STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Simdi yine başlarız gelecek 3 macı alırsak o yenilirse bu berabere kalırsa puan farkını acarız artık hesap mesap yapılmasın zaten bi işe yaramıyor...

Biraz foruma ara verin bence. Herkes gergin zaten şu an, biraz rahatlayın. :yenieek:

Yazıklar olsun tek kelimeyle YAZIKLAR OLSUN ! yav bi takım bu kadar gol kaçırır mı bu kadar rahatça gol kaçırır mı ya gelde çıldırma ne bu laubalilik :mad::mad::mad: İlk yarıdan koparacağımız fark atacağımız maçı tuttuk verdik böyle bişey olamaz ya. Başlatmayın Şampiyonlar liginize şu lige konsantre olun :mad: Zemin desen ayrı bi bomba !

Zaten saçma sapan değişiklikler vardı. Umut girdide ne oldu ? Çok mu battı Sneijderin oynaması. Biz adamı kapalı defansları açsın diye aldık adam oyundan çıkarılıyor. Yekta süperdi dimi ? Engin zaten kenarda süs...

Diziliş ve taktiği de Ünal AYSAL yapıyor değil mi ?

Baskan: Drogba'yi alabiliriz yüksek ihtimalle

Fatih hoca: ...... diger transferleri Drogba'yi al bana yeter baskan.

Bu internette geziyor sürekli. Ve Fatih hoca da eminim bunu söylemistir.

Drogba'yı alıyorsan enm azından bir solbek veya stoper al....

Şovun dibine vurdular ya en azından bir solbek veya stoper de alınsaydı diyorum...

aykut kocaman olsa en azından 3 temmuz derdi onu diyen de yok

METİN gibi OYNAYIN CANIMIZI ALIN!!

KİMSE BANA skor taraftarı demesin! BURADA HERKES HAMİT'E LAF ATARKEN BEN SAVUNUYORDUM. TAKIM YENİLİRKEN BEN SAVUNUYORDUM! AMA ARTIK YETTİ BE YETTİ! 2 HAFTAM SİZİN YÜZÜNÜZDEN MUTSUZ GEÇİYOR.

bu forumda ne kadar bos kalabalik var:mad::mad:

bu takim gecen sene deplasmanda mac kaybetmezdi.

sol bekimiz balta, kanatta emre oynuyordu, forvette de elmander vardi.

cok mu yetenekliydik ? hayir degildik ama takim olmustuk. orta saha ve forvet sonuna kadar mücadele edip her topu kovaliyordu

gecen sene biz bu takimdaki "askerler" sayesinde sampiyon olduk gerisi hikaye.

sampiyonluklar bu adamlarla kazanilir. :ayatollah:

Hocam kısmen katılıyorum ama geçen sene camia olarak başarıya açtık.Fatih Terim de çok karışmadı hiçbir şeye dikkat ettiysen,onun da yeni bir yükselişe ihtiyacı vardı.Hatalarından çabuk dönmesini bildi.Play-offa kadar güzel bir hocalık gösterdi.Play-offlardan beri sapıttı o da.Bu sene de tamamen külhanbeyliğini ilan etti,2002-2004 arası her şeyi ben bilirim havasında olan,hatalarından dönmeyen,inatçı Terim oldu.

Geçen seneki şampiyonluk psikolojik olarak bitirmiş camiayı.Herkes skor taraftarı ilan ediliyor,şampiyon olamazsak da geçen sene Kadıköy'de kupa kaldırdık diyorlar.İşte vizyon bu kadar dar,gözlere siyah bant çektirdi geçen seneki şampiyonluk.

Bu sene umarım öyle ya da böyle şampiyonlukla tamamlanır.Aksi bir durumda kötü şeyler olur.

haftaya biz kazanırız onlar berabere kalır bu seferde biz şampiyon oluruz dimi ah şu skor taraftarı yokmu

Ya Abi bak ben simdi kimseyi korumak istemem, ama senin düsüncen gercekten cok ''farkli''

Simdi biz kötü oynariz kaybederiz iyi oynariz kaybederiz, ama fener hem iyi onar kazanar hem kötü oynar kazanir, sonucta arkasinda federasyon var adamlarin, üstelik biz Puan farkini acmassak Sampiyon 33.Hafta'da belli olacaksa eger daha hic mac bile izlemeyelim yani.

Acik ara en önemli sey Kadiköy'e gitmeden Sampiyon olmak, ama bu böyle hayal.

şimdi biz düşünelimmmmmmm

Haftaya puan farkı biter görünen köy kılavuz istemez

İyi akşamlar iyi forumlar renktaşlar.Allah Galatasaray'ımın yardımcısı olsun!!

yılmaz vural olaydı en az 4 oyuncumuz hastanelikti.net.

bundan sonra çaresizce tepkisiz şekilde maç izleyecem. yoksa sinir hastası olmam yakındır artık kendimi üzmeyeceğim bikaç beceriksiz yüzünden.

kendimi raporlamadan ben kaçayım:Diyi geceler beyler.

Nerden biliyorsun? Sordun mu Fatih Terim'e? İlk yarı yakaladığımız golleri atıp 3-0 yensek ne diyecektin?
Sormaya ne gerek var. Bunu anlamamak için saftirik olmak lazım. Adam kendini İtalyan sanmaya başladı 2000 den beri. Saç kesimi bile değişti....İlk yarı iyi oynadın gol atamadın. İkinci yarı durman mı gerekiyor ? İlk yarı iyi oynayana 3 puan mı veriyorlar ? İlk yarı gol atamamışsan, ikinci yarı atacaksın. Ama ne oluyor, iyiler çıkıp kazmalar giriyor. Birde gol yiyorsun....

Yorumsuz....

Yaklaşık 10 haftadır yazıyorum.

Bu takım, Avrupa'nın en iyi doldur-boşalt oynayan takımı, üstüne başka takım şu an yok.

Ve bu demode, 1980'li yılların doldur-boşalt futbolunu ısrarla her hafta oynatan Fatih Terim'e ise sevgilerimi gönderiyor.

Drogba, Sneijder ve Eboue, takımın ileri oynayan nadir futbolcuları.

Diğerlerinin tamamının yaptığı iş, topun üzerine basmak ve geri dönmek. Pas verdikten sonrada, toptan olabildiğince uzaklaşmak.

Drogra'nın tek kusuru, yaptığı olumsuz hareketlerinin suçunu, bozuk sahanın üzerine atmak. Ve bunu ekranlara açıkca göstermek.

Madem suçu zemine atacaktın, o zaman penaltıyı bırak başkası atsın.

Doldur-boşalt dışında hiçbir futbol felsefesi olmayan takım, uzatmalarda +4 dakikada bir atak bile yapamaması manidar.

Fatih Terim, olan biteni, sahada her hafta oynanan kötü futbolu, bu oyunculara anlatmıyor mu acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt