Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Cevap: STSL 12/13 H:18 | Kasımpaşa 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 18 Ocak
Hayir bende elestiriyorum bugün hocayi kardes. Katiliyorum bütün elestirilere.
Ama Terim 1 günde vazgecilecek adam degil. Sadece o da ders cikarmali. Cok yanlis yapti bugün.
Terim´den önce yönetim hesap vermeli aslinda. Transferlerin neden hep gec yapildigini aciklamalilar.
Yeter artik. Her sene ayni olay, ayni numara. Bizde biktik artik. Bildigin düz bir takimiz ya.
Selcuk frikik atacak da konusacagiz. Ölme esegim ölme ya. Kadro kalitemiz normal düzeyde yani. Iyi filan degil
Haklısın yaptığım nankörlük, ciddiyim bazen eleştirinin dozunu kaçırıyorum. Fatih Hocanın bu takıma yaptıkları, kazandırdıkları saymakla bitmez. Sembol olmuş birisi zaten. Üstelik ben Fatih Hocayı çok severim fakat bazen takıntıları ve inadından vazgeçmeli. Bunu yapmıyor bir türlü. Oyunu çok iyi okuyamıyor. Biraz sinirli olduğum için direkt Lucescu dedim ama Fatih Hocanın biraz değişmesi gerek. Sadece saha içinde değil, yönetimle mevcut sorunlar konusunda, transferlerde denge gözetmesi konusunda. Transferleri biraz iyi çalışıp, izletip getirmeli, sadece Türkiye'den adam getirme sevdasından vazgeçmeli ama değil mi?
Hayir bende elestiriyorum bugün hocayi kardes. Katiliyorum bütün elestirilere.
Ama Terim 1 günde vazgecilecek adam degil. Sadece o da ders cikarmali. Cok yanlis yapti bugün.
Terim´den önce yönetim hesap vermeli aslinda. Transferlerin neden hep gec yapildigini aciklamalilar.
Yeter artik. Her sene ayni olay, ayni numara. Bizde biktik artik. Bildigin düz bir takimiz ya.
Selcuk frikik atacak da konusacagiz. Ölme esegim ölme ya. Kadro kalitemiz normal düzeyde yani. Iyi filan degil