STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Selcuk'un bir ara nasıl sinirlendiğini gördünüz mü? Kesin birine girecek dedim ama hırsını toptan çıkardı neredeyse Volkan topunuda içeri alıyordu. :)

selcugu ilk defa bu kadar sinirli gördüm

engine ve emreye baya sert uyarilarda bulundu, 1-2 pozisyonda.

aslinda sinirli mi demek lazim, yoksa hirsli mi?

2.gol sokunca staddan cıkan sese bakın..******nin çığlığı gibi ses geliyor

derbi geyiklerini bekliyorum

selcugu ilk defa bu kadar sinirli gördüm

engine ve emreye baya sert uyarilarda bulundu, 1-2 pozisyonda.

aslinda sinirli mi demek lazim, yoksa hirsli mi?

İkiside vardi ikiside. Ama katılıyorum bende ilk defa böyle gördüm özellikle ceza sahasına girerken ayağından açtığı pozisyonda çıldırdı Engin'e.

bu arada ilk golde muslera herif tam orta acarken 2 adim geriye gitmis, oldugu yerde kalmis , topu cikarardi.

O golde Muslera'nın bir hatası yok. Top auta çıkmadan oyunu bırakmayacaksın, bunu öğrenmiş olduk.

İkiside vardi ikiside. Ama katılıyorum bende ilk defa böyle gördüm özellikle ceza sahasına girerken ayağından açtığı pozisyonda çıldırdı Engin'e.

yalniz o da süper pozisyonda engin daha iyi braksa, yada selcuk iyi kontrol edebilse.

sutu cekseydi, kesin goldu, yerden, sol köseye yollardi

O golde Muslera'nın bir hatası yok. Top auta çıkmadan oyunu bırakmayacaksın, bunu öğrenmiş olduk.

Ve yer neresi olursa olsun Alex gibi Fenerin en önemli oyuncusunun önünü açmayacağımızı.

iki golde jeneriklik kaleciye kabahat bulmamak lazım belki ikinci golde biraz önde olsa ama o toplarda 100 kere vursan 1 kere öyle gider

korkunun ecele faydası var mı serdar kesiMAL sormak lazım

yalniz o da süper pozisyonda engin daha iyi braksa, yada selcuk iyi kontrol edebilse.

Engin sert verdi topu oda kontrol edemedi etrafında 2 oyuncu vardi zaten. Engin'e sinirlenmesi normal ama o Volkan'ı içeri sokan topa fena koydu. :D

Selçuk % 100 haklı, Engin'in ya koşu yoluna bırakması lazım, ya da pası çok yumuşak vermesi lazımdı.

1 metreden çok sert pas verdi.

Hakliydi. Engin topa tık yapıp yavas bi sekilde biraksaydi golluk pozisyondu. Cunku solla adim atti. sag ayagiyla gomecekti direk. Cokta iyi vururdu. Cok hirsliydi. 2 golde de asist yapan futbolculara pasi atan adamdi.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

..2.golden sınra melo nun eziklere hareket süper:D

yok, hatali demiyorum zaten, iki adim geriye gitmeseydi, daha sansli olurdu diyelim.

oldugu yerde kalsaymis, top tam üzerine gelirdi, ondan dedim.

Geyiğe falan gerek yok vala, kendilerini güldürtüyorlar fenerliler. Sadece izle bence, yeterince geyik var etrafta. :)

macı izledigim yerde zaten fenerlilere guluyordum hiç bişey yapmadan 2 gol attılar sanki eze eze top oynamışlar gibi konusuyorlardı

Ne olursa olsun Engin'de bugun çok iyi mücadele etti.

Gene elimizden kurtuldu kuşlar.

Tarihi fark atacağımız maçta pozisyon olmadan 2-0 geriye düşüyoruz. Ne kadar ballı takım bunlar.

Son dakikadaki pozisyon gol olsaydı fb psikolojik olarak 10 yıl geriye giderdi.

Geri
Üst Alt