Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
''Onu çekme bunu çek'' diyen şahsiyetin verdiği kaçıncı maç bu arif ? sen saydın mı hafız![]()
ben şampiyon olmayalım demiyorum. bu oyunla bu anlayışla şampiyon olursak ben sevinmem, olamazsak da üzülmem. bu kadar basit.
siz sevinin ama tekrar söylüyorum bu oyun bize yakışmıyor, diğerleri kötü diye şampiyon olmayı sindiremiyorum.
Ya kardeş sende bir saçmalama artık anladık terimi sevmiyorsunda onu çekme bunu çek nedir ya sen bilmiyormusun ne söylemek istediğini orda ...

fatih hoca gereksiz fanteziler yapıyor. yekta melonun yerine oynayıp engin kanatta oynasa belki de bukadar kötü oynamayacaktık. selçuğu geriye çekti yaktayı kanata çekti engini ortaya aldı. hiç bi anlam veremedim bugün fatih hocanın yaptıklarına
şampiyonluklara sevinilmezmi şike şaibe şerefsizlik karışmadıktan sonra her şampiyonluk değerlidir kötü oynayarak da olsa.
Beyler arada ft yazanları görüyorum yapmayın etmeyin yav
benim gözümde aykut kocaman a aykut demekten daha aşağılayıcı bir ifadedir ft
bizim hocamız fatih terim.antuda yazmıyorsunuz dikkat edin lütfen
benim anladığım orta sahada selçuk sneijder oynar. 4-4-2 den o yüzden vazgeçmiyor FT. selçuk melonun pozisyonunda oynayacak gibime geliyor..
Arkadaşlar drogba hangi maçta forma giymeye başlar akhisar deplasmanında oynarmı acaba ?