STSL 11/12 H:29 | Sivasspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:29 | Sivasspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Akıllı olsunlar adam olsunlar kimse Galatasaray'ıma bir şey yapamaz arkadaş savaş çıkar savaşş fatih hocanın kılına zarar gelirse size şu özlü sözümüzü hatırlatmak isterim 1.000 Galatasaraylı 10.000 fenerliyi yok eder.

fanatizm yapmaya gerek yok simdi.

orada bir iki taraftarimiz yok takim halinde en fazla 20-30 Galatasaryli orda olur.. nasil ki Shaktar macinda sahaya indiseler bu macta kim bilir neler olur.

Unutmayalim Fenerbahce taraftari su an hatta butun camiasi acayip bir piskoloji altinda eziliyor. sartlar esit iken hakemin kafasini yardilar TFF ceza bile cikaramadi simdi ben diyorum orda adamlari kendi sahasinda taraftari onunde rezil edersek o mac bitmez.

ister katilin ister katilmayin. sonrasini dusunecek kadar zeki bir taraftar ortami olsaydi Fenerbahcelilerde ozaman utanc adina sokaga bile cikmazdilar bu sike olaylardan dolayi...

Arkadaşlar takımımızla ne kadar gurur duysak azdır.Ben maçı izlerken bu mücadele ruhu, bu takım oyunu ve arkadaşlığı görünce inanın gururlandım.Bu aile ortamının oluşmasında emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.Helal olsun yok ötesi!..

lan varya kadıköydeki maçta her türlü pisliği yapacakalr bize yine o balalrından çok çekiniorum bunlar o birinini bi tarafına çarpar kafasına çarpar alırlar maçı :mad:

[video=youtube;KuW56uzdWHg]https://www.youtube.com/watch?v=KuW56uzdWHg&feature=related[/video]

Büyük *****bahce tavaftavı .:)

Umarım sen haklı çıkarsın, ama ben tek bir umut ışığı görmüyorum. Aldığı bütün topları ezdi. Çalım atamıyor, kanada inemiyor, top saklayamıyor, inanılmaz kötü paslar atıyor, inanılmaz kolay top kaybediyor. Gerçekten çok çalışması lazım, Aydın şu haliyle Emre'den çok daha iyidir bence.

doğrusun haklısın.

zaten mevki olarak kanat değil ofansif ortasaha, forvet arkası oynuyo. ama fiziği inanılmaz derecede kötü tekniğini beğensemde iyi bi yedek olur.

daha da kötüsü ondan iyi sol açığa koyabileceğimiz adam da yok :o

fanatizm yapmaya gerek yok simdi.

orada bir iki taraftarimiz yok takim halinde en fazla 20-30 Galatasaryli orda olur.. nasil ki Shaktar macinda sahaya indiseler bu macta kim bilir neler olur.

Unutmayalim Fenerbahce taraftari su an hatta butun camiasi acayip bir piskoloji altinda eziliyor. sartlar esit iken hakemin kafasini yardilar TFF ceza bile cikaramadi simdi ben diyorum orda adamlari kendi sahasinda taraftari onunde rezil edersek o mac bitmez.

ister katilin ister katilmayin. sonrasini dusunecek kadar zeki bir taraftar ortami olsaydi Fenerbahcelilerde ozaman utanc adina sokaga bile cikmazdilar bu sike olaylardan dolayi...

Sana bir olayı hatırlatıcam,

Türkiyede bizim o sulu maç bile yarım kalmadıgına gore hıc bır derbı kolay kolay yarım kalmaz.O gun fenerlılerden nefret etmemıze ragmen ınmedık..bunlarında -tü yemez merak etme, çok agır yasalar var , hadı ınsınlerde görim onları metrisde:)

Arkadaşlar Muslera'nın sözleşmesinde serbest kalma maddesi var mıdır lütfen şu konudaki tereddütlerimi giderin.

Azize bu maçtaki şikeyi bir yıl önceki resimle kanıtlayacağını söylemiş..

419748_10151366805805164_15802420163_23298347_169102761_n.jpg

Piskolojik oyunlar bunlar. Oyuncularimizi baski altina alacaklar güya :) O macta 1 oyuncumuza birsey olsa Fenerbahce´nin alacagi cezalari hesaba katsin onlar. Hicbirsey yapamazlar. Ezip gececegiz. Biraz yürekleri varsa olay cikartirlar. Kan alirlar kan

#buseTerimKADIKÖYegelsinAtesimiziAlsın

bu şuan twitterda tt oldu.

şerefsiz köpekler

Kime koyarsak koyalım .. ilk çığlık fenerbahçeden geliyor..

mutluluktan uçalım bisss

ah be *****im bilioruz acıtıyor ama sıkma kendini bırak

Geri
Üst Alt