STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

neden olmasın illaki birini pahalı diye almadılarsa işten anlamıyormu oluyorlar

alacaklar muhakkak birilerini

fatih hoca bana osman yönetim transfer yapamıyo eboue ve baros da yok takım eski tadını kaybetti sen olsan naparsın diye sorsa?hani sormazda hadi sordu diyelim..

hocam öncelikle dünyada başka bek olmadığını bile bilsem maçlara solda hakan sağda sabri başlamam.çağlar orta yapamasa da hücumcu bir bek onu oynatırım.semihin yanında sen pek güvenmiyorsun ama gökhan haddini bilerek oynuyor formanın hakkını veriyor servete güvendiğinin sabriye kazıma gösterdiğin sabrın yarısını ona göstermedin.hadi olmaz gökhan olmaz diyorsan hakan ı dene semihle yanyana.ama sabri sağ bekte olmaz olmuyor hocam.ujfa orda eboue yi aratmaz.çağlar-balta(gökhan)-semih-ujfa

bu kadar.sabriyi çok seviyorum onsuz olmaz diyorsa sağ önde oynat.arkasında ujfa varken o da bu kadar sırıtmaz tepki çekmez.hücum presiyle top çalmalarıyla takıma katkı bile yapar.emre sağ açıkta olmuyor engin olmuyor yönetim transfer yapmıyor.geriye ne kalıyor ya kazım ya yiğit ya sabri.bence sabri yada yiğit.solda emre iyi kötü götürüyor engin ve rierada yedekteler orda.sana sağlam bir forvet lazım ama.elmander bile "tam "" değilken yarım porsiyon barosla futbol fukarası sercanla gitmez bu lig.kazımı oynatırım bu akşamdan sonra sercanı oynatmam elmanderin yanında.

ee çok konuştun osman sen nasıl kadro yaparsın haftaya onu yaz tahtaya :)

muslera

ujfa-semih-balta-çağlar

sabri-melo-selçuk-emre

kazım-elmander

tamam osman antalya maçında deneyeceğim:

iyi akşamlar iyi forumlar arkadaşlara selam.

AskinAtes29 Askın Ates

Sinirden ağlamak üzereyim yahu. Seni buraya getiren Teknik adamını takmazsan olacağı bu. Bir maçla eleştiri yapmak değil bu..

İkinci yarı aldığımız tüm maçlar bol gollü olsa bile, iyi oynayarak aldığımız maçlar değildi. Takımın ihtiyacı netti ve hoca liste verdi. e?

Bu oyunculardan birini bile alamazsan sonra gelip hocaya laf edemezsin.Bazılar gecesini,gündüzünü kulübe versin sen sözünü tutma.

Niye? Danışmanın sana o paraya 2 isim bulur. Sen demiyor muydun yakışıklı forvet alacağım,bomba bir isim alacağım diye?

R10'a verecek 30 milyon avron var ama Shaqiriye vereceğin 14 mil. avron yok. R10'u Terim kafadan veto etmedi. Uzunca düşündü.Milanla görüştü

Adam kampa karı-kız atsın liseli ergenler gibi ben o oyuncuyu napayım senede alacak üstüne 8 milyon euro. Ama shaqiri yada Matavz?

Belki bu yazdıklarımdan ötürü baya bir azar yiyeceğim yada kulüpten uzaklaştırma alacağım ama yeter.. Kulübe canını verene çomak sokmak nye?

Gelip Shaqiri olmadı deyip yeni liste istemek nedir kardeşim ? Sana 10'a yakın futbolcu ismi vermedi mi hocan zaten ?

Sen bunları alamadın (söz verdiğin halde.) sonra gelip 5 gün kala bana yeni liste ver yada bunların arasından oyuncu seç ne yahu ? Neee?

Suçlu olan danışman falan değildir. Tek suçlu sadece ve sadece Başkan'dır.

Shaqiri'yi bitirip ardından basına ; ''Bana 24 saat verin,Shaqiri bize çok yakın'' deyip almamak ? Kirli oyunlar...

Galatasaray'ın düşmanı sadece Galatasaraylılardır. Buna her geçen gün dahada inanıyorum.

Hep sustum çünkü bana verilen bir görev ve benim verdiğim teminatlar vardı. Ama artık yeter.. Sonra herkes Fatih Hoca'ya kızıyor.

Shaqiri,Wijnaldum,Matavz,N'doye,Gillet,Suarez ve niceleri.. Eee hangisini aldın başkan ? Hani hoca ne derse oydu..?

Riera'yı hoca mı istedi? Hayır. Başkan yunanistan ile ilişkilerinden sonra aldı Hocada istedikleri olmayınca,mecbur kalıp kabul etti.

Terim'in istediği isimler ; genç ve yetenekli isimler. Danışmanın önerileri ; 30 yaşa dayanmış ancak 2 sene oynayacak isimler. Vizyon !

hala cikip, dunyada yenilmeyen takim yok, biz gecen sene ne durumdaydik unutun falan diyenlere katilmiyorum, katilmicam da.

ben adam gibi topcu izlemek istiyorum, tama mi?

kazim, riera, baros, sabri, hakanla sampiyon olsak ne yazar?

hatta kaybeden Galatasaray olur, nasil mi?

"bunlar bu takimi gecen sene sampiyon yapti" derler, tipki "bunlar milli takimin bankolari" dedikelri gibi, 3-4 yilimizi yerler yine.

istemiyorum kazimin, rieranin, sabrinin bizi sampiyon yapmalarini

top ayagina geldiginde pas atabilen, calim atabilen, top sürebilen , futbolu oynamayi bilen, futbolu oynamayi seven topcu istiyoruz artik, kisaca KALITELI TOPCU, sampiyonlar ligi icin topcu.

Allah askina, selcuk ve melo haric beni heycanlandiran topcu yok yahu.

Semih var birde.

Yahu inanilir gibi degil ama 3 metre top sürebilen, dribling yapabilen topcu yok su koca kadroda, en iyisi engin????

muslera haric adam gibi bonservis verip aldigin adam yok ortada en önemlisi

üstüne arda gitmis, 12 milyon kazandirmis, bari onun boslugunu doldur yahu.

Sampiyonlar ligine gidelim yonetim gorevine yerine getirir.

Bu kadro sampiyonluk için oynar. Açik ve net, oynamaz diyenle sabah aksam tartisirim :cool:

VALLAHH ALACAKALRINI BEN SAYAYIM SEN BİLMİYORSAN

ADI A İEL Z ARAASINDA GEÇEN BİRİ.. bizim trasnferi politakımzda buu..

kim alıncakk diye soru sormayın artıkk? yatın uyuyun yahuuu. bu sinirle bişey olmazz

En çokda haftalardır bağırdığımız ve yönetimin uyuduğundan görmediği sıkıntıların yavaş yavaş ortaya çıkması. Ben görüyorsam yönetim de görmeli aksi halde gören gelmeli arkadaş.

AskinAtes29 Askın Ates

Sinirden ağlamak üzereyim yahu. Seni buraya getiren Teknik adamını takmazsan olacağı bu. Bir maçla eleştiri yapmak değil bu..

İkinci yarı aldığımız tüm maçlar bol gollü olsa bile, iyi oynayarak aldığımız maçlar değildi. Takımın ihtiyacı netti ve hoca liste verdi. e?

Bu oyunculardan birini bile alamazsan sonra gelip hocaya laf edemezsin.Bazılar gecesini,gündüzünü kulübe versin sen sözünü tutma.

Niye? Danışmanın sana o paraya 2 isim bulur. Sen demiyor muydun yakışıklı forvet alacağım,bomba bir isim alacağım diye?

R10'a verecek 30 milyon avron var ama Shaqiriye vereceğin 14 mil. avron yok. R10'u Terim kafadan veto etmedi. Uzunca düşündü.Milanla görüştü

Adam kampa karı-kız atsın liseli ergenler gibi ben o oyuncuyu napayım senede alacak üstüne 8 milyon euro. Ama shaqiri yada Matavz?

Belki bu yazdıklarımdan ötürü baya bir azar yiyeceğim yada kulüpten uzaklaştırma alacağım ama yeter.. Kulübe canını verene çomak sokmak nye?

Gelip Shaqiri olmadı deyip yeni liste istemek nedir kardeşim ? Sana 10'a yakın futbolcu ismi vermedi mi hocan zaten ?

Sen bunları alamadın (söz verdiğin halde.) sonra gelip 5 gün kala bana yeni liste ver yada bunların arasından oyuncu seç ne yahu ? Neee?

Suçlu olan danışman falan değildir. Tek suçlu sadece ve sadece Başkan'dır.

Shaqiri'yi bitirip ardından basına ; ''Bana 24 saat verin,Shaqiri bize çok yakın'' deyip almamak ? Kirli oyunlar...

Galatasaray'ın düşmanı sadece Galatasaraylılardır. Buna her geçen gün dahada inanıyorum.

Hep sustum çünkü bana verilen bir görev ve benim verdiğim teminatlar vardı. Ama artık yeter.. Sonra herkes Fatih Hoca'ya kızıyor.

Shaqiri,Wijnaldum,Matavz,N'doye,Gillet,Suarez ve niceleri.. Eee hangisini aldın başkan ? Hani hoca ne derse oydu..?

Riera'yı hoca mı istedi? Hayır. Başkan yunanistan ile ilişkilerinden sonra aldı Hocada istedikleri olmayınca,mecbur kalıp kabul etti.

Terim'in istediği isimler ; genç ve yetenekli isimler. Danışmanın önerileri ; 30 yaşa dayanmış ancak 2 sene oynayacak isimler. Vizyon !

Helal olsun Aşkına.

VALLAHH ALACAKALRINI BEN SAYAYIM SEN BİLMİYORSAN

ADI A İEL Z ARAASINDA GEÇEN BİRİ.. bizim trasnferi politakımzda buu..

kim alıncakk diye soru sormayın artıkk? yatın uyuyun yahuuu. bu sinirle bişey olmazz

Ne yazıyorsun analamadım. Adam 1 oyuncu almadılar diye mi dedi bende hangi 1 i dedim. Sen ne diyorsun ben almadım.

bu takıma kaliteli kanat oyuncusu şart yoksa deplasmanlarda çok zor maç alırız.

Fatih Terim: Bu transfer sorularına artık cevap vermekten sıkıldım. Baskanımız ne dedi, hocamız söylesin biz alırız. Ben yönetime listemi verdim bekliyoruz. Olursa olur, olmazsa olmaz. Her dakika liste mi verecegim? Ugrasıyorlar olursa olur, olmazsa olmaz zaten. Bugün ki maglubiyetin transferle ilgisi var mı ? bilemiyorum.

Allah aşkına ben artık tv de programlarda gazetelerde yönetimden kimseyi ve saçma sapan açıklamalarını görmek ve duymak istemiyorum. Konuşmadan işlerini yapsınlar mümkünse.

Sampiyonlar ligine gidelim yonetim gorevine yerine getirir.

Bu kadro sampiyonluk için oynar. Açik ve net, oynamaz diyenle sabah aksam tartisirim :cool:

sampiyonluk icin oynamaz kimse demiyor, ama cok riskli, cok.

helöe bjk ve fenerin cezalari play off öncesi aciklanmazsa, bakin görün, sampiyon falan olamayiz bu kadroyla.

Geri
Üst Alt