STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 21 Ekim | Maç Sonucu

Kesinlikle Diego tarzında bir oyuncuya ihtiyacımız var. yanında selçuk arkalarında meloyla bu takım toparlanır. Sonra acil bir sol bek. ve Sırasıyla Stoper, sol açık ve sağ açık.

iyide diego tarzında engin zaten oynuyor hemde fazlasıyla oynuyor.

solda kimi oynatacaktık diegoyu alsaydık aydınmı yine oynayacaktı.

sabri sakatlansa sağ bekte kimi oynatacaksın bank asya topçusu serkanı mı yoksa ujfayı oraya çekip göbeğe servet-gökhan bombalarını aynı andamı forma vereceksin.

bugün eboue takımın en iyilerindendi çok çalıştı çabaladı ama sol kanadımız felçli sağdan sağdan bir yere kadar artık.

bırak allah aşkına engin varkende zorlanıyoruz oyun kurucu lazım. aydın oynamayacaktı engini sol kanada ver bakalım TS'deki gibi sağda da kazımla idare ederdik. asıl forvet arkası diyorum ben anlamıyosun sanırım. bi kazımdan elmanderden sol açık oynamasını bekleyemezsin. enginden de forvet arkası ya da eboue'den ortasaha oynamasını bekleyemezsin. mevkisi neyse o olsun diyorum. bana yapılan transferleri savunma. transferler iyi olabilir oyuncular iyi olabilir ama gereksiz. anladınmı?

mac baslamadan soylemistim en nefret etim takim antalya ve bize ters geledigni ve olan oldu saglik olsun

Herkesin ortak görüşü eksiklerimiz var, Adnan Öztürk 2 yıldız oyuncudan bahsetti. bunlar kim ve mevkileri ne merak ediyorum. Umarım gidipte golcü almazlar.

Hamit,Mehmet Ekici,Gökhan Töre ve bir forvet kesin olarak lazım bize.

Pozisyon vermedik..

Pozisyon bulamadık..

ve.. 0 -0

bırak allah aşkına engin varkende zorlanıyoruz oyun kurucu lazım. aydın oynamayacaktı engini sol kanada ver bakalım TS'deki gibi sağda da kazımla idare ederdik. asıl forvet arkası diyorum ben anlamıyosun sanırım. bi kazımdan elmanderden sol açık oynamasını bekleyemezsin. enginden de forvet arkası ya da eboue'den ortasaha oynamasını bekleyemezsin. mevkisi neyse o olsun diyorum. bana yapılan transferleri savunma. transferler iyi olabilir oyuncular iyi olabilir ama gereksiz. anladınmı?

engin bugün sakat kazımda sakat şimdi aldın bi tane diego oyna hadi bakalım. solda emre çolak sağda aydın.

kaldı ki on numara transferi oturmuş takıma alınır. biz yeni kuruyoruz takımı. şu halde alacağımız bi on numara misimoviç gibi şaşkın ördek olur sahada.

Herkesin ortak görüşü eksiklerimiz var, Adnan Öztürk 2 yıldız oyuncudan bahsetti. bunlar kim ve mevkileri ne merak ediyorum. Umarım gidipte golcü almazlar.
kesinlikle o.saha olmalı atak oyuncusu transfer dönemide kendimi yırttım burda ama dinletemedim

forvet yüzdeyüz alinacak.

bunu fatih terim kendisi acikladi, 2 hafta mi ne önce.

yani forvet birinci sirada hatta.

Aykut veya ufuk olsa kalede son dakika o sut gol olurdu.

engin bugün sakat kazımda sakat şimdi aldın bi tane diego oyna hadi bakalım. solda emre çolak sağda aydın.

kaldı ki on numara transferi oturmuş takıma alınır. biz yeni kuruyoruz takımı. şu halde alacağımız bi on numara misimoviç gibi şaşkın ördek olur sahada.

arkadaşım anlama problemin mi var? engin şimdide sakat oyun kurucu oynasın dedin ya az önce. hadi koy oynasın.

ben bu maç için yorumlamıyorum. engin yoksa yekta var? ama diego tarzı oyuncu yoksa kim var? hadi cevap ver

ikincisi ördek olan misimoviçmiydi yoksa sakız çiğniyo diye oynatmayan TD'mi!

Mesut bugün ileride kimseyi izleyemedim. Bugünkü oyun kurgusuyla ne Barosu ne Ne Elmanderi eleştirebilirsin. Antalya karşısında çift ön libero oynuyorsun. Orta sahayı organize edecek tek bir adam yok. Onun için Engin bukadar önemli oluyor Selçuğun yanında o biraz kurtarıyor. Onun için Yekta bu takıma monte edilmeli diyoruz. elimizdeki kısıtlı imkanlar bu. Ama gidipte devre arasında Drogbayıda getirsen bu takımda bu oyun kurgusuyla gol filan atamaz.

ben forvetleri eleştirmedim zaten. bu takımın acilen sol tarafı otobana çevirebilecek bir sol beke birde rieranın bu performansı devam ederse önüne bir sol kanat.

diego felan oturmamış bir takıma alınmaz. atleticonun haline bakın.

arkadaşım anlama problemin mi var? engin şimdide sakat oyun kurucu oynasın dedin ya az önce. hadi koy oynasın.

ben bu maç için yorumlamıyorum. engin yoksa yekta var? ama diego tarzı oyuncu yoksa kim var? hadi cevap ver

bende sana diyorum ki diego bu takımı tek başına kurtaramaz çürük elmalar var önce çürükleri ayıklayacaksın yeni kurulmuş bir takımsın. bak kanatlara işlemiyor kanatların olmadan diego ne yapsın sana. önce takımı belli bir düzeye oturt sonra diego veya tarzında birini alırsın.

Hamit,Mehmet Ekici,Gökhan Töre ve bir forvet kesin olarak lazım bize.

fatih hoca işini bilir. devre arasında bunu anlıycaksınız. gökhan töre,yiğit gökoğlan ,olcan ,mehmet ekici kim varsa artık işte : ))

Transfer yapılacaksa mutlaka hızlı bir kanat oyuncusu alınmalı. Ve ortasaha.. Baros Elmander Sercan hucüm gücü gayet iyi. Bizim kanatlarda iş yok. Oyunu açacak fark yaratacak futbolcu lazım bu takıma!

bende sana diyorum ki diego bu takımı tek başına kurtaramaz çürük elmalar var önce çürükleri ayıklayacaksın yeni kurulmuş bir takımsın. bak kanatlara işlemiyor kanatların olmadan diego ne yapsın sana. önce takımı belli bir düzeye oturt sonra diego veya tarzında birini alırsın.

almak için iyi bi takım olman lazım. kanat yok diyosun kendi ağzınla kazımı oynatan da ben değilim. tamam FT yi seviyoruz ama yaptığı hatalar tartışılamaz körün körüne angutların azizeye ve alexe bağlandığı gibi de bağlanamam kusura bakmayın. herşeyden önce Galatasaray gelir. Kanat yok diyosun diego yok diyosun. her türlüde FT'yi haksız çıkarıyorum. kazımın yerine eboueyi almayarak bi kanat oyuncusu alabilirdi. yine diyorum eboue'yi aldıysan bek oynatıcaksın. oynatmıyosan eğer ona yer bulamıyosan yanlış transfer yapmışsın demektir.

Bu mac EPL'de oynansa hakem en az 10 dakika uzatma verirdi. Oynamayi dusunen yok ki, Antalyaspor gercekten berbat kasaplar ile dolu bir takim. Turkiye'de bazi seyler degismedikce istedigimiz kalitede futbolu zor izleriz.

Neden butun suc yabanci futbolculardaymis gibi gosterilir devamli Turkiye'de tamam aralarinda kotusu olanda oluyor ama Culio ve Pino'nun sucu neydi de Aydin, Servet, Ayhan, Serkan Kurtulus vs bunlar takimda kaldi ve yabanci kontenjani tam kullanilmadan ya da istenilen butun transferler yapilmadan sezona baslanildi.

Ben böyle bir hakem görmedim....el freni oldu her iki takım içinde...

Gökhan Töre'nin alınması için yönetime yüklenelim. Hamburg'un durumu iç açıcı değil. Mutlaka bu çocuğu almalıyız. Hem Riera'dan kurtuluruz hem de yabancı kontenjanından yemeyiz. Bence her haliyle müthiş bir transfer olur.

Geri
Üst Alt