Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu Arda'yı iki senelik mukavelesi varken gönderen, yerine Podolski'yi alamayan, Drogba-Milito-Adebayor gibi isimler sarfedip transferi yabancı forvet transferi yapmadan kapatan Galatasaray yönetimine sor.
Aynen kardesim sana sonuna kadar katılıyorum.
Fatih Terim'in gecen haftadan sonra hala Sabri'yi oynayıp yektayi bekletmes kadar uyuz birsey olamaz.
Sabri kim yekta kim... Yekta kadar alternatif bir futbolcu yok bizim takımda.. Kazım kötü oynasa , sag kanatta oynar, rieranin yerinde solda oynar, selcugun, melonun yerinde oynar.
Ama gel gor ki topa vurmasını bilmeyen Sabri'yi oynatıyor. Takıntımı adamın teki...
Ben macı izleyemedim ama Galatasaray takim olarak nasıl oynadı?
Onu Arda'yı iki senelik mukavelesi varken gönderen, yerine Podolski'yi alamayan, Drogba-Milito-Adebayor gibi isimler sarfedip transferi yabancı forvet transferi yapmadan kapatan Galatasaray yönetimine sor.
ardanın asistlerini izledim ilk goldede asistin asistini yapmış.
izledikçe sevineceğime üzülüyorum![]()
Sabrının ayağı kırılsa ne güzel olur ya
S.a beyler staddan yeni geldim çok şükür kazandık
marcus merek penalti ve kirmizi kart dogru dedi ahmet cakar penalti dogru ama sari kart olmasi gerekir dedi sen dahami iyi biliyorsun bide olayi keita ile karistirmayalim kac defa gordun elamderin boyle senin dedign sekilde eger kendini yere atmisa daha oncalari ??
İlk yarı defansif anlamda iyi, ofansif anlamda kötü oynadık. İkinci yarı Sercan ve Elmander girene kadar rezildik. Onlar girer girmez takım 15 dakika süper oynayıp maçı kopardı, sonra da rölantide takıldık.
Yok ya başka almadıysa almadı geçti gitti olmadı tecrübesizliğe geldi, iyi bunları almadı diye takımı bırakın tam olsun. Bırakın bu işleri geniş görme vakti artık hep destek tam destek...
şu maç çıkışları eve geliş ölüm yav
Umarim Puan kaybi felan yasamayiz ama eger öyle birsey olacak ise insallah o Golü bizi en derinden sarsacak sekilde Mustafa Sarp atar..!! Geçen Sezonlarin resmen Günah keçisi ilan ettiniz adami..
Mustafa Sarp'in golü ile üzüleceksek buna eyvallah diyecegim bir Maç olacak..