STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak

Haklısın yaptığım nankörlük, ciddiyim bazen eleştirinin dozunu kaçırıyorum. Fatih Hocanın bu takıma yaptıkları, kazandırdıkları saymakla bitmez. Sembol olmuş birisi zaten. Üstelik ben Fatih Hocayı çok severim fakat bazen takıntıları ve inadından vazgeçmeli. Bunu yapmıyor bir türlü. Oyunu çok iyi okuyamıyor. Biraz sinirli olduğum için direkt Lucescu dedim ama Fatih Hocanın biraz değişmesi gerek. Sadece saha içinde değil, yönetimle mevcut sorunlar konusunda, transferlerde denge gözetmesi konusunda. Transferleri biraz iyi çalışıp, izletip getirmeli, sadece Türkiye'den adam getirme sevdasından vazgeçmeli ama değil mi?

Hayir bende elestiriyorum bugün hocayi kardes. Katiliyorum bütün elestirilere.

Ama Terim 1 günde vazgecilecek adam degil. Sadece o da ders cikarmali. Cok yanlis yapti bugün.

Terim´den önce yönetim hesap vermeli aslinda. Transferlerin neden hep gec yapildigini aciklamalilar.

Yeter artik. Her sene ayni olay, ayni numara. Bizde biktik artik. Bildigin düz bir takimiz ya.

Selcuk frikik atacak da konusacagiz. Ölme esegim ölme ya. Kadro kalitemiz normal düzeyde yani. Iyi filan degil

yok asla. öyle seye karsiyim. Terimin hakkini teslim ederim, pek sevmem ama müthis saygi duyarim. Galatasaray'a verdigi hizmetin haddi hesabi yok. Lucescu resimlerini koyanlar, lucescu bu takima geldigi an kötü sonuclar almaya baslarsa tekrar terimin resmini koyacak olanlardir, sallayin onlari gitsin.

ama taktik acidan terimi iyi bulmuyorum.

Ben resim filan koymadım ama gerçekten nerden bu kanıya vardın merak ettim? Lucescu tatiksel açıdan 3 gömlek büyük Fatih hocadan. Fatih hoca ne yapar eder çaresini bulur ama hiçbir zaman Fatih hocayı istemedim, ben kompleksli adamı gram sevmem. Hatta Lucescu resmi de paylaşayım istersen? :D

basin toplantisinda ne diyecek hoca merak ediyom. pinar argun korkudan bisey soramadi. :o

Bizim her sene transfer politikamız bu ama.Forvet alırsın orta saha olmaz orta saha alırsın kanat olmaz stoper alırsın bek olmaz.Biz ne zaman bir işi tam yapacağız acaba

riera pozisyonları gole ceviremedik filan demiş... ben pek pozisyon göremedim ama saha içinden baya farklı gözüküyor sanırm :)

hangi sneijder'i eleştirsem bilemedim valla. 18.sini mi 28.sini mi? :confused:

Sol Bek

Stoper

Sol Açıık

Sağ Açık

Ofansif Orta saha

bunlar acil ama sanmıyorum transfer felan olacağını

Bu kadroyla schalke'yi yenemeyiz...

üzüldügüm schalke da kötü futbol oynuyor ama genede bizi bu halimizle genede yenerler,böyle bir sans var elimizde biz hala transfer yapacagiz diye bekliyoruz , soruyorum yarin sneijder evet dese GS a gelse bile 3 aydan fazla oynamayan bir futbolcu schalke macina kadar form tutarmi ya da yeni alicagin adam uyum saglarmi.

hoca adam gibi liste vermiş ve dönem açılalı 20 gün olmuş ama nerde o adamlardan biri bile yok yazık yönetim yazıık :mad:

Sabri ve Melo´yu tebrik ediyorum. Digerleri cöptü bugün

Başkanın belirtiği transfer listesine göre, hoca; on numara(Sneijder), kanat (Chadli), sol bek(Carlinhos) istiyor. Gelgelelim, biz hala Sneijder yolunu gözlediğimiz gibi, ortada ne kanat, ne de bir kaç söylenti dışında sol bek ismi geçiyor.

3'ü de acil olarak gerekli takıma ama malesef ses seda yok..

Fatih hocaya canım feda ama şu teknik taktik yakışması hocaya ilk 11 tercihi felan berbattı

Ben resim filan koymadım ama gerçekten nerden bu kanıya vardın merak ettim? Lucescu tatiksel açıdan 3 gömlek büyük Fatih hocadan. Fatih hoca ne yapar eder çaresini bulur ama hiçbir zaman Fatih hocayı istemedim, ben kompleksli adamı gram sevmem. Hatta Lucescu resmi de paylaşayım istersen? :D

benim cevabim lucescu resimlerini paylasanlar icindi, niye hemen sazan gibi atliyorsun.

Ayrica terimin taktik anlaminda iyi olmadigini bende söylüyorum.

Geçen sene beğenmediğimiz Necati,varken iyi performanslı Elmander varken 4.6.0 gibi oynuyorduk pres yapıyorduk şu anda Burak fiziği düşük Elmander varken ne pres yapıyoruz ne de orta sahayı 6layabiliyoruz Burak beğenirim ama Burak varken 4.4.2 oynamayız oyunu tutmamız 4.5.1 dönmemiz gerekir nacizane fikrim.

hoca adam gibi liste vermiş ve dönem açılalı 20 gün olmuş ama nerde o adamlardan biri bile yok yazık yönetim yazıık :mad:

Aslında dönemin açılmasına 20 gün öncesinde başlayacaksın görüşmelereki...Zamanında bitsin dönemi niye beklerler anlamıyorum.

yanliz arkadaslar Sabri'ye bazen cok yükleniyoruz sanki. Bugün ki istegi arzusu, mücadelesi takdir edilmesi gerek. Insallah Eboue yokken böyle devam eder.

Sol Bek

Stoper

Sol Açıık

Sağ Açık

Ofansif Orta saha

bunlar acil ama sanmıyorum transfer felan olacağını

Sol açık oynayabilen adam var hatta fazlasıyla. Hatta artık Riera'yı orada görmek istiyorum. Ama sağ açık ve sol bek acil ihtiyaç.

hocanın acıklamalarını dinleyin

Geri
Üst Alt