- 1 Eylül 2009
- 3.841
- 1.579
- 1.723
Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu
Alakası dahi yok. AIG'ye peşkeş çekilen hisseleri toplayan, şirket birleşmelerini gerçekleştiren, GS Bonus, GSTV, GS Mobile gibi işleri başlatan, Ria arazisinin ruhsatını çıkartan, Setrantepe'yi kavga döğüş bitiren KİM???
ADNAN POLAT YÖNETİMİ.
Eğer biraz sportif başarının nasıl sağlanacağını anlasalar şimdi efsane yönetim diye sırtımızda taşıyorduk. Ama Sezgin denen dingile fazla bel bağlayan, Rijkaard'ın isteklerini yerine getirmemekle nasıl büyük bir hata yaptığını göremeyen Polat, bütün bu emeklerinin yok sayılmasına sebep oldu. İşi bittiği an insanları silen vefasız tavrı yüzünden olsa gerek, kimse gözünün yaşına bakmadı.
Branşlara gelecek olursa, her branşın kendi sponsoru ve gelir gider hesabı var. Benim aldığım formanın parası futbol dışında bir dalda kullanılmamalı, özellikle futbolda başarıyı engellecekse.
Zamanında Polat yönetiminin yaptığı hatanın aynısını şimdi Aysal yönetimi yapıyor. Hocasının isteklerini yerine getirmiyor. Bu istekler zamanla kendilerine geri döner, sağlam çarpar kendilerini.
Galatasaray Kulübü'nün Galatasaray liseli hegemonyasından kurtulana kadar, Galatasaray'ın başına adam gibi bir yönetim geleceğine dair bir inancım kalmadı benim, umarım yanılırım.
Baskani hedef almayin arkadasim, demekki Adnon polat 10 senedir bu takimin icine etti. para olsa neden almasin oyuncu, para yok. bu borcla biz ne shaqiri hayelleri kuruyoruz ki. Baskan denedi olmadi bütceninde üstünde teklif yapmis vermediler. Baskanin yapmasi gerek daha önemlisi Projeler üretmek ve para akisini saglamak.
Bunlar halen Adnan polat ve özhan Canaydinin mirasidir ben öyle görüyorum.
ogul: Baba bana bu 500 euroluk bisikleti al.
Baba: olum denicem ama zor , 300 e verirlerse alirim (cepte 50 lira var ) bankada 40000 borc
sen gelde bu bisikleti al.
ben forma aliyorum kombinemi aliyorum transfer yapsinlar diyorsun ama senin aldigin forma ve kombine anca giderleri karsiliyor.
Cünkü Galatasarayin okadar branjlari varki para getirmeyen. 1000lerce iscisi var. sporculari dahil.
Misal Basketbol formasi hangimizde var ? arayan o formadan bulur ama adam 1 forma aliyor bütün sezon icin basketbolada o forma ile gidiyor , cogu 2-3 sene ayni forma ile geziniyor.
dedigim gibi burda en son suclanacak kisi Ünal Aysaldir.
Ilk basta Adnan polat ve canaydin sonra kendimize igneyi batirmaliyiz
Alakası dahi yok. AIG'ye peşkeş çekilen hisseleri toplayan, şirket birleşmelerini gerçekleştiren, GS Bonus, GSTV, GS Mobile gibi işleri başlatan, Ria arazisinin ruhsatını çıkartan, Setrantepe'yi kavga döğüş bitiren KİM???
ADNAN POLAT YÖNETİMİ.
Eğer biraz sportif başarının nasıl sağlanacağını anlasalar şimdi efsane yönetim diye sırtımızda taşıyorduk. Ama Sezgin denen dingile fazla bel bağlayan, Rijkaard'ın isteklerini yerine getirmemekle nasıl büyük bir hata yaptığını göremeyen Polat, bütün bu emeklerinin yok sayılmasına sebep oldu. İşi bittiği an insanları silen vefasız tavrı yüzünden olsa gerek, kimse gözünün yaşına bakmadı.
Branşlara gelecek olursa, her branşın kendi sponsoru ve gelir gider hesabı var. Benim aldığım formanın parası futbol dışında bir dalda kullanılmamalı, özellikle futbolda başarıyı engellecekse.
Zamanında Polat yönetiminin yaptığı hatanın aynısını şimdi Aysal yönetimi yapıyor. Hocasının isteklerini yerine getirmiyor. Bu istekler zamanla kendilerine geri döner, sağlam çarpar kendilerini.
Galatasaray Kulübü'nün Galatasaray liseli hegemonyasından kurtulana kadar, Galatasaray'ın başına adam gibi bir yönetim geleceğine dair bir inancım kalmadı benim, umarım yanılırım.