STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

İlk yarıda savunma arkasına atılan toplarda Burak olsaydı, gol olma şansı kesinlikle daha yüksekti.. Bu adam geçen yıl bu pozisyonlar sayesinde gol kralı oldu.. Ki takımda belkide onu en iyi besliyebilecek, kariyerinde en iyi anlaşabildiği oyuncu Selçuk 'unda olduğunu göz ününde bulundurursak.. Şu aşamada formsuz bir Elmanderin yerine kesinlikle Burak 'ı tercih ederim.. Oynuya oynuyo maç temposunu yakalıycak bu adam yedekte bekleyip son 60-70. dakikalarda oyuna girerek değil.. Şu kadro yapısında tıpkı Meloda olduğu gibi Burağın bize, bizim Burağa ihtiyacımız var...

Bunu ben de düşündüm, haklı olabilirsin. Ama Burak le baslasaydik oyuna o kadar hükmedebilir miydik bilmiyorum.burak ılerde topu çok çabuk kaybedecekti muhtemelen, forvetler bizim pas dengemizde onemli bir yere sahipler. Ayrıca arkaya atılan topların cogu hepsi degil ama cogu umut a gitti unutmayın..

Burak 2 serbest vuruş 1 penaltı kazandırdı dün gece. :)

Burak´in oynamasi sart. Umut ve Elmander kosar, baski yapar, ama bos kaleyi de es gecerler bazen.

Burak 1. dakikadaki pozisyonu asla affetmezdi mesela. Eminim.

Farkli özellikleri var Burak´in digerlerine göre. Bursaspor macinda artik o oynamali ilk 11´de

Melo daha hazir degil kardes. Terim söyledi zaten en fazla 45-60 dakika cikarabildigini, alismasi icin israrla oynattigini.

Adam 3 ay sarap icti tatilde hergün. 1 gün bile antrenman yapmadi. Buna kiziyorduk biz zaten.

Melo kesinlikle hazır değil fakat gerek fizik gücüyle, gerekse mücadelesiyle bu takımın olmassa olmazlarından buda bi gerçek....

Burak 2 serbest vuruş 1 penaltı kazandırdı dün gece. :)

basketbol takımı istatistikleri gibisinzi yahu, nerelere bakmışınız :=)

melo hazır olmadığını 4543 kere söyledi fatih hoca- mecburum diyor maç oynatarak bu eksiğini kapatması için- amrabat ve hamit içinde aynı cümleleri kullandı.

aykut gibi

çilek mevzusundan beri yaşadığımız bu süreçte.... falan laflar başlamadı.

fatih hoca da biliyor neyin şu anda doğru gitmediğini. onun için zaman gerekli.

ben yinede idda ediyorum. ofansif anlamda nene-zarate-kaka gibi bir adamı şpl ararız. türkiye ligi için zaman geçtükçe niye favori olduğumuz ortaya çıkacaktır. hiç bir şey kolay değil ama bunları kolaya çevirecek yapı var. zamannnnnnnnnn

Melo kesinlikle hazır değil fakat gerek fizik gücüyle, gerekse mücadelesiyle bu takımın olmassa olmazlarından buda bi gerçek....

Dün gece ki maçta Meloyu çıkarıyorsan yerine tercih edilmesi gereken oyuncu Yekta kurtuluştu.. Bu adama neden önem verilmiyor anlamış değilim.

Tabiki. En önemli oyuncumuz Melo. Ama dün neden cikardin diye elestiremem Terim´i. Hakliydi.

Takimi etkileyen nokta Melo´nun cikmasi degil, Hamit´in beklenen katkiyi vermemesiydi sadece.

Melo fizik olarak 90 dakikayi kaldiracak durumda degil. Hazir olsaydi o golü de yemezdik biz.

Bursa maçında umarım savunma böyle hatalar yapmaz..Burak artık 11'e girer , Hamit te kesik yemeli bence

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Hakan

Emre-Melo-Selçuk-Amrabat

Burak-Umut

şeklinde çıkabiliriz

Dün rehavet dolayısıyla açıklar verdik ama şampiyonlar liginde tam motivasyonla oynayacağımızı düşünüyorum.Mest olacağız mestttt:)

Çok doğru şeyler. Elmanderin düşüşüne ek bir şeyde ben söyliyeyim, Yaşının 31 olması da bunu tetikleyebilir. Havaların sıcak olmasıda.. Bir de abi şu var, bana deseler k, Formda bir elmander mi yoksa formda bir burak mı. ben Elmander derim. Çok farklı bir oyuncu. inanılmaz derecede yüreğiyle oynuyor.

Gol becerisi başka birşey ama ben de Elmanderi tek gecerim, dediğin gibi gercekten yüreği ile oynuyorve bu kalitede yüreği ile oynayan yabancı bulmak gercekten zor. Ayrıca diger bir postta dediğim gibi paslasmamizda yeri önemli, tekniği kesinlikle buraktan da umuttan da barostan da Sercan da da iyi. Orta saha oyuncuları ile 2 ye 1leri , duvar olmayı bunların hepsinden daha iyi yapıyor..

basketbol takımı istatistikleri gibisinzi yahu, nerelere bakmışınız :=)

melo hazır olmadığını 4543 kere söyledi fatih hoca- mecburum diyor maç oynatarak bu eksiğini kapatması için- amrabat ve hamit içinde aynı cümleleri kullandı.

aykut gibi

çilek mevzusundan beri yaşadığımız bu süreçte.... falan laflar başlamadı.

fatih hoca da biliyor neyin şu anda doğru gitmediğini. onun için zaman gerekli.

ben yinede idda ediyorum. ofansif anlamda nene-zarate-kaka gibi bir adamı şpl ararız. türkiye ligi için zaman geçtükçe niye favori olduğumuz ortaya çıkacaktır. hiç bir şey kolay değil ama bunları kolaya çevirecek yapı var. zamannnnnnnnnn

Ayrıntıları kaçırmamakta yarar var hocam :)

ya bu kadar saçma sapan goller yenmez.yani dün resmen çıldırdım umarım böyle devam etmez.defans bana kasımpaşa ve dünü maçta hiç güven vermiyor.Anlaşılmadık bir biçimde savunmada rahatlık var.

Amrabat-Umut-Burak ile 3 lü forvet oynasak nasıl olur? 4-3-3 yani..

Bir pozisyon vardı süper paslaşmalardan sonra Selçuk havadan defans arkasına Elmander'e pas attı ama Elmander kaleciyle karşı karşıya pozisyonda iyi vuramadı.Eğer o pozisyon gol olsaydı kesin toplu kuş ölümleri olurdu,bunların içine barça kaçmış diye:D

O pozisyonu yayınlayabilen olur mu acaba?

Aynen bulun su pozisyonu ya diyorum size yok boyle bir takim diye orgasm yasadim diyorum siz halaeeeeee.

Sampiyonlar Liginde böyle oynayacagimizi düsünüyorum zaten.

Melo Selcuk Emre (Hamit)

Umut Burak Amrabat

vallah açıkcası ben bir transfer daha bekliyorum. kaka mı zarate mi nene mi bilemem ama? böyle bir yapıda oyuncu isteği var bence.

bu sezonun en kritik maçı şpl deki maçtır. umarım ilk maçımız üst seviyedki bir takım olmaz. nasıl başlarsak öyle gideriz. özellikle ilk maçımız alırsak işte ozaman allalalalla :)

Burak´in oynamasi sart. Umut ve Elmander kosar, baski yapar, ama bos kaleyi de es gecerler bazen.

Burak 1. dakikadaki pozisyonu asla affetmezdi mesela. Eminim.

Farkli özellikleri var Burak´in digerlerine göre. Bursaspor macinda artik o oynamali ilk 11´de

Yalnız Onur,

Burak Umut'un yaptığı o zekice ve seri koşuları yapamıyor.

Yalnız Onur,

Burak Umut'un yaptığı o zekice ve seri koşuları yapamıyor.

Ikisi oynasin diyorum bende zaten :) Umut´un Elmander´den önde oldugunu söyledim.

Zaten kimse küsmesin, hepsi ayni sayida mac yapacaktir bu sene.

CL bi baslasin, cok rotasyon yapariz daha.

Bunlar daha rahat günlerimiz. O yüzden su 4-5 haftayi en az kayipla atlatmaliyiz.

Bursaspor maci daha da önemli simdi. Kazanmaliyiz.

Melo, Burak, Hamit, Amrabat'i her mac oynatmamiz lazim arkadas. Adamlar hazirlanmali bir sekilde SL'ye. Kalitelerinin esi benzeri yok ligde.

Ligtv nin spikerleri şerefsizin önde gideni 2 side ziyan

Beşiktaş taraftarı ıslıklarken müthiş bir ses çıkıyor diyor.Ulan şerefsiz arena da 15 katı ıslık sesi geliyor o zaman sus pus oturuyosun ama.

Galatasaray gol atınca yasa boğuluyor diğeri de.Bu adam diyeceğim şahısları vermesinler bizim maçlara

Geri
Üst Alt