STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Kırmızı karta kadar 4-4-2 oynarken takım pozisyon üretiyordu sıklıkla, yani tahmin ettiğimiz şey gerçekleşmişti ama şu kırmızı kart olayı kötü oldu olmasa farka giderdik. Neyse hoca insallah görmüstür 4-4-2 ile neler yapabildiğimizi.-zaman kısıtlı da olsa görmüştür umarım-

Sercanın çıkıp sabrinin girmesi bence bizi ofansif olarak bitiren hamle oldu.Fatih hoca şansa gol bulursak iyidir bulamazsak beraberliğe razıyız gibi oynadı 2. yarı.Ki zaten 3-4 gün sonra 1 maç daha yapacaksın oyuncuları yorup sakatlamak istemedi hoca bence..Karabük deplasmanında 10 kişi iken beraberlik fena değildir

Oyunculara tek tek bakarsak kaliteli adamlar, fakat yapı olarak bakarsak birbirlerine uyumları soru işareti bana göre. Hantal bir takım hüvviyetindeyiz. Kendi yapımızdan hızlı,teknik,pres özelliklerinde oyuncu çıkarmak bu kısır döngüyü kırar. Bunun için zaman lazım ve o zaman bizde yok. Bu bakımdan mevcut kadroda bazı isimlere şans vermek de yöntemlerden biri olabilir.mesela orta sahaya Emre Çolak'ın monte edilmesini Fatih Hoca düşünüyor mu bilmem fakat bu takımın ataklarda,pas alışverişinde,preste vites yükseltmesi lazım.

Rentas olay cok basit yerli oyuncularimiz topsuz oynamayi bilmiyorlar.Bos alana kacip top istemiyorlar.

Ornek olarak:

Riera-Balta ilkilisi

Eboue-Sabri vede bugun bir iki pozisyonda Kazim-Selcuk ikilisi.

Sadece bunu yapsalar takim cag atlar valla.

o ufuk hasta, o hep yapiyor bunu, hep dikkatimi cekmistir, oynadigi hemen hemen her macta yapmisir bunu ufuk.

bu kez tamam, 10 kisiyiz, takim dinlensin diye yapiyor derdim ufugu tanimiyor olsam...

böyle kucuk dusunen topculari birer birer uzaklastirmaliyiz bu takimdan.

yani ben hoca olsam o sahaya girer o ufuğu varya ya bir maç kurtar da dişimi kırayım oyun kurucu ve sağlam golcü alınmazsa olacağı bu gol atamıyoruzzz sabri kazım balta gökhan zan geçen seneden dilimşz yandı bu adamlardan birde herkes eleştirilere kızıyor da millet neden eleştiriyor artık yeter sıradan bir takım haline gelmemize kimse katlanamıyor eboue ufa ya bunları çook mu aramışlar acaba genç semih on kat daha iyi bu baltadan ben bu halimle çıksam iyi koşarım adamı bıraktı herif vurdu golo oldu bu takım neydi ne hale geldi başkan hani dolacaktı stad milleti kandırmasınlar burası tartışma platfrormu hataların konuşulduğu yer beş para etmez adamlar hayatımın takımını rezil edecek bende sussacam

1 puan için sevindim.Bir kaç hafta sonra bu takım daha iyi hale gelecektir.Eskişehir maçını merakla bekliyorum zor maç olacağı kesin ama taraftara büyük iş düşecek bu sefer 35 bin değilde 45 bin kişi olsa stadda fena mı olur?

10 kişi kalmasak alırdık maçı. 2 net pozisyonumuz vardı.

Rentas olay cok basit yerli oyuncularimiz topsuz oynamayi bilmiyorlar.Bos alana kacip top istemiyorlar.

Ornek olarak:

Riera-Balta ilkilisi

Eboue-Sabri vede bugun bir iki pozisyonda Kazim-Selcuk ikilisi.

Sadece bunu yapsalar takim cag atlar valla.

Tabi bu nokta da var. Topu bekliyoruz ve kağnı gibiyiz. Fakat görünen birşey de oyuncu yapımıza göre sistemi belirlememiz lazım. Oyuncular birbirine yakın oynamalı ki bu da ağır ve dediğin tarzda oyuncularımız olduğundan dolayı risk olabilir.Bloklar arası kopuk...

Bence bu takımda 1 tane hasta adam var, o da Fatih terim.

Hala yekta oturuyor, hala Sabri giriyor...

Takim hücum gücünden düşüyor, kimsenin umrunda değil...

Anlamak mümkün değil.

Sabriyi, gokhan zan, hakan baltayi falan topçudan saymadigim için, futbolcu olup da kötü oynayan Selçuk vardı. Başardı.

Selçuk'tan daha önemli hamleler bekliyorum. Daha çok insiyatif almasını bekliyorum.

Bu arada Anıl dilaver çatır çatır top oynuyor.

yani ben hoca olsam o sahaya girer o ufuğu varya ya bir maç kurtar da dişimi kırayım oyun kurucu ve sağlam golcü alınmazsa olacağı bu gol atamıyoruzzz sabri kazım balta gökhan zan geçen seneden dilimşz yandı bu adamlardan birde herkes eleştirilere kızıyor da millet neden eleştiriyor artık yeter sıradan bir takım haline gelmemize kimse katlanamıyor eboue ufa ya bunları çook mu aramışlar acaba genç semih on kat daha iyi bu baltadan ben bu halimle çıksam iyi koşarım adamı bıraktı herif vurdu golo oldu bu takım neydi ne hale geldi başkan hani dolacaktı stad milleti kandırmasınlar burası tartışma platfrormu hataların konuşulduğu yer beş para etmez adamlar hayatımın takımını rezil edecek bende sussacam

+1905

son dakkalarda balta topu tutmaktan aciz şekilde,, ufuğun zaman geçirmesi karşı takıma özgüven aşılıyor resmen,, kendi futbolcun dinleniyorda onlar koştururp duruyormu sanki,, adam eksiltcek bir tane adamın yok sahada, kazaımın deli dumbul çalımları bile spikerleri çılgına çevirecek duruma getiriyorsa maçı vay bizim halimize. selçuk ta tam formunda bu aralar,, 4 köşe vuruşu 4 üde ön direğe rakbe pas.

Tabi bu nokta da var. Topu bekliyoruz ve kağnı gibiyiz. Fakat görünen birşey de oyuncu yapımıza göre sistemi belirlememiz lazım. Oyuncular birbirine yakın oynamalı ki bu da ağır ve dediğin tarzda oyuncularımız olduğundan dolayı risk olabilir.Bloklar arası kopuk...

Arti birbirlerine yakin oynamaya musait oyuncularimiz yok.Cunku teknik futbolcumuz az ornek Sabri dar alanda pres olunca topu hemen risk almadan defansimiza yolluyor keza Baltada oyle ama Melo-Riera ve Elmander uclusu o riski aliyor ve rakipleri kolay ekarte ediyorlar.

Yerlilerimiz risk almaktan korkuyor acikcasi biraz o riski alsalar hucuma dahada cabuk cikar ve goze hos gelen fubol oynariz.

Bence buna yabancilarizda sasiyor Balta-Sabri ve biraz Selcuk bos alana kacmayinca.

Bizim kornerler ne zaman havalı ve tam kafaya gidecek . Korneri kim atarsa atsın ön direğe yerden açıyor savunma karşılıyor uzaklaştırıyor . Bıkmıyorlar yine aynı yere orta açıyorlar :o

Bizim kornerler ne zaman havalı ve tam kafaya gidecek . Korneri kim atarsa atsın ön direğe yerden açıyor savunma karşılıyor uzaklaştırıyor . Bıkmıyorlar yine aynı yere orta açıyorlar :o

Açamıyorlar bence,aynı yere açtıkları için değil.

Elmander havada soylendi gibi iyi degil bence bugun kac hava topunu aldi bilen varmi

Arti birbirlerine yakin oynamaya musait oyuncularimiz yok.Cunku teknik futbolcumuz az ornek Sabri dar alanda pres olunca topu hemen risk almadan defansimiza yolluyor keza Baltada oyle ama Melo-Riera ve Elmander uclusu o riski aliyor ve rakipleri kolay ekarte ediyorlar.

Yerlilerimiz risk almaktan korkuyor acikcasi biraz o riski alsalar hucuma dahada cabuk cikar ve goze hos gelen fubol oynariz.

Bence buna yabancilarizda sasiyor Balta-Sabri ve biraz Selcuk bos alana kacmayinca.

Aynen...Benim de kendi bünyemizden(veya transferle yerli) oyuncu dememdeki neden bu.Melo'ya her maç dikkat ediyorum ve Riera'ya bir önceki maçta dikkat ettim.Adamlar futbolu ayaklarıyla da beyinleriyle de oynuyorlar. Bu özellik Eboue'de de var. Fakat yerlilerimiz dan dun futbolundan başka birşey bilmiyor.

Maçın taktiği , oyuncuların formu , kimin oynadığı , kimin oynamadığı , hakem nasıl , rakip nasıl vs vs... bu maç için hepsinden daha önemli bir olay oldu. Hemde 3-4 defa en az.

UFUK denilen şahıs Galatasaray'ımızı rezil etmiştir. Şuandan itibaren takımda en nefret ettiğim kişidir. Yazıklar olsun sana.

Muslera kaç maç ceza alır ???

3 maç ceza alırsa bursa maçında yok 2 maç ceza alırsa var

4.Hafta Galatasaray-Eskisehir

5.Hafta A.gücü-Galatasaray

6.Hafta Galatasaray-Bursa

he belkide hocadan kesik falan yer bilemem

Gole giden adamı düşürdüğü için sadece 1. Kasti faul neticesinde gelen bir kırmızı kart olsa cezası artardı

Aynen...Benim de kendi bünyemizden(veya transferle yerli) oyuncu dememdeki neden bu.Melo'ya her maç dikkat ediyorum ve Riera'ya bir önceki maçta dikkat ettim.Adamlar futbolu ayaklarıyla da beyinleriyle de oynuyorlar. Bu özellik Eboue'de de var. Fakat yerlilerimiz dan dun futbolundan başka birşey bilmiyor.

Top kendilerine gelmeden nereye atacaklarini biliyorlarda ondan.

Misal Sabri havadan gelen topu hep sag ayagnin iciyle kontrol ediyor :asd:

keske kontrolunu topu yonlendirerek yapsa rakibini bir harektle ekarte edebilicek ama nerde

Bu maçın bir yorumu olamaz. Muslera sağolsun 3 lig maçının 2'sinin içine etti. Umarım devamı böyle olmaz. Taktik-sistem falan konuşmak anlamsız. 4-4-2 oynadığımız ilk 15 dakika umut verdi. Belki de bir deplasman maçından rahat bir 3 puan çıkarabilirdik. Birkaç maç daha görmek gerek.

Geri
Üst Alt