STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

10 kisi kalinan macta alinan 1 puan kotu degildir.Her mac galip gelecek degiliz elbet

Bence puanı kimse kötülemiyor oynanan oyun umut vermiyor hala,,, 1 puan play-off sisteminde çok şey demek,,lig sonunda bunu herkez anlıcak ama bu oyunla o bir puanın bile hayalini kuracak duruma gelebiliriz.

Ben Galatasarayı hiç beğenmedim hiç iyi bir kadro oluşturulmadı o yüzden umudum yok :

Öncelikle 1.snıf bir kaleci almalıydık. ( Muslera olabilirdi.)

Sonra defansa tecrübeli bir isim alınabilirdi. ( Ujfalusi olabirdi hem tecrübeli hemde hesaplı olurdu. )

Oyunu iki yönlü oynayabilen oyuncular almalıydık. ( Eboue-Melo çok iyi olurdu. )

Kaliteli türk oyuncular almalıydık. ( Selçuk İnan-Sercan )

Üstelik yabancı T.Direktörle olmuyor yerli olmalı. ( F.Terimi ikna etmeliydik. )

A.Polatlada devam etmemeliydik artık güvenimiz kalmadı.

Bunlar yapılmamışken bende diğer arkadaşlar gibi bu senede bir şey olmaz diyorum.:)

yabanci td olayi disinda ders aldirip ders verecek bir poszt

Falcao sapıttı geçen maç da hat-trick yapmıştı.

dün fener 10 kişi kalmış manisa karşısında resmen ezildi. Sanki fener on kişi oynuyormuş gibiydi. Spikerlerden yorumculardan tek bir eleştiri yok şikecilere.

Bugün biz 80 dakika on kişi mücadele ettik. Oyuncularımızı hemen ufaktan ufaktan eleştrimeye başladı spikerler yorumcular.

Ve en önemlisi.

Aramızda ki provakatörler.

HEP OYUNLAR SENARYOLAR SUSTUYSAK BİR YERE KADAR...

Baştan kurulmuş yepyeni bir takım yepyeni yönetim. Taşların yerine oturması için çok süreler var önümüzde.

DESTEK OLMAYAN SİKTİRSİN GİTSİN GÖNLÜNDEN GEÇEN TAKIMI TUTSUN.

Bence puanı kimse kötülemiyor oynanan oyun umut vermiyor hala,,, 1 puan play-off sisteminde çok şey demek,,lig sonunda bunu herkez anlıcak ama bu oyunla o bir puanın bile hayalini kuracak duruma gelebiliriz.

Bunu da mac oynayarak asacagiz.Sonucta maalesef hala tam bir takin degiliz,eksiklerimiz mevcut.Takimin toplu hucuma cikmasi konusunda eksikliklerini gidermesi lazim.

gecen senelerde en büyük istegim, orta sahaya adam akilli 2 topcu alinsin idi.

bu sene en büyük istegim, defansa adam akilli 2 stoper alinsin

Kirmizi karta kadar 2-3 pozisyonumuz var.Sonra ise malum.

75 dk 10 kisi mucadele ettik 1 puan aldik bunada sukur.

Son iki mactir yedeklerimiz isi goturuyorlar buda bence cok iyi birsey.

Yine elestirecegim Zan-Balta ve Sabri.

Saglik olsun Galatasarayim.

Ben sadece şunu diyeyim dakika 90 artı kaleci ufuk zaman geçiriyor sıradan bir takım halini aldırdılar bize yeni yönetimide topçusuda yazık be o ufuk gibisini görmedim karabük ıslıklıyor ufuk zaman geçiriyor

takımın üstüne ölü topragi serilmis gibi hallerinden bezmisler oyuncularda istek yok sorun bu atak yapilamiyor rakip tirsimiyor bile karabuk karsinda 10 kisi kaldik diye bahane uretilmemeli manisa ts,fb sahada sildi 10 kisi deplasmanda motivasyon yok oyuncularda adnan baskan doneminden oyuncuda yok sahada hemn hemn eskiye donuk durumdu elestiriside yanlis olur,

acilen 10 numara lazım birde stoper

burda eleştirebilirsin bizde eleştiriyoruz bazı şeyleri. ama işin b.kunu cıkartmasın kimse. 10 kişi kalmasak yenebilcegimiz bir mactı. iyide başladık mac. 2 net pozisyon bulduk. 10 kişi dahi olsa bukadar gömülmemeliydik. biraz oyunu tuttuk. cıkması gereknler cıkmadı cıkmaması gerekenler cıktı. bunları eleştirebilirim. ama bizim icin bu mac büyük talihsizlik oldu. muslera macı yaktı ama yinede canı sagolsun. 2 macla adamı ipe göndermem. biz kac mac bizi yakan adamları gönderemedik. devre arası diego gibi yaratıcı adam, baros yerine güclü ve iyi bir forvet. birde sag kanat icim hamiti kiralarsak cok daha iyi takım olucaz. eskişehir ve bir deplasman macı daha sabredicem şimdilik.

dün fener 10 kişi kalmış manisa karşısında resmen ezildi. Sanki fener on kişi oynuyormuş gibiydi. Spikerlerden yorumculardan tek bir eleştiri yok şikecilere.

Bugün biz 80 dakika on kişi mücadele ettik. Oyuncularımızı hemen ufaktan ufaktan eleştrimeye başladı spikerler yorumcular.

Ve en önemlisi.

Aramızda ki provakatörler.

HEP OYUNLAR SENARYOLAR SUSTUYSAK BİR YERE KADAR...

Baştan kurulmuş yepyeni bir takım yepyeni yönetim. Taşların yerine oturması için çok süreler var önümüzde.

DESTEK OLMAYAN SİKTİRSİN GİTSİN GÖNLÜNDEN GEÇEN TAKIMI TUTSUN.

Aman aman.Herkez destek oluyor zaten,ama yeri geldiğimizde eleştirimizide yaparız.Çok normak bu.

Ben sadece şunu diyeyim dakika 90 artı kaleci ufuk zaman geçiriyor sıradan bir takım halini aldırdılar bize yeni yönetimide topçusuda yazık be o ufuk gibisini görmedim karabük ıslıklıyor ufuk zaman geçiriyor

o ufuk hasta, o hep yapiyor bunu, hep dikkatimi cekmistir, oynadigi hemen hemen her macta yapmisir bunu ufuk.

bu kez tamam, 10 kisiyiz, takim dinlensin diye yapiyor derdim ufugu tanimiyor olsam...

böyle kucuk dusunen topculari birer birer uzaklastirmaliyiz bu takimdan.

Bunu da mac oynayarak asacagiz.Sonucta maalesef hala tam bir takin degiliz,eksiklerimiz mevcut.Takimin toplu hucuma cikmasi konusunda eksikliklerini gidermesi lazim.

Ben bu kadronun bu maç trafiğini kaldırabileceğine inanamıyorum bir türlü,, Maç oynarak aşıcaksın evet ama bir hafta önceki takım 2. hatta 3. haftadaki kadroyu tutmucaktır,, bugün eboe iki kere aksadı haftaya varmı yokmu bilinmez,, zaten bırakın bizi bu maç temposunu türk futbolcu beyni kaldıramıcaktır. Bizim evde bile kaldırılmamaya başlandı zaten,, akşam eve geldiğimde decoderin yerlerde paramparça olmadığını görmek için dua eder oldum.

Oyunculara tek tek bakarsak kaliteli adamlar, fakat yapı olarak bakarsak birbirlerine uyumları soru işareti bana göre. Hantal bir takım hüvviyetindeyiz. Kendi yapımızdan hızlı,teknik,pres özelliklerinde oyuncu çıkarmak bu kısır döngüyü kırar. Bunun için zaman lazım ve o zaman bizde yok. Bu bakımdan mevcut kadroda bazı isimlere şans vermek de yöntemlerden biri olabilir.Mesela orta sahaya Emre Çolak'ın monte edilmesini Fatih Hoca düşünüyor mu bilmem fakat bu takımın ataklarda,pas alışverişinde,preste vites yükseltmesi lazım.

Abi bize şöyle hızlı atik bir bek lazım ya.Hakan Balta çakılmış bir kere gelmedi be.Kimse atağa çıkmıyor ki.

Abi bize şöyle hızlı atik bir bek lazım ya.Hakan Balta çakılmış bir kere gelmedi be.Kimse atağa çıkmıyor ki.

Hantal oyuncularımız var. Çıktı diyelim bekler, geriye dönüşler sorun olur. Top tekniği yüksek, hızlı adamlar lazım bize. Çok ağırız...Bu oyuncu yapısıyla,bu maç trafiğinde çok aksaklık yaşarız.

Muslera kaç maç ceza alır ???

3 maç ceza alırsa bursa maçında yok 2 maç ceza alırsa var

4.Hafta Galatasaray-Eskisehir

5.Hafta A.gücü-Galatasaray

6.Hafta Galatasaray-Bursa

he belkide hocadan kesik falan yer bilemem

Geri
Üst Alt