Mehmet Ulusoy
Sarı Üye
- 23 Şubat 2009
- 831
- 71
- 1.298
Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos
Bunu ben de düşündüm, haklı olabilirsin. Ama Burak le baslasaydik oyuna o kadar hükmedebilir miydik bilmiyorum.burak ılerde topu çok çabuk kaybedecekti muhtemelen, forvetler bizim pas dengemizde onemli bir yere sahipler. Ayrıca arkaya atılan topların cogu hepsi degil ama cogu umut a gitti unutmayın..
İlk yarıda savunma arkasına atılan toplarda Burak olsaydı, gol olma şansı kesinlikle daha yüksekti.. Bu adam geçen yıl bu pozisyonlar sayesinde gol kralı oldu.. Ki takımda belkide onu en iyi besliyebilecek, kariyerinde en iyi anlaşabildiği oyuncu Selçuk 'unda olduğunu göz ününde bulundurursak.. Şu aşamada formsuz bir Elmanderin yerine kesinlikle Burak 'ı tercih ederim.. Oynuya oynuyo maç temposunu yakalıycak bu adam yedekte bekleyip son 60-70. dakikalarda oyuna girerek değil.. Şu kadro yapısında tıpkı Meloda olduğu gibi Burağın bize, bizim Burağa ihtiyacımız var...
Bunu ben de düşündüm, haklı olabilirsin. Ama Burak le baslasaydik oyuna o kadar hükmedebilir miydik bilmiyorum.burak ılerde topu çok çabuk kaybedecekti muhtemelen, forvetler bizim pas dengemizde onemli bir yere sahipler. Ayrıca arkaya atılan topların cogu hepsi degil ama cogu umut a gitti unutmayın..