STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Baskani hedef almayin arkadasim, demekki Adnon polat 10 senedir bu takimin icine etti. para olsa neden almasin oyuncu, para yok. bu borcla biz ne shaqiri hayelleri kuruyoruz ki. Baskan denedi olmadi bütceninde üstünde teklif yapmis vermediler. Baskanin yapmasi gerek daha önemlisi Projeler üretmek ve para akisini saglamak.

Bunlar halen Adnan polat ve özhan Canaydinin mirasidir ben öyle görüyorum.

ogul: Baba bana bu 500 euroluk bisikleti al.

Baba: olum denicem ama zor , 300 e verirlerse alirim (cepte 50 lira var ) bankada 40000 borc

sen gelde bu bisikleti al.

ben forma aliyorum kombinemi aliyorum transfer yapsinlar diyorsun ama senin aldigin forma ve kombine anca giderleri karsiliyor.

Cünkü Galatasarayin okadar branjlari varki para getirmeyen. 1000lerce iscisi var. sporculari dahil.

Misal Basketbol formasi hangimizde var ? arayan o formadan bulur ama adam 1 forma aliyor bütün sezon icin basketbolada o forma ile gidiyor , cogu 2-3 sene ayni forma ile geziniyor.

dedigim gibi burda en son suclanacak kisi Ünal Aysaldir.

Ilk basta Adnan polat ve canaydin sonra kendimize igneyi batirmaliyiz

Alakası dahi yok. AIG'ye peşkeş çekilen hisseleri toplayan, şirket birleşmelerini gerçekleştiren, GS Bonus, GSTV, GS Mobile gibi işleri başlatan, Ria arazisinin ruhsatını çıkartan, Setrantepe'yi kavga döğüş bitiren KİM???

ADNAN POLAT YÖNETİMİ.

Eğer biraz sportif başarının nasıl sağlanacağını anlasalar şimdi efsane yönetim diye sırtımızda taşıyorduk. Ama Sezgin denen dingile fazla bel bağlayan, Rijkaard'ın isteklerini yerine getirmemekle nasıl büyük bir hata yaptığını göremeyen Polat, bütün bu emeklerinin yok sayılmasına sebep oldu. İşi bittiği an insanları silen vefasız tavrı yüzünden olsa gerek, kimse gözünün yaşına bakmadı.

Branşlara gelecek olursa, her branşın kendi sponsoru ve gelir gider hesabı var. Benim aldığım formanın parası futbol dışında bir dalda kullanılmamalı, özellikle futbolda başarıyı engellecekse.

Zamanında Polat yönetiminin yaptığı hatanın aynısını şimdi Aysal yönetimi yapıyor. Hocasının isteklerini yerine getirmiyor. Bu istekler zamanla kendilerine geri döner, sağlam çarpar kendilerini.

Galatasaray Kulübü'nün Galatasaray liseli hegemonyasından kurtulana kadar, Galatasaray'ın başına adam gibi bir yönetim geleceğine dair bir inancım kalmadı benim, umarım yanılırım.

biz korner kullaniyoruz, golü atan antalyaspor oluyor, ise bak anasini satayim

küme mücadelesi için 3 puan altın degerinde bir antep karşısında bu futbol ile haftaya antep'den 1 puan alirsak iyi sonuc derim

beyler trt3 te bizim mac hakkinda yorumlar yapan adam kim?

Emre Çolak'da yetersiz arkadaşlar ne kadar kızsanız da ne kadar Emre'yi çok sevsem de kanatta yetersiz.

Sadece Emre değil ,Riera ,Sercan,Sabri,Zan,Hakan Balta ,Çağlar ,Yiğit,Engin,Serdar vs (aklıma başka gelen yok)bu takımda oynayacak kapasitede değil.

Seçildiği kongrede kürsüde ki ilk sözü başarı ,başarı,başarı olan bir başkanın oluşturacağı kadro bu olmamamıydı.

Bir dönem iyi gitti ve herkesin gözü boyandı .Ama kadro yeterisiz.Söyleyince kuş etiketi yiyoruz ama düşmesi söz konusu Fenerbahçe'nin kadrosu bizden çok çok daha iyi.Ayrıca Beşiktaş'ın kadrosuda bizden iyi .Hatta Trabzonspor'un kadrosu da bizden iyi .Play Offları geçtim Saraçoğlu deplasmanında yine kaybeder bu kadro esktra şeyler olmazsa .

Transfer gerekliydi ama ara transfer döneminde değil sezon başında.Sezon başı iyi bir kadro kurulmalıydı ve bir çok oyuncu ile vedalaşılmalıydı.Yönetim ilk iş olarak Gökhan Zan ile sözleşme imzaladı.Bence Sabri,Servet,Hakan,Gökhan,Aydın ilk gönderilmesi gereken isimlerdi.Galatasaray Türkiye'nin en büyük camiası bu dönemi tabiiki atlatacak ama keşke biraz daha iyi futbol izleyebilseydik.Yazık oldu.Evimizde Antalyaspor + hakem+ TFF+ medya + ... kim varsa yenemiyorsak söz bitmiştir.Antalyaspor isterse Barcelona olsun .Evinde yeneceksin .

Tez zamanda toparlanmak ümidiyle.

Aslinda cok sey yazmak istiyorum ama susuyorum..Canin sag olsun Galatasarayim..

Not: Demeden edemiyecegim bu "mac trafigi cok yogun" lafindan bana gina geldi. Kimse kusura bakmasin ama bizden daha fazla mac yapanlar var bu ligte. Onlar ne yapsin? Sahaya mi cikmasin? Imparatoru cok seviyorum babam gibi goruyorum ama bu GALATASARAY icin asla bahane olamaz olmamali. Avrupa'ya katilican seneye cok daha sIkIcik bir mac trafigi olcak o zaman ne yapicaz? Turkiye ligini mi ciddiye almicaz?

Emre Colagın maçın baslarında vurdugu please cok iyiydi ama Ömer denyosu cıkarmayı bildi. Yarın ben fener'inde puan kaybedicegini düsünüyorum. O maçta berabere biter bence. Besiktas kendi evinde galiba, onlar rahat kazanır.

ofsayti engin bozuyor ama o golü hakan attirdi

adam ne yapiyor orda öyle ya, inanilir gibi degil

Ofsayt taktiği uyguluyor. Başarılı da oluyordu Engin bozmasa. Yapılan mantıksız değildi. Ama sen Galatasaray'sın! Ofsayt taktiği yapmayacaksın!

Ofsayt taktiğini uygulamaya başlayan Hakan değildi ama hatırladığım kadarıyla.

Ofsayt taktiği uyguluyor. Başarılı da oluyordu Engin bozmasa. Yapılan mantıksız değildi. Ama sen Galatasaray'sın! Ofsayt taktiği yapmayacaksın!

Ofsayt taktiğini uygulamaya başlayan Hakan değildi ama hatırladığım kadarıyla.

gerideki adamlari görmüyor mu, nasil uyguluyor bunu

omer seni bulacam olm

bekler ve sag sol acik düzelmeden hic birsey olmaz !

rierada niye israr eder hoca bunu anlamadin onsuz iyi oynuyor takim bunu görmek zor degil.

hakan balta zaten bos riera oynayinca hepten bos. riera cok agir bir oyuncu kanat icin.

birde su hakem 2 sene önce GS kasimpasa macinda ali günesin elle kaleci gibi cikardigi maci

yönetmemismiydi ? ilker meral evet simdi baktim internette buldum, yine es geciyordu penaltiyi yan hakem

uyarmasa bu iste yine birseyler var anlamadim böyle adamlari bizim maclara niye cikarirlar !

İlker Meral 1.ligde mac yönetecek çapta bir hakem degil

2 takviye yapılsa takım harika olacaktı . Kaliteli bir forvet ve bir sag açık yetecekti . Ama Bulent Tulun Fatih Terim in kuyusunu kazıyor besbelli . Plan Terimi yıldırmak yerine Gerest i getirmek . Sonra Tulun pasa istediği gibi at koşturacak , istediği oyuncuyu alacak , istediğini sattiracak . Oyuncu transferlerinde boy boy fotografları çıkacak medyada . Bunun için Fatih Terimin yoluna tas koyuyor . Bunu yaparken Galatasaray a zarar veriyor , baskanda bunu görmezden geliyor . Korkuyorum Fatih Terim in sevkini kıracaklar

bizim hocada bi garip..Deplasmandaki bursa maçına çift forvet çıkar,evindeki antalya maçına tek forvet çıkar :)

Olcan mı Shaqiri mi? Fiyatlarınıda göz önünde bulundurun. Shaqiri 15M Olcan 5M (yanlıs hatırlamıyorsam)

olcan'ı 3.5 m euro + sapara'nın sezon sonuna kadar kiralanması karşılığında aldı hamsiler.Olcan bariz bize gelmek istiyordu.Biz de 3.5 M Euro verebilseydik gayet de hamsilere değil bize gelirdi.Olcan onun için bastırırdı çünkü,belki de alacağı olan 250-300 bin euro'dan fedakarlık yapıp gelirdi. 5m euro değildi anlıcağın

Geri
Üst Alt