STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

4-3-3 ya da top rakipteyken 4-5-1 bize çok daha uygun eldeki malzemeye göre. O yüzden Selçuk'un olması level arttırsa da takım daha yavaşlıyordu. O Sabri'nin ortası-Umut'un kaçırdğı topu Sabri'ye seri bir şekilde atan Yekta da hem gol attı hemde çok pozisyona girdi.

selçuk geçen sene yavaş değildi bu kadar hızlı düşünüyodu. şuan şunu farkettim selçukla ilgili her sohbet geçen seneye bağlanıyor :)

Melo'nun penaltıyı kurtarmasının ardından Kuyt: "Yedek kalecileri dahi yoktu, bu fbnin büyüklüğünü gösterir!

Adı konulamayan büyüklük...

3535lcg.jpg

Melo: "O an kararı vermemin tek sebebi Allah. Allah istedi ve ben kaleye geçtim. "

melo kaleye geçince anladım ki muslera baya uzunmus :lol:

selçuk geçen sene yavaş değildi bu kadar hızlı düşünüyodu. şuan şunu farkettim selçukla ilgili her sohbet geçen seneye bağlanıyor :)

Aynen öyle. Bu sene bir ağır, geriye oynama sevdalısı falan ilginç bir durumu var.

:troll: Bütün fenerliler buna benziyor yemin ediyorum bunların kafa nasıl çalışıyor sosyologlar araştırsın arkadaş nasıl bir topluluktur bunlar.

Penalti pozisyonda Emre Colakin sucu neydi ?

penaltı pozisyonundan önceki 5 dk içersinde 2 tane karşı karşıya kaçırdı.kız gibi vurdu topa...ciddiyetsizliği hat safhadaydı..atamadığı rakibe kaptırdığı toplardan bahsetmiyorum bile.10 dk içersinde tek başına takımın içine etti

en sıkıcı maçlardan biri nasıl 2 dakkada önce en gergin sonra da en komik maçlardan biri haline gelir gördük :D

Kupa maçı dahil değil mi ceza ya yani haftaya oynayabilir Muslera 1 maç ceza alırsa..

Bi daha bu kadargol kaçırdığınızı görem...

Aslında Melo baya önde ve kural hatası yapıyor. Ama bugün birçok kaleci yapıypr bunu ve hakemlerin taktığı yok. O yüzden no problem.

Kural hatası kırmızı görmüş adamın oyuna devam etmesi, sahada fazla adet oyuncuyla oynanması, ofsayt atışının yarısahanın ilerisinden atılması, oyun durmuşken skor değişmesi falan içindir.

Kaleci ileri çıkarsa ve hakem bunu görmezse bunun adı hakem hatasıdır. Kaldı ki bir adım öne çıkmayan kaleci yok gibidir.

yalnız maç 1-1 bitseydi fatih hoca o emre çolağı istanbula varmadan.....

Rıdvan Tafarel'in oraya gitme yetkisi var mı yedek kulübesinde miydi diye. Gerçi 2-3 hafta önce Tafaral yedek kulübesinde oturulması lazım demişti bazen iyi laflar ediyor.

Bide Güntekin, Rıdvan pen tekrarlanmlıydı ulan bide pen verilmedi onu da söyleyin itler

Penalti esnasinda Taffarel yok Melo'nun arkasinda.

Arkadaşlar, kirmizi kart kupa maçına yansıyor mu...

Muslera 1 maç ceza alır, pozisyondan ötürü gördü kartı ki o kart da yanlış.

Kupa mücadelesinde yer alamayacak olması daha iyi, Ufuk da forma yüzü görsün.

Geri
Üst Alt