STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Polyannalar deplasmanda Kayseri'ye kaybetmedik evimizde Gençlere kaybettik.Kaç hafta oldu şöyle arkamıza yaslanıp rahat bi maç izleyemedik şl umurumda değil hasbel kader turu geçsekte bi cacık olmaz bu takımdan korkum ligi kaybetmek.

Ya hoca bu takımın neden hala sabit bir dizilişi oyun sistemi yok her maç farklı bir 11 her maç farklı bir taktik ligde yapılacak işmi ya antremanları neden yapıyor bu takım bu nasıl iş

fatih hoca çift forvet umut burak ve amrabat takıntısndan asla vazgeçmez. ego ego ego

dua edin bjk ve fener puan biraksin yoksa bu hocayla 3. bile oluruz merak etmeyin

Sneijder düşmanları türemiş.Kalınmaz burada.İyi akşamlar.

4-5-1 ne güzeldi halbuki

kusura bakma ama g.tümle gülerim buna.Şampiyonlar Ligi'ni kazandıran adam kimdi Chelsea'ye.Uzun sözleşme istedi Drogba ama Chelsea 3 yıllık sözleşmeyi kabul etmedi.Drogba da Çin'e gitti.
nerenle gülersen gül drogba son dakikaya kadar bekledi chelsea istemedi drogba sneijderden bu sezon tam katkıyı alamayız hadi drogba bazen katkılı olur ama sneijder ise hiç güvenmiyorum ona

haftasonu rezil oldu arkadaş.spor programı da izlenmez artık

ben diyorum Lucescuda olacaktı bu kadro ucururdu valla :D sizce renktaşlar

Ya abi su penaltiyi bari selcuk atsin bu nedir ya.

Bu oyunla mı cl de tur atlayacaz

Fener yenerse fark 4 Puan'a iniyor, iste ozaman Sampiyonluk hayal.

Kafayi yememek elde degil:mad:

Başıma birşey gelmeyecekse söylüyorum, Fatih TERİM hocalığı unutmuş böyle devam edecekse etmesin.Skor taraftarlığı yapmıyorum yanlış anlaşılmasın.Futbolda bazı anlar vardır mesela kötü oynarsın ancak bu oyundaki hatalarından ders alırsın, takımını en doğru dizilişe getirmeye en doğru mentalteye getirene kadar değişiklikler yaparsın, gerektiğinde oyuncularına göre dizilişler taktikler bulursun, bütün bunları yaparsın yine de kazanamazsın kaybedersin.Bu durumda sorun olmaz çünkü sen elinden geleni yapmışsındır.Ancak Fatih hocamız aldırdığı oyuncuların ısrarla ne kadar yetenekli olduklarını kanıtlamaya çalışmakta(ki yetenekli dahi olsalar olmayınca olmuyor bazen), bu ısrarından vazgeçmek yerine yönetimin kendisine aldığı dünya yıldızlarını da o oyuncularını aklamak amacıyla harcıyor ve hatta bu ısrar yüzünden maç kaybediyor.Top oynatmak yerine garip garip demeçler vermeye ve yönetimiyle uğraşmaya zaman harcıyorsa yapacak birşey yok kötüdür o hoca.Ha düzelebilir mi? İnşallah...

Aysal baba eline ne futbolcu verdi.......ELEMAN(GS herkez ELEMAN) oynatamiyor iste!:D :D

:sgr:

nerenle gülersen gül drogba son dakikaya kadar bekledi chelsea istemedi drogba sneijderden bu sezon tam katkıyı alamayız hadi drogba bazen katkılı olur ama sneijder ise hiç güvenmiyorum ona

doğru sneijder interi 2.lig şampiyonu yaptı.şampiyonlar ligi şampiyonu değil...

Nedense daha sene başında fikstür çekilince Kadıköyde final maçını ayarlarlar demiştim. Eminim benim gibi düşünenler varmıştır. Hala öyle düşünüyorum. Beşiktaşı saymıyorum yarışta.

senin derdin terime çakmaksak sürekli, git bir terim resmi alda dart oyna, yorum mu yazıyon kafamı buluyon bellii değil.
Ben yanlış bir şey yazmadım. Yalansa yalan de...Sence Terim in aklı İtalyada değil mi ? Kovulduğu İtalya ya geri dönüp ağızlarının payını vermek değil mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt