Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu
Bir tane hava topu alamadık ! Aslında bitanesine vurdukta yanlış kaleye ! İlk defa taraftardan futbolcularımızın etkilendiğini gördüm elleri ayakları titredi savunmada ! Melo nasıl çıkar anlam veremedim ama hoca daha iyibilir, belki kondisyonu yoktu ! Hamit ne işe yara 2 haftadır kafayı yedirtti resmen, bir adam bir maçta nasıl olurda bir tane olumlu hareket yapamaz ! Dany kesinlikle oynamalı Ujfalusi nerde arkadas 3 tane gol yedık hangısınde gordunuz ? Paso kacak guresıyor ! Emre ve Hakan geçen hafta baskalarımı oynadı bu adamların yerine bu hafta ne yapmaya çalıştılar biri açıklasın ! Hakem neyin fantezisinde anlayamadım Burak'a hiç kızmadım arkadaş adamlar dakka başı hakem sayesinde frikik korner attılar fernandese 1m yaklasırsan duduk calarım oyunumu lan bu, Burak2ta öyle popoya böyle salata dedi, şimdi medya penaltıya takılcak ama merak edıyorum kacı mac ıcındekı pozısyonları soyler ! Amrabat için bu kadar ugrasıldı görulmemıs mevlalar odendı pekı karsılıgı ne ? Biz istersek alırız mı ? Aldıkta ne oldu ! bjk zaman gectıkce skorda onde oldukca guven kazandı bunuda hakem sagladı ve defanstakı hatalar, birde Melo'suz ortasaha gole maya calmak hesabı ya tutarsa baktın Emre uyum sagladı rakıp yaslandı işe yarar ama baktın adamlar basıyor ılerı sısırıyor yandı gulum keten helva ! Burak'ın oynamama sebebi gecen haftakı forvetlerımızın performansı bence de dogru ama Aydın2a gelınce neden hocam duraksıyorsun, Hamit kim sen bu adamı oturtamazsan hazır olana kadar bu ulkede hangı hoca oturtabılır ?