STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray 3–1 Samsunspor | 18 Eylül | Maç Sonucu

ardanın asistlerini izledim ilk goldede asistin asistini yapmış.

izledikçe sevineceğime üzülüyorum :(

Mesele transfer değil, potansiyeli kullanamamak. Galatasaray ismini unutun. 30 milyon taraftarı, 52 bin kişilik 2011 model stadı olan bir takımın, bir tane yaratıcı orta saha, bir tane süper yıldız transferi yapmadan sezonu kapattığını düşünün. Hem de elindeki tek yerli yıldızı sattıktan sonra. İlk lig maçında rezil oynayıp, ligin orta sıra takımların biri karşısında ezildikten sonra ne hissedersiniz?

O takımın taraftarı olsanız ne hissedersiniz? Hayal kırıklığı? Öfke? Sinir? Stres? Başlarım lan böyle kadroya nameleri?

Boşu boşunalık var burda. Boşu boşuna ulan şu an çektiğimiz sıkıntı! Arda'yı göndermek zorunda değildik işte, lombak gibi ortada bir gerçek bu! Hadi gönderdik, yerine mutlaka bir süper yıldız, hatta 2 süper yıldız almak zorundaydık!

Galatasaray yönetimi stratejik bir hata yaptı. Ünal Aysal, daha tecrübeli yönetim kurulu üyelerinin sözünü dinleyerek ne kadar yanlış yaptığını, yakında anlayacak. 3 ay önce, bir oyuncu takıma şu kadar ek forma satışı, şu kadar da ek kombine getirecekse, alırım ben o oyuncuyu diyen vizyon sahibi başkana ne oldu? Öğüttü bazı yöneticiler...

Umarım silkinip kendilerine gelir. Hayal dünyasında yaşayan, vizyonsuz yöneticilerden de bir an önce kurtulur. Bu takım, bir maçta 3 milyon Euro bilet hasılatı yapabilen bir takım. Bu takım bir futbolcu sayesinde 100bin forma satışı yapabilecek bir takım. Bu potansiyeli kullanamayan yönetim, yönetimde olmayı haketmiyor.

pozisyon bence de penaltı

ancak sarı kart vermeliydi hakem, kırmızılık bir müdahale değil

Onu Arda'yı iki senelik mukavelesi varken gönderen, yerine Podolski'yi alamayan, Drogba-Milito-Adebayor gibi isimler sarfedip transferi yabancı forvet transferi yapmadan kapatan Galatasaray yönetimine sor.

Yok ya başka almadıysa almadı geçti gitti olmadı tecrübesizliğe geldi, iyi bunları almadı diye takımı bırakın tam olsun. Bırakın bu işleri geniş görme vakti artık hep destek tam destek...

iyiydi ya falan filan. tatmin olmadim. ole.

Aynen kardesim sana sonuna kadar katılıyorum.

Fatih Terim'in gecen haftadan sonra hala Sabri'yi oynayıp yektayi bekletmes kadar uyuz birsey olamaz.

Sabri kim yekta kim... Yekta kadar alternatif bir futbolcu yok bizim takımda.. Kazım kötü oynasa , sag kanatta oynar, rieranin yerinde solda oynar, selcugun, melonun yerinde oynar.

Ama gel gor ki topa vurmasını bilmeyen Sabri'yi oynatıyor. Takıntımı adamın teki...

Ben macı izleyemedim ama Galatasaray takim olarak nasıl oynadı?

İlk yarı defansif anlamda iyi, ofansif anlamda kötü oynadık. İkinci yarı Sercan ve Elmander girene kadar rezildik. Onlar girer girmez takım 15 dakika süper oynayıp maçı kopardı, sonra da rölantide takıldık.

Onu Arda'yı iki senelik mukavelesi varken gönderen, yerine Podolski'yi alamayan, Drogba-Milito-Adebayor gibi isimler sarfedip transferi yabancı forvet transferi yapmadan kapatan Galatasaray yönetimine sor.

Ben şahsen ARMAnın peşindeyim... Gelen giden umrumda değil!

S.a beyler staddan yeni geldim çok şükür kazandık

marcus merek penalti ve kirmizi kart dogru dedi ahmet cakar penalti dogru ama sari kart olmasi gerekir dedi sen dahami iyi biliyorsun bide olayi keita ile karistirmayalim kac defa gordun elamderin boyle senin dedign sekilde eger kendini yere atmisa daha oncalari ??

Sen daha mı iyi biliyorsun ? Burada kahkaha attım resmen. O zaman bu forumda taktik filan da konuşmayalım. Koskoca imparator FT bilmiyor da biz mi biliyoruz 4-4-2 oynamamız gerektiğini ?

Ayrıca bu ayrımcılık olayını şimdi de yapmış oldun. Markus Merk veya Ahmet Çakar FB lehine karar verse bu sefer de bunlar ne anlıyor, medya köpeği vs. oluyorlar. Her takıma eşit davranmayı öğrenmeliyiz. Bu forumun körü körüne takımın arkasında olan, antu gibi bir forum olmasını istemiyorum. Yanlışları elbette eleştireceğiz.

Son olarak da, geçen hafta Melo'nun kafası, bu hafta Elmander. İlla bir oyuncu sürekli yapacak diye bir şey yok. 2 haftadır bize yakışmayan şeyler oluyor. Buna dur dersek, hem gereksiz kartları kesme, hem de şerefimizle oynama konusunda yol katetmiş olacağız.

İlk yarı defansif anlamda iyi, ofansif anlamda kötü oynadık. İkinci yarı Sercan ve Elmander girene kadar rezildik. Onlar girer girmez takım 15 dakika süper oynayıp maçı kopardı, sonra da rölantide takıldık.

doğru analiz

şu maç çıkışları eve geliş ölüm yav

Yeniler sanki başka bir Galatasaray eskiler başka Galatasaray gibi.

Ben bugün Meloyu Selçuku Rierayı Eboueyi çok beğendim mesela

Elmander zaten bir gol atıp bir de penaltı yaptırdı.

Sercanın hem gol de hem penaltıda payı büyük. 2. gol zaten Selçuk-Elmander-Sercan ürünü bir goldü.

BAM üzerine SES bugün çok iyi geldi valla :D

Ama eskiler yenilerle birlikte daha iyi olacağına daha kötüye gidiyor. Baros artık hiç umut vermez oldu. Sabri zaten topu ayağına aldığından yemin ederim kalbim sıkışıyo. Gökhan her an bir hata yapar diye beklemekten ödüm kopuyo. Top rakipteyken gol yeme ihtimalimiz daha düşüktür heralde Gökhana kıyasla. Hadi sabridir gökhandır bilindik şeyler diyelim ama Barosla Kazımın performansıda ciddi manada moral bozuyo.

Yenilerin verdiği umudun yanında eskilerin performansıyla ne olacak bakalım.

Yok ya başka almadıysa almadı geçti gitti olmadı tecrübesizliğe geldi, iyi bunları almadı diye takımı bırakın tam olsun. Bırakın bu işleri geniş görme vakti artık hep destek tam destek...

Takıma hep destek tam destek tamam. Ama yöneticiye, hele kötü yönetime destek mestek yok benden. Yüz milyonlarca Euro'yu, Türkiye'nin en büyük taraftar grubunu ellerine verelim, onlar iki yıldız almayı beceremesinler, elimizdeki tek yıldız oyuncuyu satsınlar üstelik. Adnan Polat yönetiminin dahi elde tutmayı becerdiği bir oyuncuyu... Yok öyle yağma.

Galatasaray'ım ve imparator bana güven vermedi....eboueden anca sağ bek olacağını birinin terim'e sölemesi lazım.görünen o ki kazımdanda bir numara olmaz.engin,sercan,elmander ilk 11e göz kırpıyo her geçen gün,özellikle elmanderin dalışlarını çok beğendim,Türkiye Ligi'nin Zlatan'ı olabilir.rierada biraz daha güçlenirse sol kanata banko yazılır gibi geliyo...

Not: İlk gol atanın fotosunu avatarıma koyarım demiştim çok şükür koydum,bu maçtada gol olmasaydı Mustafa Sarp'ın fotosunu koycaktım,çok kaliteli bi gol attı maşallah Meloya çarptırmadan boş kaleye atamadı :D

Bu arada Eboue'yi sakatlayan Fink için de şunu söyleyebilirim maç boyunca kasap gibiydi sahada yer alan oyunculardan olsam tekme tokat döverdim sonunda..

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Galatasaray – Samsunspor | 18 Eylül | 20.00

Umarim Puan kaybi felan yasamayiz ama eger öyle birsey olacak ise insallah o Golü bizi en derinden sarsacak sekilde Mustafa Sarp atar..!! Geçen Sezonlarin resmen Günah keçisi ilan ettiniz adami..

Mustafa Sarp'in golü ile üzüleceksek buna eyvallah diyecegim bir Maç olacak..

Hemen Hemen oluyordu la :D

Geri
Üst Alt