STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-2 Beşiktaş | 22 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-2 Beşiktaş | 22 Eylül | Maç Sonucu

iste bu yüzden seni diger bjklilerden ayri tutuyorum bu forumda, hatta en iyi anlastigim üyelerden birisin.

yazdiklarina aynen katiliyorum (oyuncu, performans degerlendirmesine)

lafim demin bunu yazan besiktasliya ...

komik. ben zaten maçla ilgili Q7-simao-edu vs . çok iyi veya kötü oynadı gibisinden bişey demedim ama nasıl anlamak istiyorsan..

Kuş balı dediğimiz şey ;)

iste bu yüzden seni diger bjklilerden ayri tutuyorum bu forumda, hatta en iyi anlastigim üyelerden birisin.

yazdiklarina aynen katiliyorum (oyuncu, performans degerlendirmesine)

lafim demin bunu yazan besiktasliya ...

Eyvallah Salman'im. Ben gordugumu yazarim. Bugun bende sahada 1,2 oyuncumuz disinda hepsine bela okudum (Allah affetsin) Quaresma cok kotu oynadi, cikarilmaliydi. Ama Simao'ya tahmulum kalmadi. Sezon bittiginde, Burak alininca soyledim, Simao'yu kesmeli diye. Umarim cocuk sans bulur. Holosko bile oynasa bu haliyle daha iyi. Daha diri, guclu, hizli ve gol'e yakin. Kanser ettigi oluyor, ama Simao'dan iyidir.

komik. ben zaten maçla ilgili Q7-simao-edu vs . çok iyi veya kötü oynadı gibisinden bişey demedim ama nasıl anlamak istiyorsan..

yok, daha beterini dedin demin, karejma cikti, bursa nefes aldi, rahatladi, bitti bu mac gözüyle bakti, bizde o anda golleri attikd emin acik acik, bu ne anlamina geliyor )))?

87dk ya kadar hata yapmayan bursa son dk larda hata yaptı konsantrasyonu kaybetti ve maç gitti.

Bu sene hakemlerde babayigit kesiliyorlar.

Eyvallah Salman'im. Ben gordugumu yazarim. Bugun bende sahada 1,2 oyuncumuz disinda hepsine bela okudum (Allah affetsin) Quaresma cok kotu oynadi, cikarilmaliydi. Ama Simao'ya tahmulum kalmadi. Sezon bittiginde, Burak alininca soyledim, Simao'yu kesmeli diye. Umarim cocuk sans bulur. Holosko bile oynasa bu haliyle daha iyi. Daha diri, guclu, hizli ve gol'e yakin. Kanser ettigi oluyor, ama Simao'dan iyidir.

simao ölmüs yahu, inanilmaz kötü oyniyor, oysa ocakta geldikten sonra, 2 devre baya güzel oynamisti, gol, asist falanda yapiyordu

bu kuslar hep sansli oluyor.

Öncelikle aykut_akyıl kardeşimin güzel sözlerinden dolayı (sabahki ufak sıkıntı dolayısıyla özel mesaj attı) , teşekkür ediyorum. Galatasaraylıya yakışır bir davranış, tekrar teşekkürler.

Şoktaki Bursasporlular için de şöyle birşey söyleyebilirim, buna şans demeyelim & üzülmeyelim.. 10 kişi kalan Beşiktaş'ın sapıtıp böyle goller atması muhtemeldir, gerçekten çok defalar yaşanmış durumlardır, Beşiktaş'ın son dakikalarda goller atması muhtemeldir, çok defalar :) yaşanmış durumlardır. Hatta büyüklerimiz bu durumu açıklamak için şöyle derler

Beş dakkada Beşiktaş :)

------------------------------------------------------------------

Siz Timsahsanız biz de Stewe Irwin'iz :) .. Hade bakalım.....

87dk ya kadar hata yapmayan bursa son dk larda hata yaptı konsantrasyonu kaybetti ve maç gitti.

yok, karejmanin kirmizi yemesi, oyunda olmamasi, bursayi o kadar rahatlatmiski, bunu bjk kendi avantajina cevirivermis aninda, galibiyet gelmis.

yani maci karejma almis ahahah )))))))

E arkadas lesh oynadik 85 dakika boyunca. Hayal kirikligi. Bukadar kotu oyun beklemezki insan. Sonucta 3 puan'i aldigimiza sevindim.

Valla çok şey bekliyorsun takımından. Bu maçınızı izlemedim ama Bjk birşey oynamıyor zaten. "Ezeriz" falan gerçekçi değil bunlar.

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-0 Beşiktaş | Devre Arası | 22 Eylül

Altyapı için FT'nin yorumu :"Bıraktığımız gibi değil. Berbat durumda. Oradan hangi oyuncuları değerlendirebileceğimize bakacağız."

Bizim altyapı cacık dostum. Görüyoruz gönderdiğimiz oyuncuların halini.

Terim, önce üst yapıdakilerin haline baksın, ki Terim'in altyapıdakilerle zerre ilgilenmediği çok açık.

Hedefini, takımdaki sorun yerlilerken, bütün yabancıları gönderip belli etti zaten. Bu kadar kötü oynayan oyuncularla ısrar edip, alternatifleri kullama gereği bile duymuyor

Zan, Balta, Servet, Kazım dökülüyor ama bu adamlar 90 dakika sahada. Burada bazı oyunculara inanılmaz imtiyaz tanındığı çok net ortada.

Böyle bir ortamda sağlam bir altyapıdan nasıl bahsedeceksin o halde. Sen ne kadar çabalarsan çabala, ne kadar yetenekli olursan ol, istersen ağzınla kuş tut,

ama bu yeteneksizler ordusunun sırtından çıkmasın forma.

Terim benimde çok saygı duyduğum bir hoca, ama illa ben yaparım anlayışında vazgeçmeli. Burada Rijkaard'a hakarete varan eleştiriler oluyordu

oyuncuları yerinde oynatmayınca.

Eboue'den sol açık yaratmaya çalışıp, 2 forvet biri dururken asıl yeri sol açık olan bir oyuncuyu çıkarıp forveti sol açığa koyuyorsa,

hocanın vaktini oyun konsolunun başında geçiren birinden farkı kalmıyor.

Bursa çok yaslandı. Psikolojik falan hikaye. Tek.Drektör çeksin gitsin o zaman. Seni o psikolojik olarak geri yaslanma durumundan çıkaramıyorsa onun orada ne işi var ki?

2 senedir şansa ya da hakem hatasıyla maç kazandığımızı hatırlamıyorum
biz genelde hakem hatasıyla mac kayediyoruz. ortada yönetsinler yeter. bünyamin şerefsiz gezer. yerden yatan adama ayaga kalkmadan kırmızı cıkardı. sarı kartlık pozisyona birde lavuk herif.

Geri
Üst Alt