STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Şubat

bende anlamıyorum diyorlar umut elmander koşuyor eyvallah koşuyorlar ama forvet koşması beni ilgilendirmez orta sahaya gelsin iyi ama forvetin 1. görevi gol atmaktır adam golunu atıyor banane umut orta sahaya geliyorsa git onun yerine orta sahaya adam al haksız mıyım renktaş

Renkdaş bu kadar kafana takma ya hazır yabancı hakkımızda varken Elmander'e forma şansı veriyor diye düşün Afrika kupası bittikten sonra Elmander belkide son yabancı tercihimiz olacak.Arada olur böyle rotasyonlar.

Uğur Meleke söyledi onu, Spiker değil.

bende anlamıyorum diyorlar umut elmander koşuyor eyvallah koşuyorlar ama forvet koşması beni ilgilendirmez orta sahaya gelsin iyi ama forvetin 1. görevi gol atmaktır adam golunu atıyor banane umut orta sahaya geliyorsa git onun yerine orta sahaya adam al haksız mıyım renktaş
keşke şu burağı çift forvetken arenada bir canlı izleseniz takımı nasıl yavaşlatıyor hucumda nasıl yetersiz oluyoruz görseniz! oynadığı maçlarda pozisyona giremiyoruz! önune düşerse vuryor gol olursa oluyor başka bir ekstra özelliği yok

Şimdi Hoca Burak'ı neden oynatmaz sizce bir mantıklı açıklması varmıdır ? Kimse yok oyununa uymuyor yok pres yapmıyor gibi saçma seyler söylemesin. Bu takımda ilk yazılacak oyuncu Burak'tır

valla şimdi paşa gönlu bilir dicem burda bana herkes:D

umuttan 11 oyuncusu olmaz saçma sapan konuşuyosunuz burak bizim as adamımız olmalı çünkü drogbanın yanına cuk oturcak adam buraktır

ayyy ayyyoooll bursaspor

Deplasmana sağlam gitmişti taraftarlarımız bi olay çıkmadı değil mi ?

Neyse Umut,Burak,Elmander hangisi atarsa atsın..Yeterki kazanalım...

sneıjder hazır degın sen barı yapma

onu kazanalım dıye kaybetmeyelım yavas olacak bu hafta ıkınci yarı oynar haftaya 11 baslar

Yok ben Sneijder oynamiyor diye degil. Yavastan sistem'i hazirlamali diye düsünüyorum ve üstüne Burak'in oynamamasi. Neyse hayirlisi.

Burak kendi de biliyor Drogba geldiğinde ona partner olacağını niye küssün ki ?

emin misin ? elmander gibi patlayana kadar pres yapan bir adamın yanında bile forma şansı vermiyorken , drogbanın yanında burağı mı oynatır sence ?

Zor mach......ALLAH yardimci olsun!

:sgr::sgr:

keşke şu burağı çift forvetken arenada bir canlı izleseniz takımı nasıl yavaşlatıyor hucumda nasıl yetersiz oluyoruz görseniz! oynadığı maçlarda pozisyona giremiyoruz! önune düşerse vuryor gol olursa oluyor başka bir ekstra özelliği yok

pas atan adam olmazsa napsın sneijder gelince burağı gör adamın önüne atılan toplar direk gol böyle oyuncu kaybedilmez değer bilmek gerekir boşuna gol kralı olmadı bu adam ve trabzon gibi bi takımda attı bu golleri ben trabzonu büyük olarak görmüyorum

ya koşan adam zaten çok 11 de engin yekta emre selçuk daha napcaksın bi tanede iş bitirici lazım ne elmander ne umut bitirici değil ayrıca umutun attığı golleri bir tane füze dışında hep boş kaleye burak hem gol atıyo hemde pozisyona giriyo çok kısır bi ilk yarı izlicez inşallah fatih terim burağın değerini anlar ligtv spikerleri burak tatsız diyodu hoş bişeymiş yedek kalcak adam değil şu maçlarda özellikle yazık

yani kesin bir problem oldu aralarında ama her şeyi geçtim burak olmayınca pozisyon bile az oluyor anca ya umut beleşten bir gol arıyacak yada duran toptan burak oynayınca kafa toplarında kendini geliştirdi adam selçuk ara paslarını burak la bu konuda çok iyi anlaşıyor selçulun performansını bile etkliyor ve her maç buragın oynadıgı maçlarda en az 1 2 kere karşı karşıya kalıyor

buraklık mactı be

Cok zor mac. Fena heyecanlandim yine.

Allahim insallah kazaniriz.

Haydi aslanlarim....

umuttan 11 oyuncusu olmaz saçma sapan konuşuyosunuz burak bizim as adamımız olmalı çünkü drogbanın yanına cuk oturcak adam buraktır
tam tersi 2.yarı öne geçtiğimiz maçlarda kullnaılmalı iyi bir rotasyon oyuncusu artık drogba geldkten sonra

Heyecan basti..

Kadronun iyi yada kötü olduğu şimdi anlaşılmaz. Kimine göre kötü, kimine göre iyi olabilir. Hoca kendi kafasına göre yapmış kadroyu. Kazanırsa sorun yok. Kazanamazsa eleştirirsiniz.

Geri
Üst Alt