STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 26 Ekim | Maç Sonucu

yalnız takım bugün öylesine savaştı ki, yenilgiye bir damla dahi üzülmedim. böyle takm istiyoruz biz. sahada basmadık yer bırakmadılar. helal olsun hepinize aslanlar.

Allah'ım sen herşeyi görüyorsun

Söyle rahat rahat mac izleyelim diye geciyorsun ekrana mac bitiminde sinirden elin ayagın titriyor:mad::mad:

burda bazı kafası az calışan adamlar hakemi boşverimn diyor. her pozisyonda benim agzıma ediyporsa hakem dicem tabi. serveti ayrı bir konuşurum o başka ama sarı kartlık pozisyona kımrızı verirsen sabrinin nizami caldıgı topa faul verip, sabri itiraz ettiginden kırmızıyı gösterirsen sen tabi mac kazanamazsın. yan hakem ofsayt diye birtane daha pozisyonumuzu kesti. bu hakem triosu daha napıcak macı kaybettirmek icin. şimdi burda futbolculardan önce hakem ön plana cıkarılmalıdır. mactan önce gelip konuscaksın bunları mactan sonra deg,il.

Ne zamanki Servet girdi maç o zaman bitti.

Gökhan zanla 7 maçta 5 gol

Servetle 1 maçta 4 gol

ulan bir sürü oyuncumuz da kart gördü, iyi bir lig beklemiyor bizi sanırsam... allah belanı versin Abdullah Yılmaz, ne yaptık lan biz size? ne yaptık da engellemeye çalışıyorsunuz? takım iyi gidiyor diye önünü kesmek niye? rahat bırakın arkadaş bizle uğraşmayın a.k. neyin kini bu ülkeye en önemli başarılarını kazandırmış takıma yapılan?

Hakemler hakkında konuşan yanıyor. Bu şeref yopksunlarının affı yok malesef.

Selçuk un frikik golü bal gibi gol. Servet in kırmızısı kesin yanlış. Sabri nin kırmızısı kesin yanlış. Hakem berbat. Sanki Bizi katletmeye çıkmış...

Ama benim beklediğim Galatasaray 1 - 0 ın üstüne yatmaya çalışmaz. 2. 3. golü arar. Eğer yatmaya çalışırsa başına herşey gelebilir.

Not. Muslera tam bir hayal kırıklığı. Saatli bomba gibi, her an saçma goller yiyebileceği izlenimi veriyor. Keleye gelen 4 şutun hepsi gol oluyorsa düşünmek gerek. Ayrıca iki top direkten döndü, bunlarda gol sayılabilirse 6 gol yemiş sayılır.

kayseri maçında umarım engin kazım ve gökhan oynar :(

...............aykut/muslera..........

...eboue...ujfalusi...gökhan...çağlar

.....................melo..................

.............engin........selçuk........

.....kazım..........................sercan

...................elmander................

bak bu kadroya c.ronaldo+messi koy hakem maçı bize vermez merak etme.

of fo çok sinirliyim, kalp atışım maç zamanlarında her zaman hızlanıyor. bu aşk beni hasta edecek sonunda, ama ben hasta olursam bu hekemleride yanımda götürmeliyim

9 kişiyle oynadık,oynanan futbolu bosyere konuşmayın.

Müthiş savaştı oyuncular,taraftarda alkışladı mac sonunda zaten.

Ara transfer doneminde Forvet'e Drogba Sol'a Podolski Stoper'e Serdar Aziz'i alın...

Şu şerefsiz hakemlerı tecavuz ederiz...

Arkadaşlar iyiyiz iyi... Ben Galatasaray'ı yıllardır böyle savaşırken görmedim. En azından bununla yatışıyor sinirlerim biraz. (Aklıma takılan bir şey var; Melo neden siyah bant takmıyor? Geçen hafta da takmamıştı, nedenini bilen varsa çok mutlu olurum - Sanki Ujfalusi'de de yoktu)

bu riera eboue ya terim nasıl oynattı 90 dakika bu kadarmı ucuz bu galatasaray dforması yazıklar olsun bunları transfer edenlere bari kimseyi almayında kendi evlatlarımız oynasın yettti be hocam aysal başkan dişyor devre arası 1 adam transfer diye sadece bence 5 adam alsak takım düzelmez kendimizi boşa kandırıyoruz değişen bir şey yok bize yenilgiye asla tahammül edemeyen bir takım seyrettiren klübüm seni geri istiyorum artık bağırmak istiyorum içime atmaktan hasta olacam yazık balşkan bakta utan tribünler neden boş yazık hala atıyor yok ingiliz forvet diye

yalnız takım bugün öylesine savaştı ki, yenilgiye bir damla dahi üzülmedim. böyle takm istiyoruz biz. sahada basmadık yer bırakmadılar. helal olsun hepinize aslanlar.
bu inanç önemli maçı alabilirdikde önemli değil.sorun hakemler hakemler hakemler...neticede lider olana şampiyonluk verilmiyo..play off işimize yarar .devre arasına kadar ilk 4 te bitiririz ligi.ama sonrasında müthiş transferler lazım : ))

Bu haftaki Film nasıl dı beyler ?

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-3 Gaziantepspor | 2.Yarı

Evet o pozisyonu 1 kez gösterdi Lig TV..İlk başta ofsayt görmüştüm..Bir daha pozisyonu göstermedi oradan.

O pozisyonu aslinda maratonda tekrarlanmasi istenilmesi lazim. Son vurusu tekrarladi durdular gelin biraz geri (ermanvari) bakin pozisyona kabak gibi ofsayt.

Yahu bırakın şunu alalım bunu alalım muhabbetini.

Görmüyor musunuz! Terinin son damlasına kadar savaştık bugün.

Hala neyin eksiğini dolduruyorsunuz.

Dünyanın sayılı takımlarını getirsen bu hakem kararlarına karşı maç kazanabilir mi!

neyse daha iyi olucagiz sabr etmeli stadi doldurmaliyiz

tabiki doldurmaliyiz diyorum ben Azerbaycandayim gelemiyorum

amma imkani olan gide bilecek kisler maclara gitmeli destek olmalidirlar

1-2 gün sonra hakem 8.2 not aldi, Uefa'nin gözlemcisi onu tebrik ederek elini öpmüs gibi haberler cikar. :asd: Serefsiz düzen napacaksin.

Geri
Üst Alt