STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-2 Beşiktaş | 22 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-2 Beşiktaş | 22 Eylül | Maç Sonucu

yok, daha beterini dedin demin, karejma cikti, bursa nefes aldi, rahatladi, bitti bu mac gözüyle bakti, bizde o anda golleri attikd emin acik acik, bu ne anlamina geliyor )))?

benim demek istediğim konsantre kaybıydı bursa için. sen yanlış anlamışsın ... şimdi anladın ?

Ertuğrul Sağlam'dan eski takımına küçük bir hediye diyebilir miyiz bu maç için? Beşiketaş?

simao ölmüs yahu, inanilmaz kötü oyniyor, oysa ocakta geldikten sonra, 2 devre baya güzel oynamisti, gol, asist falanda yapiyordu

Geçenlerde yorumcunun biri vardı, Quaresma her türlü oynar ama eğer bir takımda Simao'yu oynamıyorsa demek ki sisteminizde bir hata vardır ya da sistem diye bir şey yoktur takımınızda demişti.. Çok önemli bi yorum bence..

anlamadin, simdi hadi su ic, ardindan da isine bak, yoksa konu uzarsa, yok yere ban yicam, cunku küfür edicam sana.

Allahaşkına küfür etme, banlanma Salman. Yetti be, ben bıktım. Ağzından et rahatla, yazma buraya.

Ertuğrul Sağlam'dan eski takımına küçük bir hediye diyebilir miyiz bu maç için? Beşiketaş?

büyük haksizlik olur bence, asla katilmiyorum.

adam titriyordu kenarda maci izlerken, heycandan.

bjk cok balliydi, bursa cok yorgundu, bjk sansini cok iyi degerlendirdi, son saniyede 3 puani aldi, bu kadar basit.

bursa kirmizi yemeseydi, fark aticakti adamlara

Bencede.Kucuk takimlari dahada tutuyorlar gibime geliyor nedense.Hele dunku mactan sonra

küçük takımları tutup büyüklere isteyerek hata yaptıklarını düşünmüyorum ama... bu sıfır tolerans olayını pek iyi kavrayamadıklarını düşünüyorum... kartları çok saçma şekilde kullanıyorlar...

büyük haksizlik olur bence, asla katilmiyorum.

adam titriyordu kenarda maci izlerken, heycandan.

bjk cok balliydi, bursa cok yorgundu, bjk sansini cok iyi degerlendirdi, son saniyede 3 puani aldi, bu kadar basit.

bursa kirmizi yemeseydi, fark aticakti adamlara

"Ulan ya atarsak yanlışlıkla!?" diye korkudan titriyordur belki? Adam gibi adam!

Ya ne bileyim izlemedim bile maçı, laf olsun. Beşiketaş.

Allahaşkına küfür etme, banlanma Salman. Yetti be, ben bıktım. Ağzından et rahatla, yazma buraya.

valla bende biktim, ama herif gecen hafta bizim macimiz var, topicte konusuyoruz, kirmizi karti tartisiyoruz samsunsporlu kalecinin gördügü, nerden geldi, nasil geldi bilmiyorum, yorumu mu alinti yapip "peki ya melonun kafa atmasi, o kirmizi degil miydi" diyor alakasi yokken. Birde bu forumda melonun o pozisyonu kirmizi degil dien Allahin kulu cikmadi, herkes "allahtan hakem görmedi" diyordu, meloyu eletiriyordu ama adam gelmis hemen "melo" diyor, yüzlerce mesajin arasindan bula bula benim mesajimi bulmus birde, benimkini alinti yapmis, bende has kendi forumuna dedim, dayanamadim, 3 gunluk ban yedim,y ani anlayacagin, acayip gereksiz, provoke eden bir besiktasli yüzünden.

Beyler ikili tartismaya girmeyin.

valla bende biktim, ama herif gecen hafta bizim macimiz var, topicte konusuyoruz, kirmizi karti tartisiyoruz samsunsporlu kalecinin gördügü, nerden geldi, nasil geldi bilmiyorum, yorumu mu alinti yapip "peki ya melonun kafa vurusu, o kirmizi degil miydi" diyor alakasi yokken. Birde bu forumda melonun o pozisyonu kirmizi degil dien Allahin kulu cikmadi, herkes "allahtan hakem görmedi" diyordu, meloyu eletiriyordu ama adam gelmis hemen "melo" diyor, yüzlerce mesajin arasindan bula bula benim mesajimi bulmus birde, benimkini alinti yapmis, bende has kendi forumuna dedim, dayanamadim, 3 gunluk ban yedim,y ani anlayacagin, acayip gereksiz, provoke eden bir besiktasli yüzünden.

Üzerine oynanıyor Salman. Gelme bu tür oyunlara :)

Su futbol sansi biraz da bize gulse.

Yahu LigTv'de kırmızı kartlar için özel yuva bile yapmışlar, takım isimlerinin üstünde. Ortasında da beyaz fontla kırmızı kart sayısı yazıyor.

Şaka mısın MHK, şaka mısın LigTv?

Her maç birkaç tane kırmızı çıkacak diyorlar resmen, ve yapıyorlar hakkaten. Adam gibi 11e 11 maç izleyemeyecek miyiz? Hakeden atılsında, 2 gündür olanlar normal değil.

Geri
Üst Alt