STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

O değilde Fatih hoca ve Hasan Şas'ın alnını yaran şerefsizler Arenaya nasıl gelecek onu bilmiyorum. Oysa bizim sahadan Aykut sapasağlam çıkmıştı.

hakeme bisey demek istemiyorum ama bel hizasına kafa sokan emrenin pozisyonuna tehlikeli hareket calıp sow attıgı golde semihin kafasına kelen tekme arasındaki farkı biri bana acıklasın

forumda sık kullanılan bir laf var kötü takımda herkes kötü iyi takımda herkes iyi görünür biz şimdi omurgası kuvvetli bu iyi takımda vasat oyuncuları bile iyi gibi görüyoruz alternatifli iyi bir kadro kurulması şart hala herkesin bir seferde sayabiliceği gönderilmesi gereken 5-6 adam var

Bu maçın bir önemli noktası da böylesine tansiyonu yüksek ve stresli bir maçta futbolcularımız sarı kart almadan maçı tamamlayarak, İmparatora Trabzon maçı için olası bir cezalı oyuncu sıkıntısı da yaşatmadılar..

en cok bundan korkuyordum ben de

baktiginda hakem yobo, ve emreyi atmaliydi, hatta serdari da atabilirdi

ama yinede ben hakemi fena bulmadim, iki takimada esit davranmaya calisti

atmosferden falan, etkilenmedi pek.

cakir olsaydi mesela ilk pozisyonda meloya sari kesin verirdi

semihe sari kesin verirdi

O kadarda fair-play açıklamaarından sonra. Ümit Davala'nın açıklamaları var. Biz onların elini teker teker sıkarak uğurladık Arena'dan, aynı hoşgörüyü bizde onlardan bekliyoruz diye.

Ama it ne anlar hoşgörüden..!

emre ve serdarın kesinlikle kırmızı görmesi lazımdı...

hakeme bisey demek istemiyorum ama bel hizasına kafa sokan emrenin pozisyonuna tehlikeli hareket calıp sow attıgı golde semihin kafasına kelen tekme arasındaki farkı biri bana acıklasın

Biri gol oldu, birde golü atan Fener olunca çalmazlar, sesim kısıldı bugun küfür etmekten zaten.Bugun Emre ve hakeme ettiğim küfrü son 1 ayda etmemişimdir.

O değilde Fatih hoca ve Hasan Şas'ın alnını yaran şerefsizler Arenaya nasıl gelecek onu bilmiyorum. Oysa bizim sahadan Aykut sapasağlam çıkmıştı.

fb ile deplasmanda oynanan her maçta olay var. Kadın basketbol maçlarında bile sürekli olay çıkartıyorlar.

Ama ben bu durumu normal görüyorum.Çünküstada giden fbli taraftarların yüzde 50si çapulcu.

3 boyutlu kareografiyi bile yapamayan adamlardan ne bekliyorsunuz. Okuma yazma bilmeyen bile vardır o taraftarların içinde.

423797_10150636340041843_340109246842_9768708_328817080_n.jpg

yazık ya :D

fb ile deplasmanda oynanan her maçta olay var. Kadın basketbol maçlarında bile sürekli olay çıkartıyorlar.

Ama ben bu durumu normal görüyorum.Çünküstada giden fbli taraftarların yüzde 50si çapulcu.

3 boyutlu kareografiyi bile yapamayan adamlardan ne bekliyorsunuz. Okuma yazma bilmeyen bile vardır o taraftarların içinde.

Ayıptır günahtır ama maç 2-0 olmuş ne diye o sopoları atıyosun sahaya. Ama böyle davranırsan o sopaların üzerine maç sonunda oturmaktan başka çare kalmaz elinde..! Şerefsizler..!

Biri gol oldu, birde golü atan Fener olunca çalmazlar, sesim kısıldı bugun küfür etmekten zaten.Bugun Emre ve hakeme ettiğim küfrü son 1 ayda etmemişimdir.

mactan sonra bana cok sordu cevremdekiler golde tehlikeli hareket yokmuydu diye bende orda faul verecek hakemin dötu yemez dedim

sowun golunde tehlikeli hareket var diyebilirdi kesinlikle

ama sow topa vurduktan sonra semih kafasini sokuyor gibi, ondan verdi bence golü

semih biraz daha öne gecebilseydi belki, daha erken sokabisleydi kafasini, belki ...

mactan sonra bana cok sordu cevremdekiler golde tehlikeli hareket yokmuydu diye bende orda faul verecek hakemin dötu yemez dedim

Gol oldu diye çalmadı, ama orda tehlikeli hareket çalsaydı kimse birşey diyemezdi. Ama o hakemde o g*t nerde.!

bu seferlik kaçırdık elimizden, play-off larda, bunlrın seslerini tamamen kescez..

sowun golunde tehlikeli hareket var diyebilirdi kesinlikle

ama sow topa vurduktan sonra semih kafasini sokuyor gibi, ondan verdi bence golü

semih biraz daha öne gecebilseydi belki, daha erken sokabisleydi kafasini, belki ...

Aynı anda hamle yapıyorlar gibi ama Semih geride kaldığını görünce kafasını geri çekiyor. O top nasıl girdi hala anlamadım. Fener balı diyelim, koyacaz size playoff'ta..!

Gol oldu diye çalmadı, ama orda tehlikeli hareket çalsaydı kimse birşey diyemezdi. Ama o hakemde o g*t nerde.!

bence tehlikeli hareket değildi..hem semhin arkada olmaı hemde pozisyonun cok havada olmamasından dolayı

Geri
Üst Alt