisin ama bu oyuncularla biz zor gol atariz zor pozisyona gireriz

transfer dönemide bittigine göre alt yapiya yönelmemiz lazim bence

Ah be renkdas keske öyle oyuncularımız olsa,Ama yok gibi:)SEneye scout egibimiz yeni calısmalar yapacakmıs,İmparator diyordu..

Bayern Münih ilk macini kötü oyanayarak kaybetti. Simdi gelene gidene atiyorlar. Sabirli olalalim. Bu yil playoff belki en cok bizim isimize yarayabilir.

Bayern Münih ilk macini kötü oyanayarak kaybetti. Simdi gelene gidene atiyorlar. Sabirli olalalim. Bu yil playoff belki en cok bizim isimize yarayabilir.

Bunlar varsayım ama bir gerçek var bu kadro ile bu kadar eksik oyuncuyla süper bir futbol beklemeyin.

alın sıze baskı ışte arkdaşlar baskıyı bız yaratıyoruz deyımım bu yuzden sankı bu sene başarılı olamyınca sonuç vahım karşdeım şunu kabu let bence fatıh hocanın elınde sıhırlı degnek yok yenı bır takım kuruluyor yenı bır sıstem denenıyor oyuncular bırbırnı tanımaya çalışıyor bıraz daha beklenmelı bence bu sene başarısız bıle olsak beklemlyız fatıh hoca emınınm o ıstedıgı takımı yaratacaktır ama gerkesız baskı yaratıyoruz hocada buna dahıl gerek yok böyle laflara yenı bı takım oluyoruz herley yoluna gırıcekk allahın ıznıyle çalışan herzamn hakkını alır birgun 4 yıl boşuna ust uste şampıyon olunmadı ezıkler gıbı şikelerle maç satın alınmadı uefa ve super kupa alındı şuankı hocamızla beraber bıraz daha sabır sukunuett bence

Dediklerine sonuna kadar katılıyorum:animation:

Renkdas yalnız bu sene basarılı olmaktan baska sansımız kalmadı lafını kendi görüsüm olarak söylemedim size,Ben taraftarın beklentisinin bu yönde oldugunu belirtmek istedim:)

Okan Derici vardi fenada degildi hazirlik macinda oda denenebilir bence

Allah bize yardım etsin. Kadro yetersizliği bir tarafa beni en çok Terim in inat etmesi korkutuyor. Hemen Baros u harcaması, oyuncuları tuhaf tuhaf mevkilerde oynatması en çok ürktüğüm şey. Yoksa her türlü devre arasına kadar ilk 2 içinde oluruz.

Dediklerine sonuna kadar katılıtorum:animation:

Renkdas yalnız bu sene basarılı olmaktan baska sansımız kalmadı lafını kendi görüsüm olarak söylemedim size,Ben taraftarın beklentisinin bu yönde oldugunu belirtmek istedim:)

hepımız guzel şeyler beklıyoruz kardeşm bende dun senn gıbı kahroldum hocamızı her çekışlerınde kederım 2 kat arttı ama baskıyı bız yratıyoruz medya başka takımlar degıl benım anltmak ıstdgımde oydu sakın yanlış anlmaa herkesın dılegı guzel futbol hırslı agrsıf bır GALATASARAY

bunu herkes bence çok yakın zamnalrda görucekk

Herkese tünaydın.

Ataklarda desteğin az geldiği doğru. İBB'yi abartma fazla Onur. O kadar da iyi değillerdi bilesin:).

Haftaya görürüz onları. Bilemeden 2 haftaya. Klasik Anadolu TT yedik dün. Kapan, sert ve seri ol. Bir gol bulursan daha sert kapan vs..

Biz dün top kapıp ani atak geliştiriyoruz. Rakib 6-7 kişi biz 1-3 arası. Kazım kaç kez trip yaptı misal. O yüzden hak veriyorumda.

;

Göbekte yaratıcı isim eksikliğimizde var. Baroş'a kızanlar oldu lakin maçı bir daha izlesin herkes, 958649 kere geri gelip top aldı, yıprandı. Presde yaptı. Solaçık oynadı, sağ açık oynadı... Didindi ama ona pas atacak isim yok. 2 kez top aldı, birinde camış savunmacı aldı topu diğerinde "normal" bir durum olan gol kaçırması ile sonuçlandı pozisyon.

Sence hangi bölgerimizde eksikler var?

En önemlisi 2 tane ofansif ortasaha. Stoperlerin 2 side değişmeli, sol bek, forvet. Ayrıca Sabri nin yedek diğer oyuncularında yerli yerinde oynaması gerekiyor.

Yeterli mi. Haba bana kalsa iyi bir lider ofansif oyun kurucu alabilseydik hem Selçuk, hem Melo, hem Kazım, hemde Riera dan daha büyük fayda alırdık. Şimdi Selçuk ve Melo bu göreve soyununca asli işlerini de yapamıyorlar. Kapasitelerinin üzerinde bu kadar şey istersen 3 maç sonra bu 2 adama saymalar başlar.

Geri
Üst Alt