STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Futbolcuların ve takımın performansı düşük, çünkü takımda ORGANİZASYON ve İLETİŞİM eksikleri var. Futbolculara tek tek suç bulmayın lütfen.

Transfer şart ...

Burak'ın yanına yada arkasına teknik top yapan kreatif adam şart oğlu şartttt ....

Bizim suanki sorunumuz takım olabilmek degil bazı arkadaslar her puan kaybından sonra bunu söylüyor mesele o degil biz sınırlı kadroyla gecen sene hep maximumda oynayarak sampiyon olduk ama unutmayalımki o sene avrupa koytu ayrıca gecen sene fikstür cok sıkışıktı bjk ve tsde avrupada olmasa gecen sene bile sampiyon olamayabilirdik cünkü temel atmıstık ben kendimce gecen sene sampiyon olmayı beklemiyordum sike mevzusu patlayana kadar...

Şimdi gelelim asıl meseleye takım ruhu falan önemli seyler ama önce takım olacaksın ama öle degil demek istedigim sistemin ve mevkilerin belli olacak o alanları bi doldurucaksın sonrası birlik beraberlik ruh meselsi emin olun takım olmasaydık suan clde 0 cekmiştik..

Takımımız yarım dogal olarak ruhta yarım kalıyor 2 kulvarı kaldıracak potansiyelde degil takım

neyse buralarda romanda yazsak bizim dediğimiz değil teknik heyetin düşündüğü oyuncular alınacak ve düşündüğü sistem oynanacak ben fm akar moralim bozuldu az orda bari düzelteyim

gecen sezon hafta bir mac yapıorduk takım harikaydı...3 kulvarda birden oynamak her takımın harcı deil..takımımız halen turkiyenin een iyi kadrosu 3 kulvarda birden macı kaldıramıyor kondisyon yetersizligi...gereken tek sey 3_4 tane onemli takviye

kondisyon yetersiz mi?

alsa katilmiyorum

kafa olarak yetersiz takim, eyvallah

ama kondisyonla falan hic bir sorunumuz yok.

kosantre olamiyorlar, yada olmak istemiyorlar, kucumsuyorlar, önemli olan avrupa diyorlar, bu ligde biz herturlu sampiyonluga oynariz, once avrupaya bakalim diyorla riste.

!!

bide hocanin kafasinda bir sey var, her mac hamit ve amrabat cikiyor, bu ne ya, sen oyle nasil hocalik yapiyorsun, bunu da soylemeden gecemiyorum,mac baslarken arkadaslarda iddaa ediyorum, bak amrabat ve hamit iyi oynasa bile cikacak diyorum, iyi veya kotu farketmez banko once onlar cikiyor, nedir bu??

zaman hocayı eleştirme zamanı.takımdaki eksikler de mevcut.yönetimi de eleştirebiliriz.:ayatollah:

İkinci yarıdaki kadroda 1 tane bile adam eksiltebilecek bir oyuncumuz varmıydı

Engin şu fiziği ile kanıyı geçemez

Transfer politikamız zaten leşti

Takım yönetimi ondanda leş

Su cok acik ki, bizim türkiye ve cl icin iki ayri kadro yapmamiz lazim.

Cl de hizli ve bos alanlara cabuk kacabilen adamlar lazim.

Türkiye liginde ise yan toplar ve hava hakimiyeti olan forvetler lazim.

Vallaha Sergen pek umudum yok bu yönetimden bilmiyorum saçma sapan transferler de yapabilirler.

ali dürüst yine çıkar. "onunla ilgilenmiyoruz bununla ilgilenmiyoruz hiç bi olayla alakamız yok" der durur o transfer dönemi de bitip geçer. yine türkiye liginden 2-3 saçma transferle kandırırlar bizi. adamların avrupa futbolunu takip etmediğinden eminim. türkiyede 2-3 maç iyi oynayan adama 8.5 milyon, gaziantepin defansında adeta bi puyol performansı gösteren(!) danye 3.5 milyon veren yönetimden ve teknik ekipten iyi transfer falan beklemem. o parayla avrupadan futbolcunun kralı alınır ama nerdeeeeeeee. takip ettikleri tek lig türkiye züpper ligi

!!

bide hocanin kafasinda bir sey var, her mac hamit ve amrabat cikiyor, bu ne ya, sen oyle nasil hocalik yapiyorsun, bunu da soylemeden gecemiyorum,mac baslarken arkadaslarda iddaa ediyorum, bak amrabat ve hamit iyi oynasa bile cikacak diyorum, iyi veya kotu farketmez banko once onlar cikiyor, nedir bu??

Aynen katılıyorum ben FM'de genelde öyle yapardım ama orda en kötü oynayanlar genelde her maç aynı olurdu burda öyle değilki ama çıkanlar yine hep aynı ..

Ya ben bir olumsuz sonuçta Fatih hocaya, Selçuğa, Melo'ya, taraftara hatta forumdaki arkadaşlara sallayanları anlayamıyorum.

Taraftarlık bu değil, biz iyi günde de kötü günde de takıma destek olmalıyız.. Takıma ve değerlerimize saldırmak hoş değil...

Gidip devre arasi M.Marin'i alalim. Kerim Frei hayal zaten. Töre de iyi bir alternatif olarak gelsin.

Stoper ve forvet alirsak tamamdir. Elmander ve Umut yetersiz.

Ne kanatlari yeterince kullaniyoruz nede ortadan geliyoruz. Bu yüzden sistem i de degistirelim ve 10 numara veya maestro dedigimiz futbolcu alalim.

Burak ve Umut yetersiz 20 orta açıyoruz ortalama yüzde 62 topla oynuyoru Burak 1 gol atınca hepsi unutuluyor.

emre colak bu takımda 11 fılan oynayacak oyuncu degıl yeter artık onun kendı eksenı etrafında donup hareket yapmaları.bır adam her pzosıyonda yerde olamaz sacma sapan sut tercıhlerı yapamaz.formayı kaptım nasıl olsa her mac oynuyorum dusuncelerıne gıremez.

Twitterı olan arkadaşlar yazsın lütfen: Ağla Aykut Ağla Parayla Puanları Bağla

kondisyon yetersiz mi?

alsa katilmiyorum

kafa olarak yetersiz takim, eyvallah

ama kondisyonla falan hic bir sorunumuz yok.

kosantre olamiyorlar, yada olmak istemiyorlar, kucumsuyorlar, önemli olan avrupa diyorlar, bu ligde biz herturlu sampiyonluga oynariz, once avrupaya bakalim diyorla riste.
salman aga devre arası gelirse iyi takviyeler ilaç olur takıma.

ahahaha

yine kanatsiz, yine dribling yapan oyuncusuz bir takim olacak

Evet kanatsız olucaz haklısın ama unutmayalım ki geçen senede 0 kanat oyuncusuyla oynadık ve başarılı olduk.

Sorun kanat oyuncusunda değil, bugün Riera'nın bindirmelerini ortalarını da gördük ama o zaman da başarılı olamadık.

Takımın 2 tane eksiği var;

1) Yaratıcı, oyun zekası yüksek ve skorer birisi: her maç böyle bir adamın eksikliğini hissediyoruz, rakipler her maç bize karşı kapanıyor bizde bu kapalı defansı maalesef aşamıyoruz.

2) Umut ve Burak ara ara çok iyi oynayıp aferin alıyorlar, bazende saç baş yoldurup sinir ettiriyorlar ama ikiside aynı anda bu takımda oynayacak kapasitede oyuncu değil. Sürekli Sow örneği veriyorum ama adam hiç pozisyon yokken yoktan var edip golünü atıp takımı rahatlatıyor işte bize böyle bir golcü lazım.

Bunlar en basitinden yapılacak değişiklikler olabilir ama bunların üstüne kanat oyuncusu da alırsak iyi olur tabi.

ali dürüst yine çıkar. "onunla ilgilenmiyoruz bununla ilgilenmiyoruz hiç bi olayla alakamız yok" der durur o transfer dönemi de bitip geçer. yine türkiye liginden 2-3 saçma transferle kandırırlar bizi. adamların avrupa futbolunu takip etmediğinden eminim. türkiyede 2-3 maç iyi oynayan adama 8.5 milyon, gaziantepin defansında adeta bi puyol performansı gösteren(!) danye 3.5 milyon veren yönetimden ve teknik ekipten iyi transfer falan beklemem. o parayla avrupadan futbolcunun kralı alınır ama nerdeeeeeeee. takip ettikleri tek lig türkiye züpper ligi

Suç bizde abi bu transferler yapılırken hepimiz ayağa kalktık işte bu süper alkış olay bizde bitiyor bu taraftar Muslera'yı aldırttı.

Geri
Üst Alt