STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-2 Beşiktaş | 22 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-2 Beşiktaş | 22 Eylül | Maç Sonucu

Bir Besiktas taraftari olarak sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum... 3 puan 1 yana, ben böyle kötü takim görmedim... 50 dakika 10 kisiye hiç ama hiç 1 varlik göstermeyen 1 takim... umarim skora bakmazlar yoksa bu sene deplasman galibiyetleri kIsIr olur..

Ben gördüm valla gördüm.

bu forumda anlamadığım şeylerden 1 taneside tuttuğu takım GALATASARAY olmayan ve bunu açıkca söyleyen veya gösteren kişilerin forumda kayıtlı kalmasıdır ve yorum yapmasıdır...

burası sadece GALATASARAY lılara özel olmalıdır diye düşünüyorum modlar:):)

valla bence sakinca yok, gelip kendi macini , takimini konussunlar, tartissinlar, sorun degil, ama bazi herifler hesap soruyor "neden bjk fos oyniyor dedin, senin takimin cok mu iyi oyniyor" diyebiliyor, yada alaksiz bir yerde ortaya atlayip "ya meloya verilmeyen kirmizi kart" diye sorabiliyor, sonra birsey diyince ceza alan ben oluyorum, üstelik provoke etmesi yetmezmis gibi "haydi kata go, go, moder verin sunu ceza" diyebiliyor , 2 dk sonra bana ceza veriliyor.

objektif yorum yapmak zorunda degiliz, , cok tarafli yorumlar da yapabiliriz , normaldir, burdaki cogu Galatasaraylilar fantik, dolayisiyla buraya üye olan diger takim taraftarlarin asla "hayir, dogrusu öyle degil, dogrusu böyle" diye yorum yapma haklari yok, olmamali bence.

Bizi diğer takımlardan ayıran özellğimizde 'Saygımız'. Çirkef olmamamız. Galatasaray'ın 100 yılı aşkın kültürüne layık bir şekilde davranmamız..

Tabi bu saygı, adam gibi gelip burada futbol konuşmak isteyene. Objektif yorumlar yapana. Milleti proveke etmeyene. :o

Bu kriterlerin dışına çıkanlara gereken yapılıyor zaten :o

şimdi foruma diğer takım taraftarlarını almazsak saygısızmı oluyoruz yada böyle bir uygula yaparsak çirkef bir taraftarmı oluyoruz?

Bir Besiktas taraftari olarak sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum... 3 puan 1 yana, ben böyle kötü takim görmedim... 50 dakika 10 kisiye hiç ama hiç 1 varlik göstermeyen 1 takim... umarim skora bakmazlar yoksa bu sene deplasman galibiyetleri kIsIr olur..

Sen gitsene kendi forumuna ne işin var burada, git orada objektiflik tasla.

şimdi foruma diğer takım taraftarlarını almazsak saygısızmı oluyoruz yada böyle bir uygula yaparsak çirkef bir taraftarmı oluyoruz?

Her gelen Beşiktaş'lının üye olup açık açık söylemesi beni rahatsız ediyor. Referansı sağlam kişiler gelip ahlaklı değerlendirmeler yapacaksa ne ala.

Başka takım taraftarları burda.Cık,beğenmedim.

Aynen katılıyorum Tanju'ya.

Forumda diğer takım taraftarları olmasına izin vermemek çirkeflik veya saygısızlık mı?

GSCimbom değil mi sitenin adı? Bunuda objektif hale getirsinler o zaman.

Bu sefer de Galatasaray'lı rolü yaparak konuşacaklar. Zaten yapanlar oluyor ya arada.

Bu şekilde en azından düzgün konuşmaya gelenleri filtreliyorlar. Bir ŞB'li vardı misal, insan gibi yazıyordu. Hala forumdamı bilmiyorum.

ihrac oldu yanlis bilmiyorsam, 30 yaslarda olandan bahsediyorsun degil mi?

sike olaylarin ciktigi günlerde, acayip pis yorumy azmisti, ondan sonra ceza almisti, bir dahada görmedim forumda onu

Rıdvan pozitif bugün. Çok kötü oynadı ama kazandı diye birşey olmaz diyor. Kazanan takım illa birşeyi iyi yapmıştır diyor.

Galatasaray için defalarca "Çok kötü oynadı ama kazandı." dediğini hatırlar gibiyim ama neyse...
rıdvan sinsi şerefsizin tekidir zaten.

@ Ugurcan...Bu forum herkez'e açik, sonuçta besiktas maçi için açilmis bir topic..kimseye laf atmiyorum, sizde atmayiniz..

valla bence sakinca yok, gelip kendi macini , takimini konussunlar, tartissinlar, sorun degil, ama bazi herifler hesap soruyor "neden bjk fos oyniyor dedin, senin takimin cok mu iyi oyniyor" diyebiliyor, yada alaksiz bir yerde ortaya atlayip "ya meloya verilmeyen kirmizi kart" diye sorabiliyor, sonra birsey diyince ceza alan ben oluyorum, üstelik provoke etmesi yetmezmis gibi "haydi kata go, go, moder verin sunu ceza" diyebiliyor , 2 dk sonra bana ceza veriliyor.

objektif yorum yapmak zorunda degiliz, , cok tarafli yorumlar da yapabiliriz , normaldir, burdaki cogu galatasaraylilar fantik, dolayisiyla buraya üye olan diger takim taraftarlari asla "hayir, dogrusu öyle degil, dogrusu böyle" diye yorum yapma haklari yok, olmamali bence.

dediğin gibi burdaki bir çok taraftar fanatik... gün geliyor aynı takımın taraftarları birbirine girerken başka bir takımın taraftarı gelip takımımız hakkında yorum yapması sinirlerl gerebilir..o yüzden başka takımların taraftarlarının burda olması bence sakıncalı..

belkide GALATASARAY lı olmayan biri yüzünden saçma sapan bir olay yüzünden ceza yiyeceksin(yiyecez)...

çok mantıklı düşünen rakip taraftarlar olabilir ama bunu ayırt etmek çok zor... bizimde arkadaşlarımız var başka takımı tutan ama burası farklı bir yer burada sadecE BİZ olmalıyız..yani GALATASARAYLILAR

@ Ugurcan...Bu forum herkez'e açik, sonuçta besiktas maçi için açilmis bir topic..kimseye laf atmiyorum, sizde atmayiniz..

Çok merak ediyorum niye bu foruma gelip şöyle oynadık böyle oynadık deme gereği görüyorsunuz?

Amaç ne yani burada Galatasaray taraftarına beşiktaş böyle oynadı şöyle oynadı vs. demekte.

Sıkmayın kendinizi arkadaslar. Mubarek Cuma gecesine giriyoz.

forumun başka takımın taraftarlarına neden kapalı olmadığını MODLARDAN öğrenmek istiyorum? bunu açıklayacak birisi varmı acaba?

??? ortada MOD yok sanırım:):(

neyse beyler, kapatin konuyu.

macin berabere bitmesini istiyordum, bjk 1-1 yapinca sevindim hatta, ama bjk 2 bulunca üzüldüm mü? Asla, cünkü bursanin puan kaybetmesi, ligin karismasi bizim isimize geliyor.

su anda lider takimla aramizdaki puan fark 3.

bu lig daha baslamadi bile.

boşver biz de aynıyız

ihrac oldu yanlis bilmiyorsam, 30 yaslarda olandan bahsediyorsun degil mi?

sike olaylarin ciktigi günlerde, acayip pis yorumy azmisti, ondan sonra ceza almisti, bir dahada görmedim forumda onu

Hmm evet o herhalde. Neyse :D

Geri
Üst Alt