STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Melo'da yerden göğe haklısın ama Hamit'e katılmıyorum.

hamitin pas verirken bile zorlandigini bende görüyorum ama sonucta herif 4 yildir ligde 20 maci gecememis bir adamdan bahsediyoruz, gecen sene hic oynamamis.

ben hamit alinirken hep o istatistikleri koydum foruma, adam son 4 yilda 20 mac gecememis yahu ligde

Besiktas macinda 3 sey farkina vardim:

1.Altintop bu futboluyla yedek kalir..

2.Hakan Balta'ya alternatif lazim..cok hatali oynuyor arti CL, kaldiramaz..

3.Melo gibisi yok.......

Takımın en iyi bölgesi orta alandı. İlk yarı forvetlerimiz biraz becerikli olsa maç zaten 4-5 olurdu.Ben Selçuk olsam pas atmak istemezdim. Adamın şevkini kırıyorlar resmen.

Şikecilere cezanın olmadığı, tüpçünün TFF Başkanı olduğu ligde ve böyle saçma kararlara imza atan hakemin olduğu maçta Burak'ı harcatmak Galatasaraylıya yakışmaz.

Dakika başı düdük çalınıyor, sahadaki futbolcuların sabrı çok sınandı.

Acemice goller yedik. Hoca ortasaha açısından Melo ile devam edip Hamit'i oyundan almalıydı.

İlk haftalardan yorum yapmanın yanlış olduğunu düşünsem de Hamit sanki yediğimiz kazıklardan biri olacak. Futbol oynamayı resmen unutmuş.

Altı üstü bir maç rehavetten kurtulmuştur takım. Böyle hatalar tekrarlanmaz inşallah.

Bitirici forvete ne kadar ihtiyacımızın olduğunu yine gördük. Sol bekimiz olsa ilk yarıdaki hatalarından sonra Balta'yı da değiştirebilirdik.

Geçen sene Selçuk çok iyi form tuttu ama bu sene aynı yüksek formda oynar mı soru işaretiydi benim için görünen o ki zorlanacak.

Elmander hazır değil, Amrabat takımla uyumlu değil. Ujfa yerine Semih-Dany en azından ligde denenmeli.

Burak bir maçta hakemi aldatıp 1 puan aldırttı çok mu. Yapılan onca şikenin, kurulan tezgahların yanında bu ne ki..

Ynt: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Muslerada saolsun bitane zor pozisyon çıkartamıyo iyi kaleci arada bir çıkmicak topu çıkartır.

geçen sezondan beri vay be muslera maçı kazandı dediğim maç hiç yok mesela dün mert maç kazandırdı ama musleranın böyle kötü oynarken maç kazandırdığı yok.

U8800 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bazı abartılı yorumların dışında aynı yerde buluşuyoruz genel olarak. İkinci yarı Beşiktaş'ın özgüven depolamasıyla topa hükmettiği bölüm dışında (ki bu bölümde de pozisyon bulamadılar) maçın genelinde fena değildik.

Savunmadaki hatalar bireyseldi evet fakat hava toplarında sıkıntı yaşadığımız gerçek.

Fakat şöyle bir durum da var. İyi oynadık, pozisyona girdik ama atamadık. Sonucunda penaltıyla puanı kurtardık. Böyle çok maçımız var. Etkili oynayıp pozisyona giriyoruz fakat değerlendiremiyoruz. Sonra tuhaf bir gol yiyip puan kaybı yaşıyoruz. Bence bu bir problem halini aldı bizim takımda. Bu yüzden bir çok kişinin gereksiz olarak baktığı başkanın deyimi ile ''çilek'' transferine ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Bir tane hava topu alamadık ! Aslında bitanesine vurdukta yanlış kaleye ! İlk defa taraftardan futbolcularımızın etkilendiğini gördüm elleri ayakları titredi savunmada ! Melo nasıl çıkar anlam veremedim ama hoca daha iyibilir, belki kondisyonu yoktu ! Hamit ne işe yara 2 haftadır kafayı yedirtti resmen, bir adam bir maçta nasıl olurda bir tane olumlu hareket yapamaz ! Dany kesinlikle oynamalı Ujfalusi nerde arkadas 3 tane gol yedık hangısınde gordunuz ? Paso kacak guresıyor ! Emre ve Hakan geçen hafta baskalarımı oynadı bu adamların yerine bu hafta ne yapmaya çalıştılar biri açıklasın ! Hakem neyin fantezisinde anlayamadım Burak'a hiç kızmadım arkadaş adamlar dakka başı hakem sayesinde frikik korner attılar fernandese 1m yaklasırsan duduk calarım oyunumu lan bu, Burak2ta öyle popoya böyle salata dedi, şimdi medya penaltıya takılcak ama merak edıyorum kacı mac ıcındekı pozısyonları soyler ! Amrabat için bu kadar ugrasıldı görulmemıs mevlalar odendı pekı karsılıgı ne ? Biz istersek alırız mı ? Aldıkta ne oldu ! bjk zaman gectıkce skorda onde oldukca guven kazandı bunuda hakem sagladı ve defanstakı hatalar, birde Melo'suz ortasaha gole maya calmak hesabı ya tutarsa baktın Emre uyum sagladı rakıp yaslandı işe yarar ama baktın adamlar basıyor ılerı sısırıyor yandı gulum keten helva ! Burak'ın oynamama sebebi gecen haftakı forvetlerımızın performansı bence de dogru ama Aydın2a gelınce neden hocam duraksıyorsun, Hamit kim sen bu adamı oturtamazsan hazır olana kadar bu ulkede hangı hoca oturtabılır ?

Rıdvan Melo ve Amrabat'a yükleniyor, nereye yükleneceğini iyi biliyor.

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45

hoca 10 tane değişiklik hakkım olsa 10unu da kullanırdım dedi...

Hilbert kolunu sabitledi, vücudunu korudu gibi geldi bana. Net penaltı diyemem.

Escude de arkadan dengesini bozdu Burak'ın, net penaltı değil diyemem! Hadi bakalım..

Kolunu sabitlemişmiş direk artniyetli bir şekilde açıyor kolunu nasıl izliyorsunuz maçı anlamadım ki.

En az 3 atarız geri beni ilgilendirmez demiştim. Bizimkilerin salak gibi 3 gol yiyeceği kimin aklına gelir.

Geçen sezonda pek iyi başlayamamıştık bir ara 9 maç falan üst üste kazanmıştık o dönemdeki formumuzu bulmamız için daha 3-4 hafta var bence.

Kudurun kuşlar son dakika da döşedik. :)

hamiti yerden yere vuranlar, hamitin ölüsü aydından iki kat iyidir bunu gördük bugün. eğer elimizde daha iyisi yoksa ki yok(engin cezası biterse oynar tabi) hamit her maç oynamalı. hücumda etkisiz bu doğru ama defansif olarak katkısı kötü değil. ilk yarıda en çok koşan 2.futbolcuydu. oynadıkça çok daha iyi olacak bunu herkes görecek.

dany bu takima girmeli abi, girmeli.

dany kadar hazir bir tane brak stoper, topcumuz yok, emre ve umut haric.

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

geçen sezondan beri vay be muslera maçı kazandı dediğim maç hiç yok mesela dün mert maç kazandırdı ama musleranın böyle kötü oynarken maç kazandırdığı yok.

U8800 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ya bi yürü git.

Amrabatı çok beğendim... Futbol cahilleri konuşmaya devam etin... Defans hataları çözüldükten sonra gerisi gelir... Geçen seneki defans hatasızlığını tuttursak yeterli...

Geri
Üst Alt