STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Emre Colak bidaki mac'da ilk 11 de olursu Küfür ederim...BANKO

Uefayı aldığımızda Marcello dahi bir sürü maçta faydalı olmuştu. Fatih Hocanın bu kadar kaliteli oyuncuların olduğu takımdan iyi şekilde rotasyonu olan bir takım oluşturması biraz zaman alır.

''Onu çekme bunu çek'' diyen şahsiyetin verdiği kaçıncı maç bu arif ? sen saydın mı hafız :D

Ya kardeş sende bir saçmalama artık anladık terimi sevmiyorsunda onu çekme bunu çek nedir ya sen bilmiyormusun ne söylemek istediğini orda ...

fatih hoca gereksiz fanteziler yapıyor. yekta melonun yerine oynayıp engin kanatta oynasa belki de bukadar kötü oynamayacaktık. selçuğu geriye çekti yaktayı kanata çekti engini ortaya aldı. hiç bi anlam veremedim bugün fatih hocanın yaptıklarına

fatih hocaya elestiri gormek istemiyorsaniz oda biraksin sacma sapan hamlelerini.. buragi oyuna sokmaz, aydini sneijder'dan once sokar. emre ilk 11'de baslar. bu nedir kardesim? yeter ya. artik su takimda emre ve aydini gormek istemiyorum.

634805_Galatasaray_SK.jpg

Mecburen Hakan

ben şampiyon olmayalım demiyorum. bu oyunla bu anlayışla şampiyon olursak ben sevinmem, olamazsak da üzülmem. bu kadar basit.

siz sevinin ama tekrar söylüyorum bu oyun bize yakışmıyor, diğerleri kötü diye şampiyon olmayı sindiremiyorum.

şampiyonluklara sevinilmezmi şike şaibe şerefsizlik karışmadıktan sonra her şampiyonluk değerlidir kötü oynayarak da olsa.

Ya kardeş sende bir saçmalama artık anladık terimi sevmiyorsunda onu çekme bunu çek nedir ya sen bilmiyormusun ne söylemek istediğini orda ...

Tolga cevap yazdığım kişinin profiline bakarsan o sözü ne amaçla söylediğimi anlarsın :) Bu ön yargı çıldırtacak beni :asd:

fatih hoca gereksiz fanteziler yapıyor. yekta melonun yerine oynayıp engin kanatta oynasa belki de bukadar kötü oynamayacaktık. selçuğu geriye çekti yaktayı kanata çekti engini ortaya aldı. hiç bi anlam veremedim bugün fatih hocanın yaptıklarına

benim anladığım orta sahada selçuk sneijder oynar. 4-4-2 den o yüzden vazgeçmiyor FT. selçuk melonun pozisyonunda oynayacak gibime geliyor..

Aydın'a yapılan eleştirilere katılmıyorum gol kaçırdı ama iyi oynadı oyuna girdikten sonra

Arkadaşlar drogba hangi maçta forma giymeye başlar akhisar deplasmanında oynarmı acaba ?

sakın kimse boş konuşmasın yok ilk yarıda rüzgar vardı diye..adamlar nasıl oynadı ikinci yarıda rüzgara karşı..hele 2.yarı nın başında gümbür gümbür geliyorlardı..ne yazıkki çok yeteneksiz var takımda.

bi dahaki hafta kazanırız herşey güzelleşir yeniden engin emre iyi topçu olur fatih hoca dünyanın en iyi hocası olur

sevinçleri de üzüntüleri de gereğinden fazla abartıyoruz maalesef

durun bi sakin olun yav sadece 2 puan kaybettik

şikecilerle fedacılarla olan maçlarımızı hatırlayın sakinleşin

şampiyonluklara sevinilmezmi şike şaibe şerefsizlik karışmadıktan sonra her şampiyonluk değerlidir kötü oynayarak da olsa.

zaten bu oyunla şampiyon olmamız mümkün değil. bikaç hafta sonra takım zaten rayına oturur, eboue, melo, hamit, sneijder, drogba gelirse oyun güzelleşir şampiyon da oluruz o zaman sevinirim işte.

Fatih hocayı uzun zamandır bukadar mutsuz görmemiştim net

Beyler arada ft yazanları görüyorum yapmayın etmeyin yav

benim gözümde aykut kocaman a aykut demekten daha aşağılayıcı bir ifadedir ft

bizim hocamız fatih terim.antuda yazmıyorsunuz dikkat edin lütfen

Adamin KENDI KIZI FT DIYOR SEN NE DIYORSUN ?!

benim anladığım orta sahada selçuk sneijder oynar. 4-4-2 den o yüzden vazgeçmiyor FT. selçuk melonun pozisyonunda oynayacak gibime geliyor..

öyle bi niyeti varsa şimdiden söylesin ben maç falan izlemem. çünkü yakında sinir hastası olacam

Bu kadar çok oyuncunun olduğu yerde ideal 11 diye bir şey aramak doğru birşey değil. Bol bol değişim olacak. Sneijder Hagi gibi lider oyuncu olacak tabi ki.

Ins. yarin Nijerya maci alir da, Drobga haftaya maca cikar INSALLAH !

Arkadaşlar drogba hangi maçta forma giymeye başlar akhisar deplasmanında oynarmı acaba ?

zor gibi. direk schalke maçı kadrosunda olacak gibi gözüküyor. o zamanda ilk 11 de nasıl oynatacan, o da ayrı bir soru

Geri
Üst Alt