STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

o zamanla şimdinin arasındaki fark o kadar büyükkü bu tarif bile edilemez keza o zaman hagi-popescu-taffarel etrafına bir sürü genc yetenekli diri ve gelişime acık türk oyuncu vardı ,şimdi kim var ???

bir sürü 30 yaş civarı yıllık 3 milyon euro para alan yorgun yabancı ile sıradan ve hatta yaşlı bir yerli kadro var..
Kusura bakma da elestiri bazinda temiz sacmaliyosunuz.10 kisiyle anca bu kadar olur.gs barca degil 10 kisi kalinca aynen top cevirsin.kaleye sutlari nerdeyse yok gol disinda.gs miz 11 kisi kalsa 2.yariya karabuk u ezer gecerdi.reira tam yararli olmaya baslamisti takima.elmander i karsi karsiye birakan pozisyonu hatirlarsaniz.

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu | 21 Eylül

enginin 26 yasinda oldugunu kim söyledi

Deplasmandayız ve 10 kişiyiz ne bekliyodunuz anlamıyorum..Sercan çıkıp sabri girerse tabiki hücum yapamayız..Çok kötü bi durumda değiliz Fatih hoca gereken dersleri çıkarırsa herşey olur..

Ben takımdan ve gelişiminden memnunum.

Bu gece bir kaza oldu. Golü yedikten sonra beraberlik bizim için şanstı.

Eksiklerimiz tabi ki var ama geçen seneden en azından daha iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum.

Melo, Sercan, Elmander, Baros, Ujfalusi, Gökhan istekli,

Hakan Balta iki maçtır iyi iş çıkarıyor, özgüveni yavaş yavaş yerine geliyor,

Kazım'ın zor zamanlarda inisiyatif alma çabasını sevdim,

Selçuk'un zor maçlarda biraz daha ön plana çıkması lazım,

Eboue'den daha fazlasını bekliyorum,

Riera'yı merak ediyorum,

Sabri ileride topu biraz isabetli kullansa vazgeçilmez olur,

Muslera'ya da kesinlikle destek olunması lazım.
ultra like.helal olsun.tam dusunduklerim bnm de

isterse 24 olsun fark eden birşey olmaz , serdar özkan 2...

hem 28 yaşında olduğuda doğru..
daha oynamadan birşey olmaz demelerede hayranım. sahada oynar birşey yapmaz ozaman sallarsın. burak yılmazada senin gibi böyle senin gibi birşey olmaz gözüyle baksalardı 25 yaşında yıldızı parlamazdı.

Bu sene yine avaraj takımı oluruz gibi geliyor. Saç baş yoluyoruz 2 senedir,, rezalet futbol, çelimsiz ve isteksiz futbolcular,, taktik ve ruh anlamında hiç bir şey veremeyen bir terim ve en büyük eksi gökhan zan, sercan ve hakan baltamız var,, sabriyi saymıyorum bile,, gene takımın en iyisi kazımdı,, melo'dan beklentiler çok fazla melo gol oyuncusu değil defansif orta saha oyuncusudur,, bundan daha iyisini yapamaz,, elmander kesinlikle aranan adam değil,, baros yine girdiği giib kendini attı bu sefer penaltı oldu,, geçen haftalarda attıklarından hiç biri olmamıştı,, ujfaluji çok aksıyor,, özet geçeyim teknik heyetten futbolcularına herkez dökülüyor,, Muslera mı? :) denecek birşey yok,, birkaç maç daha sabretmemiz gerekicek,,
averaj takımı oluruz lafını düşünerekmi söyledin merak ettim?

Galatasaray'da adam akilli oynayan 2 Oyuncu gördüm bugün.. Elmander ve Melo..

Kazim'a 3 tane 90 dakika dayanan Fatih Terim sabirlanmis baya..

Degisikliklerde ilginçti..

Sol dan Rierayi aldi Sagdaki Kazimi birakti....

Sola Forvet Sercani yerlestirdi...

Kazimi Sola aldi Forvet Sercani çikardi yerine Sabriyi soktu..

Ve en sonunda yine bir Forvet Baros'u aldi..

Çok ilginçtirki çikardiklari yerleri geri doldurmaya çalisti ve bir daire seklinde döndü degisiklikler...

Hala Yekta Kurtulus'a neden Güvenilmedigini anlamis degilim..

Bence Fatih Hoca değişikliklerde mümkün olduğunca kondisyonu düşük adamları dışarıya almaya çalıştı ve doğru yaptı.

Bu bir örnekti.Sanırım daha geçen yıl süper lige çıkmış bir takıma 10 kişi olsakta berabere kalmamızı normal olarak görüyorsunuz.Bravo taraftar profili çok değişmiş.Nerde 10 yıl önceki taraftar!

10 yıldır savaşta falan mıydın? 10 yıldır yokmuşsun da yeni dönmüşsün gibi yazıyorsun?

Deplasmandayız ve 10 kişiyiz ne bekliyodunuz anlamıyorum..Sercan çıkıp sabri girerse tabiki hücum yapamayız..Çok kötü bi durumda değiliz Fatih hoca gereken dersleri çıkarırsa herşey olur..

Bence Fatih Hoca değişikliklerde takım kondisyonunu düşündü.

Yahu hangi birisini yazcaksın..

Herşeyi geçtim...Şu ufuğun yetersiz bir kaleci hatta rezil bir kaleci olduğunu ne zaman anlayacağız..Daha ne kadar başımızı yakacak bu kaleciler..Yeter yahu..bıktım usandım..Adam YETERSİZ,YETERSİZ,YETERSİZ...Göndereceksin yahu..göndereceksin ve her hangi bir yerli kaleciyi alıp onu deneyeceksin..Belki bir ihtimal tutar umudunu taşırız bizde..

Gına geldi artık bunları göremeyen şu iş bilmez yöneticilerden,teknik ekiplerden..

Kardeşim mecburmuyum artık bu sabrinin,gökhanın,baltanın basit amatörce yaptıkları hataları izlemeye..Gönderin artık şu adamları be..yeterbe yeter....

Bundan önce Keitaya övgüler yağdırarak sezonu kapatıyorduk şimdide sadece Meloyu överek sezonu bitiririz..

Şu maç için söylenecek tek sözüm bünyamin Allah belanı versin..şu an karşımda olsan suratına tükürürüm..Bu takımı birazcık seven yönetici tepkisini koyar bu adama..Ama nerde öyle başkan ve yönetici...

Kimse kendini kandırmasın bu kadroyla bu ağır oyuncuların çok olduğu ve yaratıcı oyuncuların olmadığı bu takımla 10 kişiyle bu kadar olur..Zaten Fatih Terimde tercihleriyle olaya tuz biber ekti..10 kişi kaldıktan sonra Rierayı çıkartan Fatih Terimi görmez olsaydı bu gözler..Yazık...

Bilmiyorum Fatih Terimin transferde nasıl bir ilşkisi vardı yönetimle..İstediği adamlar alındımı...Yoksa fazla para deyip istemedimi...

Ama şu transfer konusunda şu yönetime ve teknik ekibe söyliyecek söz bulamıyorum..

Benim üzüldüğüm kadar,dert yaptığım kadar kafaya takıyorlarsa bende adam değilim..Yazıklar olsun size..

Bu takım bu sene başarılıda olabilir ama bu yukarıdaki gerçeği hiç bir zaman değiştirmez..

bu takima lincoln gibi diego gibi biri lazim.

fatih hocada yanlışlar yapıyor. mesela riera cıkcagına kazım cıksaydı sevinirdim. sabrinin yerinede engin girseydi sevinirdim. 10 kişi kalıyorsan daha teknik adamları sokucaksın veya tutacaksın sahada. riera hem koşar hemde akıllı paslar atabilen oyuncu.

basarili veya basarisiz olabilir ama sistemi olan, düzeni olan ve saha icinde organizasyonu saglayabilecek bir td lazim. simdi aklima kimse gelmiyor ama iddia ediyorum, luce gelse, defansif futbol bile oynatsa, en azindan oyunu kontrol eden, sistemi olan bir td!

ne oynadigimizi bilmiyoruz. iddia ediyorum oyuncular bile ne yapacagini bilmiyorlar sahada!

Luce'yi alamazsın. Ayrıca kendisi bizim kulüpten tekme tokat kovulmuş bir adam. Oynattığı oyun sıkıcı diye taraftar tarafından hunharca eleştirilmiş bir adam. Terim olsa ne zevkli maçlar izlerdik, gitsin bu Luce tarzında cümleler kurdurmuş bir adam.

"Komşunun çimeni daha yeşil görünür" diye güzel bir ecnebi atasözü var.

Gökay, bir de şu "kaos futbolu" terimini kullanmaktan vazgeçer misin? Antudan çıktı o laf, antunun kullandığı bir terim.

Bu sene yine avaraj takımı oluruz gibi geliyor. Saç baş yoluyoruz 2 senedir,, rezalet futbol, çelimsiz ve isteksiz futbolcular,, taktik ve ruh anlamında hiç bir şey veremeyen bir terim ve en büyük eksi gökhan zan, sercan ve hakan baltamız var,, sabriyi saymıyorum bile,, gene takımın en iyisi kazımdı,, melo'dan beklentiler çok fazla melo gol oyuncusu değil defansif orta saha oyuncusudur,, bundan daha iyisini yapamaz,, elmander kesinlikle aranan adam değil,, baros yine girdiği giib kendini attı bu sefer penaltı oldu,, geçen haftalarda attıklarından hiç biri olmamıştı,, ujfaluji çok aksıyor,, özet geçeyim teknik heyetten futbolcularına herkez dökülüyor,, Muslera mı? :) denecek birşey yok,, birkaç maç daha sabretmemiz gerekicek,,

Aynı maçı mı izledik anlayamadım.

Oyuncular kesinlikle istekli. Fatih Hoca Kırmızıdan sonra beraberlik istiyordu ve buna göre oynattı, bence doğru yaptı.

Sadece Melo'nun gol oyuncusu olmadığı düşüncene katılıyorum, gerisinin tek kelimesine bile katılmıyorum.

Yahu çok mu zor fbliyim bjkliyim demek hayır utanıyor musunuz anlamam ki yani her takım taraftarına açık bir forumken hala Galatasaray'lı gibi yorum yazmak ne iş lan

beyler, elestirip durmayin gözünüzü seveyim.

kirmizi kart olmasaydi, inanin cok farkli bir mac olacakti.

ben hic kizmadim, hatta sevindim 1-1 bitmesine, cunku o penaltiyi ridvan hediye etti bize resmen.

sadece musleraya cok kizdin, cunku saka gibi bir hata yapti.

ama gecti artik, musleraya en cok simdi destek verilmeli, cunku simdi cok ihtiaci var adamin bu destege.

2 macta yakmis olabilir ama benim ona olan güvenim sonsuz, cunku cok iyi bir kaleci oldugunu biliyoruz, cok daha iyi olabilicegine de.

ufuga gelirsek, yedigi gol, girer girmez elinden kacirdigi top ... aynen devam gecen senelerde oldugu gibi.

es ese karsi aykut yetisir umarim

Luce'yi alamazsın. Ayrıca kendisi bizim kulüpten tekme tokat kovulmuş bir adam. Oynattığı oyun sıkıcı diye taraftar tarafından hunharca eleştirilmiş bir adam. Terim olsa ne zevkli maçlar izlerdik, gitsin bu Luce tarzında cümleler kurdurmuş bir adam.

"Komşunun çimeni daha yeşil görünür" diye güzel bir ecnebi atasözü var.

Gökay, bir de şu "kaos futbolu" terimini kullanmaktan vazgeçer misin? Antudan çıktı o laf, antunun kullandığı bir terim.

yok. kaos futbol terimini ben kendim ürettim. cünkü oynanan futbolu en iyi tarif eden kelime 'kaos'.

Geri
Üst Alt